- 24 Ağustos 2021
- 1.759
- 1.061
- 63
Bekle canım boş ver sonra erken vermiş olup üzülürsün sonra bi bakarsın gününde rast yaptırma aaa hamilelik müjdeni alırsın belkiAl benden de o kadarben de erken gebelik testi mi yapsam acaba diye düşünmeye başladım ama korkuyorum işte negatif görmekten
Bence başla canım aşılamaya kadar alt yapı olmuş olur sonuçta bir şeylerin yararını hemen görmüyoruz düzenli kullanımda fayda sağlayan şeyler bunlar benceBekle canım boş ver bugün bende arı sütü polen bal probolis karışımı yaptırdım sizce başlasam mı yoksa aşılama olunca mı başlasam
Aynen başlayayım bari hadi inşallah bu ay olsun rüyamda zaten fal baktırıyordum kadın bana sebepsiz inferlite sin sen çocuğun olmuyo ama olacak diyodu üzülme diyoduBence başla canım aşılamaya kadar alt yapı olmuş olur sonuçta bir şeylerin yararını hemen görmüyoruz düzenli kullanımda fayda sağlayan şeyler bunlar bence
Bende rüyamda kan testimin 6.90 çıktığını gördüm sabah uyandığımda test sonucuna baktım 1.20Aynen başlayayım bari hadi inşallah bu ay olsun rüyamda zaten fal baktırıyordum kadın bana sebepsiz inferlite sin sen çocuğun olmuyo ama olacak diyodu üzülme diyoduHadi inşallah rüyam çıksın
bence de sebepsiz kafaya takıyosun sen 1.20 görmüşsün bi kere ben hep 0.100 yükselme ihtimali var bi kere seninBende rüyamda kan testimin 6.90 çıktığını gördüm sabah uyandığımda test sonucuna baktım 1.20kaynanam sonucu düşünerek yatmışsın dedi daha 10 gün var üzülme dedi inşallah öyle olur benimde
Benim tuplerime bakmıştı doktor hatta şöyle demisti birinde hafif bir tıkanıklık vardı onu da açtık. Muhtemelen görürdü ve varsa zaten açardı. Yine de içinde şüphe varsa ara sor için rahatlarPolip şüphesiyle ofis histeroskopisi yapıldı ama kamerayla baktıklarında polip vs bir şeyin olmadığını söyledi doktor. Eğer tüplerde bir sorun olsa histeroskopiyle açılır mıydı.
Devlet Hastanesi'nde yaptırdım özelde değil. Umarım öyledir zaten raporda rahim ve tüplerin şeklini çizmiş her iki .. açık polip izlenmedi yazıyor. .. olan yerde ne yazıyor okuyamıyorum uç olabilir belkiBenim tuplerime bakmıştı doktor hatta şöyle demisti birinde hafif bir tıkanıklık vardı onu da açtık. Muhtemelen görürdü ve varsa zaten açardı. Yine de içinde şüphe varsa ara sor için rahatlar
Umarım öyledirbence de sebepsiz kafaya takıyosun sen 1.20 görmüşsün bi kere ben hep 0.100 yükselme ihtimali var bi kere senin
Devlet Hastanesi'nde yaptırdım özelde değil. Umarım öyledir zaten raporda rahim ve tüplerin şeklini çizmiş her iki .. açık polip izlenmedi yazıyor. .. olan yerde ne yazıyor okuyamıyorum uç olabilir belki
Umarım öyledir
Amin kuzum hepimizin inşallahİnşallah ellerini boş göndermesin
Evet haklısın teşekkür ederimYa için rahat olsun, hem histeraskobi yapan bir çok kişi sonradan daha kolay hamile kalabiliyor inşallah seninde tez zamnda olur. Bir sıkıntı olsaydı görürlerdi
Ayy valla aynı belirtiler bende de var sivilce üşüme evin içi aşırı sıcak ama ben üşüyorum ayaklarım isinmiyor halsizlikAdet öncesi hafif üşüme sivilce arada sırada olan bacan ağrısı şuan hepsini yaşıyorum benimde bu ay olmadı kesin gerçekten azda denesek çok da denesek insan yıpranıyormuş. Tam günlerini değerlendirdiğimiz halde nasıl olmuyor anlamıyorum
Bende genelde bu belirtiler adet olacağım zaman olur o yüzden yine gebe değilim diye düşünüyorumAyy valla aynı belirtiler bende de var sivilce üşüme evin içi aşırı sıcak ama ben üşüyorum ayaklarım isinmiyor halsizlik
Malesef bende öyle düşünüyorumBende genelde bu belirtiler adet olacağım zaman olur o yüzden yine gebe değilim diye düşünüyorum
Sonucum cıktıHadi hayırlısı allahım darısı başımıza
Sonucum cıktıKan ver kuzum silik çıkıpta hamile olanlar çok var burada yada bir kaç gün sonra tekrarla bakalım koyulaşacak mı. İnşallah vardır hayırlı olsun şimdiden
Yaaaa hamilesin tebrik ederim çok mutlu oldumSonucum cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?