- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 28
- 30
Çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsınSonucum cıktı
Bnde suan cok tuhaf oldumYaaaa hamilesin tebrik ederim çok mutlu oldumseni
İnşallah hayırlısıylaa.Rabbim herkeze nasip etsinÇok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Yaaaa kuzum hamilesin çok mutlu oldum inşallah sağlıklı devam eder gebeliğin kucağına da alırsınSonucum cıktı
Teşekkür ederimYaaaa kuzum hamilesin çok mutlu oldum inşallah sağlıklı devam eder gebeliğin kucağına da alırsın
Daha yeni büyük ihtimal ama tahminim 1 haftalıkBnde suan cok tuhaf oldumsanırım daha erken oldugu için düşük cıktı
Son adetim 14 ekimdi.doktora gitmeden rahata eremicem sanırmDaha yeni büyük ihtimal ama tahminim 1 haftalık
Hayırlı uğurlu sağlıkla olsunn daha çok yeni ondan demek kiSonucum cıktı
Son birlikteliğinize göre hesapla canım belki o zaman normaldir hcgenSon adetim 14 ekimdi.doktora gitmeden rahata eremicem sanırm
Çok çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu sağlıkla olsunn daha çok yeni ondan demek ki
Herhangi bir belirti, farklılık hissettiniz mi, ve bu ay neler yaptınız nelere dikkat ettiniz, özellikle şu tutunma kısmı kafama çok takılıyor etkileyen şeyler var mı acaba diye..Son adetim 14 ekimdi.doktora gitmeden rahata eremicem sanırm
26sndaydı son olanSon birlikteliğinize göre hesapla canım belki o zaman normaldir hcgen
İlk gebeligimde cok fazla gögüs agrısı sürekli hasta olucakmısım gibi kasıklarım agrıyodu iştahım artmıstı öyle anladm.onu kaybettk malesef.bunda cok az kasık agrım oldu o kdar acıkcası hiç dikkat etmedim akışına bıraktımHerhangi bir belirti, farklılık hissettiniz mi, ve bu ay neler yaptınız nelere dikkat ettiniz, özellikle şu tutunma kısmı kafama çok takılıyor etkileyen şeyler var mı acaba diye..
Bekle canım ya umarım pozitif çıkarOff benim de 7 gün kaldı bata.. Klomen kullandım bu ay.. Erken gebelik testi yapasım var aşırı bir şekilde ama her ay hüsran olunca hiç yapasım gelmiyor
Ben 6 gün kala yaptım bence sen zamanını bekle kendi kendini yemek istemiyorsanBekle canım ya umarım pozitif çıkar
Benim de 25i sondu acaba benim de belli olur mu kesin olarak kan versem yada batı mı beklesem26sndaydı son olan
Ben bugün kendi kendimi yedim.başta silik çizgiyi kafama takmıstm smdide neden düşük diyorum.ister istemez insan bilmediginden takıyor.bence bekle.bi belirtin varmıBenim de 25i sondu acaba benim de belli olur mu kesin olarak kan versem yada batı mı beklesem
Göğüslerim şiş ve ağrıyor ama geçen ayda böyleydi yumurtlamadan sonra geçmedi göğüs ağrım kasıklarımda ve karnımda ağrım var. Onun haricinde zaten problemli bir midem var ne yesem dokunuyor birde maşallah aşeren hamilelerden daha fazla bir boğazım var normalde de bunları belirti olarak görmüyorum.Ben bugün kendi kendimi yedim.başta silik çizgiyi kafama takmıstm smdide neden düşük diyorum.ister istemez insan bilmediginden takıyor.bence bekle.bi belirtin varmı
Sabah ilk idrarla mı yaptın yoksa herhangi bir saatte de olsa olur muBen bugün kendi kendimi yedim.başta silik çizgiyi kafama takmıstm smdide neden düşük diyorum.ister istemez insan bilmediginden takıyor.bence bekle.bi belirtin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?