Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

A

Ay inşallah canım ağzından bal damlıyor

Dogru anlaysam eğer Canım senin o yaptığın ovilasyon testi,ovilasyonun oldu bitti çizgi kaybolmaya başlayıp sonra tekrar koyulasmaya baslarsa formlarda okuduğumda gore hamile olanların seninki gibi cikiyomus. yani ovilasyon testleri idarda çıkan testlerden önce günün geçmeden gebelik gosterebiliyomus

slm kızlar bat 9 aralık bugün test yaptım negatif
geç döllenme olacağını sanmıyorum son zamanlar boş geçti 3-4 kez bişiler yaşadı
henüz regl gelmedi ama erken olacakmışım gibi ağrılarım var göğüslerim göğüs uçları fena
ama ama ama bu ayda olmadı

KIZLAR BENİM DE ADETİM BİTTİ BUGÜN. GÜN AŞIRI ÇALIŞMALARA BAŞLIYCAM İNŞALLAH :) BU OVU TESTLERİNİ NERDEN TEMİN EDİYORSUNUZ, İNTERNETTEN Mİ ALIYOSUNUZ

KIZLAR BENİM DE ADETİM BİTTİ BUGÜN. GÜN AŞIRI ÇALIŞMALARA BAŞLIYCAM İNŞALLAH :) BU OVU TESTLERİNİ NERDEN TEMİN EDİYORSUNUZ, İNTERNETTEN Mİ ALIYOSUNUZ
ben internetten aldım cnm..laboquick marka..toplu olarak 30 lu 50 li paketlerde satılıyo, yanında 10 tane falan da gebelik testi oluyo..

off ben de negatifi gördüm yine bugün, benim de 10 Aralık..erken gebelik testi alınca da negatif çıkarsa morali çok düşüyo insanın..almamak için zor tutuyorum kendimi..normal gebelik testinin hassasiyeti pek yüksek olmadığı için son günlere kadar çıkmıyo

Canım biraz sabret herseyin hayırlısını dile çık dolaş biraz zaman geçsin üzme kendini güzel düşün güzel olsun

İnşallah canım herseyin hayırlısı Rabbim isteyen herkese versin yaşatsın o duyguyu

Canım biraz sabret herseyin hayırlısını dile çık dolaş biraz zaman geçsin üzme kendini güzel düşün güzel olsun
sağol cnm, çalıştığım için pek öyle çık dolaşlık vaktim olmuyo...bekliycem bekliycem, herşeyin hayırlısı..

yaaa ben regl oldum şimdi normalde benim sat 12 kasım genelde 3 gün erken olduğum için 9 aralık baz aldım
sat a göre 6 gün erken adet oldum

inşallah senin pozitif çıkar

yaaa ben regl oldum şimdi normalde benim sat 12 kasım genelde 3 gün erken olduğum için 9 aralık baz aldım
sat a göre 6 gün erken adet oldum
üzülme cnm ya, en hayırlı zamanda olsun inşallah..ben de öyle çok ümitli değilim zaten..bakalım hayırlısı

Ya kızlar bu yerleşme lekelenmesi varya kahverengi akıntı gibi o reglden önceki akıntının aynısımı oluyor

Ya kızlar bu yerleşme lekelenmesi varya kahverengi akıntı gibi o reglden önceki akıntının aynısımı oluyor

reglden önce bende bi akıntı olmuyor ama ilk gün açık pembe olarak başlıyor regl kanamam.onu kast ettin sanırım.evet yerleşme kanaması ya öyle açık pembe yada kahverengimsi bir tonda oluyor.ama öyle yoğun kanama gibi değil, 3-5 damla çamaşırını kirletecek kadar yani..

bende 16 aralıkta adetimin gelmemesini bebiş haberini almak istiyorum bakalım nasip olacakmı

inşallah bekleyen arkadaşlar hayırlısı ile bebiş haberi alırlar

kızlar karar verdim iş çıkışı eczaneye gidip erken gebelik testi alıyorum. her eczanede her marka olmuyo, artık hangisi denk gelirse onu alıcam bakalım..bat 10 aralık..çıkarmı erken testte sizceeeee?

bence bekle derim arkadaşım ilk gebeliğin mi olacak
idrarda yapılan testlerde adet öncesinde kesin sonuc almak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…