Canım senin bata 5 gün var 10 aralığı saymıyorsun bugünle birlikte 5 gün varKizlaaar bat gununu de sayiyomusunuz bata 3 gun var derken? Benim bat 10 aralik..yani kac gun var sizce?
BENCE ikinci çizgi var hayırlı olsun darısı başımıza dua edin
Amin. yarin kan testine gidicem. sizede kismet insallahBENCE ikinci çizgi var hayırlı olsun darısı başımıza dua edin
bence de var 2. çizgi..olmayınca karbeyaz oluyo orası :) hadi hayırlı olsun şekeeer
bende gördüm canım ikici çizgiyi hayırlısı olsunbence de var 2. çizgi..olmayınca karbeyaz oluyo orası :) hadi hayırlı olsun şekeeer
yaptınmı testtt?bende gördüm canım ikici çizgiyi hayırlısı olsun
yok kız ben yapmadım yukarıda testin resmini atan arkadaşa söyledim :) Benim belim fena ağrıyor kahverengi akıntımda var belli regl olucam o yüzden hiç yapmak bile istemiyormyaptınmı testtt?
ay bi yapamadın şu testi, çatladık burda yaw..ne meraksız hatunsunyok kız ben yapmadım yukarıda testin resmini atan arkadaşa söyledim :) Benim belim fena ağrıyor kahverengi akıntımda var belli regl olucam o yüzden hiç yapmak bile istemiyorm
Eki Görüntüle 1921394 Buraya da yazayım ben ovu testini 24 Kasım'da yaptım bundan daha koyuydum değerlendirdik sonra testler silikleşti Yok denecek kadar bugün yaptım tekrar bu şekilde çıktı sizce neden bat 12-13 aralık
ayyyy hadi hayırlısı..yaz hemenKizlar kan verdim. yarim saate cevabi alicam insallah.
ben yapmadım canım belim ağrıyor kahverengi akıntımda vare kesin regl olucam o yüzden yapmıyorumGCA18........7 Aralık
MY HUSBAND........7 Aralık
son izci........7 Aralık
Ecem1109........8 Aralık
Dykdyk........8 Aralık
asya_32........8 Aralık
esmeringunlugu.......8-9 Aralık
humanistmira........8-9 Aralık
kızlaaarr test yapanınız, durumunu öğreneniniz yokmuuuuuuu?
Ay inşallah canım ağzından bal damlıyorBence sen hamilesin canım. Hadi kızlar hayırlı haberler hepimize inşallah Allah elimizi boş cevirmez
aman yapma, bitmesin testin..benim 4 gün var daha, her gün yapıyorum valla..ben yapmadım canım belim ağrıyor kahverengi akıntımda vare kesin regl olucam o yüzden yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?