Comfort days varya erken gebelik onu yaptım 10 kasım benimde batBirde erken gebelik testi mi yaptın normal test mi kuzum
Korkuyorum negatif görmeye bata kadar bekleyeceğim sanırımComfort days varya erken gebelik onu yaptım 10 kasım benimde bat
Ne güzel sonu güzel olmuş hepBenim bu 2.nci denemem ama sanirim ilkinde yumurtlama dönemini kacirdim. Benim yumurtlama adet bitiminden hemen sonra oluyor .. bunu ikinci denedigimde ovulasyon testiyle anladim. Döngüm kisa oldugu icin. Ama ilk denmemde adetim normalin disinde degisik geldi az geldi. Akabinde test yaptim negatif cikti . Simdi ikinci denemem bu ay bakalim 3-4 gün kaldk bata ... zor beklemek sundan dedim ilk ve ikinci hamileliklerimde birinde 1 sene digerinde 1.5 sene sürdü hamile kalmam
Benim de batım 10 kasım yumurtlama ve çatlaman ne zaman oldu. Ben bata 10 gün varken HCG yaptırdım 1.20 çıktı şimdi korkuyorum test
Yumurtlama günü 28 yazıyor takvimdeBenim de batım 10 kasım yumurtlama ve çatlaman ne zaman oldu. Ben bata 10 gün varken HCG yaptırdım 1.20 çıktı şimdi korkuyorum test yapmaya
Şuan keşke yapmasaydım diyorum bendeKorkuyorum negatif görmeye bata kadar bekleyeceğim sanırım
Ben takvime göre yapmadım ovülasyon testi denedim bu ay takvimimde 26 Ekim gösteriyordu ama ben 23 Ekim'de yumurtlama 24ekimde de çatlamayı gördüm 30gün döngüm ama 13.gün yumurtlamış oldumYumurtlama günü 28 yazıyor takvimde
Neden gözle görülür bir silik çizgi var burada fotoğrafta belli bile olmayan silik çizgi testlerinin koyulaştığını okudum umudunu kaybetme kan ver kuzum bize de haber etŞuan keşke yapmasaydım diyorum bende
Neden gözle görülür bir silik çizgi var burada fotoğrafta belli bile olmayan silik çizgi testlerinin koyulaştığını okudum umudunu kaybetme kan ver kuzum bize de haber et
Güzel haberlerini bekliyorum kuzuYarın kan vermeyi düşünüyorum haber ederim
Güzel haberlerini bekliyorum kuzu
Seninde güzel olur insaAllahNe güzel sonu güzel olmuş hep
Hatta bnde şimdi gideyimGüzel haberlerini bekliyorum kuzu
Var gibi gözüküyor bi kan ver canım kesinleştirmek için ama idrarda gözüktüğüne göre kanda da gözükür diye düşünüyorum benim silik çıkcak çoktan acili bulduydumKızlar Testim silik çıktı sizce varmı hamilelik
Var gibi gözüküyor bi kan ver canım kesinleştirmek için ama idrarda gözüktüğüne göre kanda da gözükür diye düşünüyorum benim silik çıkcak çoktan acili bulduydum
Al benden de o kadarVar gibi gözüküyor bi kan ver canım kesinleştirmek için ama idrarda gözüktüğüne göre kanda da gözükür diye düşünüyorum benim silik çıkcak çoktan acili bulduydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?