- 8 Ocak 2025
- 49
- 13
- 3
- 29
Benimde akıntınkesildi tekrar başladı değişik şeyler yaşıyor vücudum hayırlısı ile olur inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimHadi bakalım hayırlısı sırt ağrım var baya akıntı vardı kaç gündür gecen ayda akıntıdan Bı kaç gün sonra olmuştum bugün akıntı kesildi yarın bakacm artık teste
Bende çok yalancı pozitif görünce ne güven ne umut kaldıBenimde akıntınkesildi tekrar başladı değişik şeyler yaşıyor vücudum hayırlısı ile olur inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Bugün negatif görünce pek umudum kalmadı
Ben de aynı şekilde dedim tam gebeyim o gün kan verdim öğlende regl oldumProdoctor yalancı çıkarmaz diyorlardı eee nasıl öğrenecez umutlanp kan vermekte istemiyorum pozitif görünce kana uçtum ama negatif çıktı hep
İlk defa bu markayı duydum ben çizgi görüyorum. Regle ne kadar varKızlar başka testle yaptım sente lady erken Gebelik testi. Ne diyorsunuz ?
2-3 gün kaldı şok içindeyim şuan inşallah doğrudur sabah randevu aldım kan vericemİlk defa bu markayı duydum ben çizgi görüyorum. Regle ne kadar var
İnşallah Allah gönlümüze göre verir. 29 temmuz için biraz erken değil mi sizce yunurtlamadan 12-14 gün sonra yükselir beta gebelik varsaSelam kızlar 29 Temmuz yumurtlama yarın sabah kan vericem varsa vardır yoksa yok testler stresli dualarınıza talibim
Erken mi gitmesem mi fazla stres heyecan yaptım bekliyim olmadıİnşallah Allah gönlümüze göre verir. 29 temmuz için biraz erken değil mi sizce yunurtlamadan 12-14 gün sonra yükselir beta gebelik varsa
Adetini ne zaman bekliyorsun kaçında yaniErken mi gitmesem mi fazla stres heyecan yaptım bekliyim olmadı
Kızlar bende elendim sabah tertemiz bir negatif test yaptım adetime 5 gün var ama çıksa çıkardı hafif bişeyde neyse artıkİnşallah Allah gönlümüze göre verir. 29 temmuz için biraz erken değil mi sizce yunurtlamadan 12-14 gün sonra yükselir beta gebelik varsa
5 gun erken 12 13. Gun yapılması lazımKızlar bende elendim sabah tertemiz bir negatif test yaptım adetime 5 gün var ama çıksa çıkardı hafif bişeyde neyse artık
bir silik bişi çıkar diye düşündüm üzüldüm baya5 gun erken 12 13. Gun yapılması lazım
Maalesef düzensiz Pcos var sadece bu ay yumurtlama gördümAdetini ne zaman bekliyorsun kaçında yani
İnsallah canımÖnümüzdeki aylarda güzel haberler alıp daha iyi olacağız insallah
İnsallah bir an önce Allah kucağını doldursun canımRegl oldum üçüncü günüm bugün zaten umudumu da kestim kaç aydan beri olmuyor stresi cabası
Pek çıkmıyor herhalde ya bende dün ondan sıparıs verdım zaten ovulasyon testı de sıparıs verdım ya onun da ıcın de 3 tane test olacak . Artık 12. Günden önce asla test yapmıcam kendıme söz verdım pozıtıf görürsem dıger markayı da yapacam kımseye soylemıcem adet tunume kadar test yapacam adetım gecıkırse kan verecem . Bundan sonra böyle . Zaten benım adetım gecıkmezAwoxu öneriyorlar ama onda bile yalancı pozitif cıktığı söyleniyo
Adetıne kaç gün var canım .Kızlar başka testle yaptım sente lady erken Gebelik testi. Ne diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?