- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
Öne step. Bu vardı eczanede ilk defa aldımTestiniz hangi marka
Daha sonra üzerine su döktüm kuruma çizgisiyse eğer belki kaybolur diye böyle oldu. Fotoğraflarda az belirgin ama normalde bakar bakmaz fark ediliyor.Testiniz hangi marka
Bende surelab marka yapmıştım bu şekilde çizgi oluşmuştu bence siz başka bir markayla tekrar bi deneyin bazı markalar böyle çizgiler gösterip yanıltabiliyor bir kaç kere hevesim kursağımda kaldıda o yüzden siz garantileyinÖne step. Bu vardı eczanede ilk defa aldım
Evet bir markanın erken gebelik testinde ben de yaşadım. O yüzden temkinliyim ama insanın içi bi kıpır kıpır etmiyor değil. Hayırlısı hepimiz için.Bende surelab marka yapmıştım bu şekilde çizgi oluşmuştu bence siz başka bir markayla tekrar bi deneyin bazı markalar böyle çizgiler gösterip yanıltabiliyor bir kaç kere hevesim kursağımda kaldıda o yüzden siz garantileyin
İnşallah vardır Amiiin tekrarlarsanız testi banada haber edinEvet bir markanın erken gebelik testinde ben de yaşadım. O yüzden temkinliyim ama insanın içi bi kıpır kıpır etmiyor değil. Hayırlısı hepimiz için.
Belirtiler azalmazsa cuma günü tekrarlayacağım. Mutlaka haber veririmİnşallah vardır Amiiin tekrarlarsanız testi banada haber edin
Mrb iyi akşamlarMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57 15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım @mboncuk 15 Kasım @vaveylaaaaaa 18 Kasım @Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım MiLissy 9 Kasım arin16 10 Kasım @HaticeK06 10 Kasım Y Yolculuksever 12 Kasım deros84 7-8 Kasım @Minnakpandam 12 Kasım @fifii 10 Kasım @Pikachu_ 11 Kasım Q Queenkbr 15 Kasım
Umutsuzluga kapilmak yokBenim çatlatma iğnesi sonrası 11.günüm 10.gun test yaptım negatif ve sanırım regl olucam göğüslerim agırmaya başladı normalde regl olmadan 4 5 gün önce de böyle ağrır çünkü bir daha ki ay tekrar denicez artık napalim
Gercekten oyle 1.5 senedir hic pozitif gormemistim gecen ay ilk defa gordum inanamadim 2 3 test daha yaptim vallaÖyle oluyor zaten sürekli negatif görünce positif hic olmayacakmis gibi geliyor insana. Olur olur insaAllah .. :) Belkide tam asilamaya gidecem olmassa diye düsünürken bakarsin bu ay olur .. Duam seninle ve tüm hamile kalmak isteyenlerle
Inanirim canim .. Allah dayanma gücü versin insaAllah.. ben herzaman diyorum Allahim hakkimda hayirliysa olsun hayirli degilse olmasin , biz bilemeyiz sen bilirsin Allahim. Rahme düstügü andan itibarende senin emanetindir dedim. Ama banada sor bende ayni 1.5 sene olmayinca her ay yinede üzüntü.. ister istemez üzülüyor insan :)) . Amin Allah herkese saglikli gebelikler nasib etsin , sanada canim.Gercekten oyle 1.5 senedir hic pozitif gormemistim gecen ay ilk defa gordum inanamadim 2 3 test daha yaptim vallaama olmayinca olmuyor iste Allahim saglikli gebelikler nasip etsin bende hep cift cizgi gorsem diyordum gordum ama saglikli olmadi onun uzuntusu coook daha farkli
Kız bazilarinda pek belirti olmuyoki belki sendede yoktur belirti.. ben önceki gebeliklerde valla aklimda hic kalmamis belirti varmiydi yokmuydu12 günüm kaldı benim deGecen ay düşük yaşadığım icin fazla umudum yok bir belirtide yok zaten o yuzden heveslenmiyorum ama nasio bakalim
10 Kasım batMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57 15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım @mboncuk 15 Kasım @vaveylaaaaaa 18 Kasım @Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım MiLissy 9 Kasım arin16 10 Kasım @HaticeK06 10 Kasım Y Yolculuksever 12 Kasım deros84 7-8 Kasım @Minnakpandam 12 Kasım @fifii 10 Kasım @Pikachu_ 11 Kasım Q Queenkbr 15 Kasım @Bahar_Darcan48 6 Kasım @yorgun7777 15 Kasım @zeynepmuratselo 12 Kasım Teach_Mavi 11 Kasım
Iyi sabir valla ben gecikmeyi birak 4 5gun inceden basliyorum trst yapmayaKız bazilarinda pek belirti olmuyoki belki sendede yoktur belirti.. ben önceki gebeliklerde valla aklimda hic kalmamis belirti varmiydi yokmuydu. Galiba adet bitmesini bekledim hep.. hic erken test yapmamistim.. bu site benide heveslendirdi erken gebelik testi yapmaya ama yapasim gelmiyyy
Yani her adet sonrasi bakilmiyor benim bildigim hormonlara 1 senede 2 defa kan testi istemislerdi benden o kadarMerhaba arkadaşlar benim bu ay 2. Denemen yarın bat günüm dün test yaptım negatif. Ben daha öncesinden doktora göründüm her şey normaldi sizce bu ay regl olursam hormon testi yapmalımıyım daha erken mi düzenli regl oluyorum jinekolojik muayenede de bir şey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?