insan sabirsiz oluyor ama acele etmeyin derim 4 gun kalmis zihnende rahat olmak gerek ya dusunmemeye calisinkızlar karar verdim iş çıkışı eczaneye gidip erken gebelik testi alıyorum..ama artık eczacılardan da utanır oldum, geçen ay çok test almıştım üstüste..bide her eczanede her marka olmuyo, artık hangisi denk gelirse onu alıcam bakalım..bat 10 aralık..çıkarmı erken testte sizceeeee?
ilk gebeliğim değil cnm, bi oğlum var..bence bekle derim arkadaşım ilk gebeliğin mi olacak
idrarda yapılan testlerde adet öncesinde kesin sonuc almak zor
normal test de yapsanaaaa..yokmu evde?3 gun once erken gebelik testi yaptim. negatif çıktı. bat dündü. gelen birsey yok ama negatifi gördüğüm icin adetimi bekliyorum
Evet yoğun değil benimkide şuan canım açık kahverengi az bir lekelenmereglden önce bende bi akıntı olmuyor ama ilk gün açık pembe olarak başlıyor regl kanamam.onu kast ettin sanırım.evet yerleşme kanaması ya öyle açık pembe yada kahverengimsi bir tonda oluyor.ama öyle yoğun kanama gibi değil, 3-5 damla çamaşırını kirletecek kadar yani..
allah bağışlasın evladını.ilk gebeliğim değil cnm, bi oğlum var..
ya son günlerde insan böyle her gün acabamı demekten de yoruluyor..bir an evvel öğreneyim de bitsin istiyorum
Şimdi isteyim. bir tane daha erken gebelik testim var evde.normal test de yapsanaaaa..yokmu evde?
ilk defa geçen ay denedik..ama ben 10 sene aradan sonra istiyorum, 36 yaşındayım..o yüzden sabırsızlık da var baya..ya olmazsa falan şüpheleriyle beraber..allah bağışlasın evladını.
seni çok iyi anlıyorum. bende ikinci gebeliğimi istiyorum, ne kadardır istiyorsun
ben iş yerimde bile yaptım bugün :) ay inşallah ya, ben ümitliyim senden..yap akşama haber verŞimdi isteyim. bir tane daha erken gebelik testim var evde.
Sonucu merak ettim ne oldu acabaKizlar kan verdim. yarim saate cevabi alicam insallah.
Ya olmayacagini biliyorum o yüzden yapmak için heyecanlanmiyorum canım...ben iş yerimde bile yaptım bugün :) ay inşallah ya, ben ümitliyim senden..yap akşama haber ver
Ümidini yitirme hiç belli olmaz belki de bu ay tutmuştur..İnşallahhh gönlüne göre olur cnmYa olmayacagini biliyorum o yüzden yapmak için heyecanlanmiyorum canım...
Iki yildir neden olmuyorsa bu ay da ayni sebepten olmayacak..
oğlum 2007 doğumlu benimdeilk defa geçen ay denedik..ama ben 10 sene aradan sonra istiyorum, 36 yaşındayım..o yüzden sabırsızlık da var baya..ya olmazsa falan şüpheleriyle beraber..
sen ne zamandır istiyosun? ilk çocuğun kaç yaşında?
ben henüz denemedim o tür şeyler ama bu ay da tutmazsa ben de başlarım sanıyorum farklı arayışlara..ozaman senin de tecribelerinden yararlanırız :) bat ne zaman? seni de yazayım bekleme salonu listemize..totem yaptık, bu listedekilerin %90 ı hamiş olacak bu ay inşallaaahhÇok güzel olumlu yorumlarınız var o yüzden yazmak istedim buraya:) 35 e grdim ben de. sene aradan sonra 2. cocuk için 6 aydır ugrasıyruz. Bu ay incir kürü deniyorum bakalım. Bi de adacayı buharı denicem. İnş. ikinci bebeklerimize kavuşuruz
Evet ilk defa denedim. hicbirsey yapmadan olmuyor demiyim diye. ☺bide bişey kullanmıştın dimi sen preseed diye..bakarsın o da işe yaramıştır..
Evet ilk defa denedim. hicbirsey yapmadan olmuyor demiyim diye. ☺
Umarım ise yarar. ise yararsa heryere haber salicam. tum hamilelik konulu forumlara yazicamMerhaba canım ben de bu ay preseed demedim bakalım ise yaricak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?