Gebeliğe Hazırlık BAT 1-7 ekim olanlar 🌸🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar test yapan var mı ? benım gögüs yanları sızlıyor elleyince sağ tarafa hafif sancı vuruyor ve akıtım var beyaz . yüksek ihtimalle regli olacağım

kızlar test yapan var mı ? benım gögüs yanları sızlıyor elleyince sağ tarafa hafif sancı vuruyor ve akıtım var beyaz . yüksek ihtimalle regli olacağım
Ay valla ben test yapmamak İçin kendimi zor tutuyorum bugün çatlatmanın 11.günü bekliyorum bakalım

valla benimde bugün 12. günüm 9 gün yaptım negatif cıktı daha yelteneiyorum
Sende mi çatlatma iğnesi vurdurdun? İğnenin içindeki hcg hormonuyla testlerin pozitif çıkması gerekiyor

Sende mi çatlatma iğnesi vurdurdun? İğnenin içindeki hcg hormonuyla testlerin pozitif çıkması gerekiyor
yok be ovülasyon ile takip ettim 20 sinde catladı . 9 gün kaset test yaptım cıkmadı bugün 12 gün korkuyorum yapmaya ama inanılmaz üşüyorum e midemde inanılaz ağrı var düden beri bilmiyorum gaz mı ama kusacak gibi olup kusamıyorum

Hee. Ama testleri çok erken yapmışsın ki zaten. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır

Benim 6 gün kaldi yumurtlamanin uzerinden 10 gun gecti dun evde test vardi yaptim tabiki negatif niye yaptiysam belirti gogus uclarimdaki aci 1 haftadir devam ediyor kasik batmalarim azaldi ama 2 gundurde regl agrisi gibi agrim var ayni bide bel agrisi bakalim ya erken regl olacagim ya gebelik belirtisi

Aynilari var bende de ekstra regl agrisi ve bel agrisi cekiyorun dunden beri aralikli 6 gunum var daha

Ben yumurtlama başlayana kadar clife kullandim bugün başladı yumurtlama ama çok sancım oldu. Böyle olmazdi. Sizlerde de oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…