Ben 11 Aralık :)Hadi kızlar aralık bat tarihlerinizi yazın
Umarım ise yarar. ise yararsa heryere haber salicam. tum hamilelik konulu forumlara yazicam
Benim adetim başlıyor malesef. bi pembelik geldi. inşallah sizinki gelmezBen de aynısını yapcam valla ise yarasin herkese anlatacam valla. Ama bana sende varmış gibi geliyo testte çıkmadı bence. Ben de yarın kan testi yaptircam olmucak. Bat 1 hafta var
Benim adetim başlıyor malesef. bi pembelik geldi. inşallah sizinki gelmez
Canım sonucun ne çıktıKizlar kan verdim. yarim saate cevabi alicam insallah.
cnm o kadar silikki resimden anlaşılıyormu banamı öyle geliyor bilmiyorum 6 gün varken bata diğerleride bu şekildeTest fotosu eklermisin cnm
cnm açıkçası ben bunda 2.çizgiyi hiç göremedim ama fotograftan kaynaklanmış olabilir..tekrar yap bence test..cnm o kadar silikki resimden anlaşılıyormu banamı öyle geliyor bilmiyorum 6 gün varken bata diğerleride bu şekilde
arkadaşım sana sürekli test yap diyoruz çünkü bat günün yarın, çift çizgi çıkma ihtimali yüksek..ama sen adet oldum galiba, evde bir tane test var, kesin adet olucam onun için test yapmıycam falan diyorsun..bak şakır şakır akan bir adet kanaman falan da yok ortada..neden test yapıp kendini de bizi de rahatlatmıyorsun?Kızlar benim kahverengi akıntım kesildi sanırım bel ağrım devam ediyor ama
Kızlar bat a 1 hafta kala kırmızı kartı gordum
canım benim de bat 10 aralık, testler hep tek çizgi ve sıfır belirti var..Kızlar bat 10 aralık dün test yaptım yine tek çizgi ve hiç bisey hissetmiyordum belirtilerim kayboldu sanırım olmadı bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?