Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

insan sabirsiz oluyor ama acele etmeyin derim 4 gun kalmis zihnende rahat olmak gerek ya dusunmemeye calisin

bence bekle derim arkadaşım ilk gebeliğin mi olacak
idrarda yapılan testlerde adet öncesinde kesin sonuc almak zor
ilk gebeliğim değil cnm, bi oğlum var..
ya son günlerde insan böyle her gün acabamı demekten de yoruluyor..bir an evvel öğreneyim de bitsin istiyorum

Evet yoğun değil benimkide şuan canım açık kahverengi az bir lekelenme

ilk gebeliğim değil cnm, bi oğlum var..
ya son günlerde insan böyle her gün acabamı demekten de yoruluyor..bir an evvel öğreneyim de bitsin istiyorum
allah bağışlasın evladını.
seni çok iyi anlıyorum. bende ikinci gebeliğimi istiyorum, ne kadardır istiyorsun

allah bağışlasın evladını.
seni çok iyi anlıyorum. bende ikinci gebeliğimi istiyorum, ne kadardır istiyorsun
ilk defa geçen ay denedik..ama ben 10 sene aradan sonra istiyorum, 36 yaşındayım..o yüzden sabırsızlık da var baya..ya olmazsa falan şüpheleriyle beraber..
sen ne zamandır istiyosun? ilk çocuğun kaç yaşında?

ben iş yerimde bile yaptım bugün :) ay inşallah ya, ben ümitliyim senden..yap akşama haber ver
Ya olmayacagini biliyorum o yüzden yapmak için heyecanlanmiyorum canım...
Iki yildir neden olmuyorsa bu ay da ayni sebepten olmayacak..

Ya olmayacagini biliyorum o yüzden yapmak için heyecanlanmiyorum canım...
Iki yildir neden olmuyorsa bu ay da ayni sebepten olmayacak..
Ümidini yitirme hiç belli olmaz belki de bu ay tutmuştur..İnşallahhh gönlüne göre olur cnm

bide bişey kullanmıştın dimi sen preseed diye..bakarsın o da işe yaramıştır..

Çok güzel olumlu yorumlarınız var o yüzden yazmak istedim buraya:) 35 e grdim ben de. sene aradan sonra 2. cocuk için 6 aydır ugrasıyruz. Bu ay incir kürü deniyorum bakalım. Bi de adacayı buharı denicem. İnş. ikinci bebeklerimize kavuşuruz

oğlum 2007 doğumlu benimde
ben 4 yıldır istiyorum bu süreçte iki defa kapalı miyon operasyonu oldum artık olması gerek diyor dr
olmazsa ocak ayında yumurtlama günlerinde bekliyor beni
allah gönlümüze göre versin sağlıkla inşallah hayırlısı ile

ben henüz denemedim o tür şeyler ama bu ay da tutmazsa ben de başlarım sanıyorum farklı arayışlara..ozaman senin de tecribelerinden yararlanırız :) bat ne zaman? seni de yazayım bekleme salonu listemize..totem yaptık, bu listedekilerin %90 ı hamiş olacak bu ay inşallaaahh

İnş. Benim Adetim yeni bitti. 30 Aralık . Daha cok. Sizlerden güzel haberler gelir inş. kürlere gerek kalmadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…