Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al benden de o kadar ben de erken gebelik testi mi yapsam acaba diye düşünmeye başladım ama korkuyorum işte negatif görmekten
Bekle canım boş ver sonra erken vermiş olup üzülürsün sonra bi bakarsın gününde rast yaptırma aaa hamilelik müjdeni alırsın belki bugün bende arı sütü polen bal probolis karışımı yaptırdım sizce başlasam mı yoksa aşılama olunca mı başlasam

Bekle canım boş ver bugün bende arı sütü polen bal probolis karışımı yaptırdım sizce başlasam mı yoksa aşılama olunca mı başlasam
Bence başla canım aşılamaya kadar alt yapı olmuş olur sonuçta bir şeylerin yararını hemen görmüyoruz düzenli kullanımda fayda sağlayan şeyler bunlar bence

Bence başla canım aşılamaya kadar alt yapı olmuş olur sonuçta bir şeylerin yararını hemen görmüyoruz düzenli kullanımda fayda sağlayan şeyler bunlar bence
Aynen başlayayım bari hadi inşallah bu ay olsun rüyamda zaten fal baktırıyordum kadın bana sebepsiz inferlite sin sen çocuğun olmuyo ama olacak diyodu üzülme diyoduHadi inşallah rüyam çıksın

Aynen başlayayım bari hadi inşallah bu ay olsun rüyamda zaten fal baktırıyordum kadın bana sebepsiz inferlite sin sen çocuğun olmuyo ama olacak diyodu üzülme diyoduHadi inşallah rüyam çıksın
Bende rüyamda kan testimin 6.90 çıktığını gördüm sabah uyandığımda test sonucuna baktım 1.20 kaynanam sonucu düşünerek yatmışsın dedi daha 10 gün var üzülme dedi inşallah öyle olur benimde

bence de sebepsiz kafaya takıyosun sen 1.20 görmüşsün bi kere ben hep 0.100 yükselme ihtimali var bi kere senin

Polip şüphesiyle ofis histeroskopisi yapıldı ama kamerayla baktıklarında polip vs bir şeyin olmadığını söyledi doktor. Eğer tüplerde bir sorun olsa histeroskopiyle açılır mıydı.
Benim tuplerime bakmıştı doktor hatta şöyle demisti birinde hafif bir tıkanıklık vardı onu da açtık. Muhtemelen görürdü ve varsa zaten açardı. Yine de içinde şüphe varsa ara sor için rahatlar

Devlet Hastanesi'nde yaptırdım özelde değil. Umarım öyledir zaten raporda rahim ve tüplerin şeklini çizmiş her iki .. açık polip izlenmedi yazıyor. .. olan yerde ne yazıyor okuyamıyorum uç olabilir belki

Ya için rahat olsun, hem histeraskobi yapan bir çok kişi sonradan daha kolay hamile kalabiliyor inşallah seninde tez zamnda olur. Bir sıkıntı olsaydı görürlerdi diye düşünüyorum

Ayy valla aynı belirtiler bende de var sivilce üşüme evin içi aşırı sıcak ama ben üşüyorum ayaklarım isinmiyor halsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…