Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel sonu güzel olmuş hep

Benim de batım 10 kasım yumurtlama ve çatlaman ne zaman oldu. Ben bata 10 gün varken HCG yaptırdım 1.20 çıktı şimdi korkuyorum test

Benim de batım 10 kasım yumurtlama ve çatlaman ne zaman oldu. Ben bata 10 gün varken HCG yaptırdım 1.20 çıktı şimdi korkuyorum test yapmaya
Yumurtlama günü 28 yazıyor takvimde

Yumurtlama günü 28 yazıyor takvimde
Ben takvime göre yapmadım ovülasyon testi denedim bu ay takvimimde 26 Ekim gösteriyordu ama ben 23 Ekim'de yumurtlama 24ekimde de çatlamayı gördüm 30gün döngüm ama 13.gün yumurtlamış oldum

Şuan keşke yapmasaydım diyorum bende
Neden gözle görülür bir silik çizgi var burada fotoğrafta belli bile olmayan silik çizgi testlerinin koyulaştığını okudum umudunu kaybetme kan ver kuzum bize de haber et

Beni de eklermisiniz 2 seneden beri ugrasiyoruz bizde ama olmadi hersy temiz rahim filmi esimin testleri ama olmuyor 1 kere asilama yapildi tutmadi bat 14 Kasım bekliyorum bende

Adet öncesi hafif üşüme sivilce arada sırada olan bacan ağrısı şuan hepsini yaşıyorum benimde bu ay olmadı kesin gerçekten azda denesek çok da denesek insan yıpranıyormuş. Tam günlerini değerlendirdiğimiz halde nasıl olmuyor anlamıyorum

Var gibi gözüküyor bi kan ver canım kesinleştirmek için ama idrarda gözüktüğüne göre kanda da gözükür diye düşünüyorum benim silik çıkcak çoktan acili bulduydum
Al benden de o kadar ben de erken gebelik testi mi yapsam acaba diye düşünmeye başladım ama korkuyorum işte negatif görmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…