- 24 Temmuz 2025
- 87
- 30
- 3
Awoxu öneriyorlar ama onda bile yalancı pozitif cıktığı söyleniyoAynen vallahi hepsi yalancı pozitif
Ya sorma biliyordum zaten şimdi oymaya başladılar kasıklarımıEllendin bakalım sıra bende
Tmm canım daha 6 günüm var acele etim ama göğüs ağrısından dayanamayıp verdim bakalım yarın sonuc ne olcakKız sonucu paylaş bende kan verecek bakalım dpo 14 oluyor yarın
D vitamini bir de ay bi de benim düşük hep oOldummm başladıneyse bi adetliyken hazır test vereyim baksınlar bi hormonlarıma ne baktırabilirim tsh, Prolaktin, Amh, fsh, Lh, e2 var mı artıran gerçekten aklınıza gelen varsa yazın baktırayım
Bak o da yalancı pozitif cıkartmıstı gecen ayYarın prodoctor yapacam olmazsam 14. Gun olacak bakalım
Olurr d iyiymiş yeni baktırdımD vitamini bir de ay bi de benim düşük hep oben çok yaptım onda da artık tecrübeliyim sen direkt hormon testi yaptır
Nasıl yükseltiyosunuz lütfen yardımm pleaseeeOlurr d iyiymiş yeni baktırdım
AbooowBak o da yalancı pozitif cıkartmıstı gecen ay
6 gun erken değil miydiTmm canım daha 6 günüm var acele etim ama göğüs ağrısından dayanamayıp verdim bakalım yarın sonuc ne olcak
Awox bende yalancı pozitif arasında tertemiz çıkan oydu bakalımAwoxu öneriyorlar ama onda bile yalancı pozitif cıktığı söyleniyo
Yaaa gerçek pozitifi görelim artık hayırlısıyla 29 yaşıma da 1,2 ay kaldı Rabbim yüzümüzü güldürür inşallahAbooowo kalmıştı zaten
Canım valla doktorun verdiği ilaç dışında bişey kullanmıyorum pazartesi perşembe bazende güneşe çıkıyorum buNasıl yükseltiyosunuz lütfen yardımm pleaseee
Egzamam var Güneşe karşı alerjim varCanım valla doktorun verdiği ilaç dışında bişey kullanmıyorum pazartesi perşembe bazende güneşe çıkıyorum bu
Ay ay ay o da zor olur ya Allah şifa versin vay anasını bir şeyin neresinden tutarsak orada elimizde kalıyorEgzemam var Güneşe karşı alerjim varöyle de bi ikilemdeyim
Valla ne diyelim Allah basta sağlık versinAy ay ay o da zor olur ya Allah şifa versin vay anasını bir şeyin neresinden tutarsak orada elimizde kalıyor
Erken ama hic bukadar erkenden sabcılarım göğüs ağrım olmaz ilkez bu ay öyle bişey yaşıyorum dayanamayıp kan verdim6 gun erken değil miydi
Prodoctor yalancı çıkarmaz diyorlardı eee nasıl öğrenecez umutlanp kan vermekte istemiyorum pozitif görünce kana uçtum ama negatif çıktı hepYaaa gerçek pozitifi görelim artık hayırlısıyla 29 yaşıma da 1,2 ay kaldı Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Çıktımı sonucunuzErken ama hic bukadar erkenden sabcılarım göğüs ağrım olmaz ilkez bu ay öyle bişey yaşıyorum dayanamayıp kan verdim
Hadi bakalım hayırlısı sırt ağrım var baya akıntı vardı kaç gündür gecen ayda akıntıdan Bı kaç gün sonra olmuştum bugün akıntı kesildi yarın bakacm artık testeBende test yaptım sabah negatif
Bugün regl günüm 26 27 temmuzu değerlendirmiştim
Regl olmadım henüz göğüs hassasiyetim inanılmaz bi önceki gebeliktede böyleydi bilmiyorum regl bekliceö 4 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?