Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Umarım ise yarar. ise yararsa heryere haber salicam. tum hamilelik konulu forumlara yazicam

Ben de aynısını yapcam valla ise yarasin herkese anlatacam valla. Ama bana sende varmış gibi geliyo testte çıkmadı bence. Ben de yarın kan testi yaptircam olmucak. Bat 1 hafta var

Kizlar bu da 2. Ovu testim yorumlar misiniz sizce t silik mi?

Ben de aynısını yapcam valla ise yarasin herkese anlatacam valla. Ama bana sende varmış gibi geliyo testte çıkmadı bence. Ben de yarın kan testi yaptircam olmucak. Bat 1 hafta var
Benim adetim başlıyor malesef. bi pembelik geldi. inşallah sizinki gelmez

Hic oyle anlayamiyorum sizlayip sizlamadigini dun daha koyu idi bugunde yaklasik koyu ama silik gibi sanki ondan sorayim dedim ilk defa bu ay uyguladigim icinde ayri bi heyecanliyim insallah bosa cikmaz

[QUOTE="Zega, podeğerlendirin benccunkumember: 8015döneminin inyle anlayamiyorum sizlayip sizlamadigini dun daha koyu idi bugunde yaklasik koyu ama silik gibi sanki ondan sorayim dedim ilk defa bu ay uyguladigim icinde ayri bi heyecanliyim insallah bosa cikmaz [/QUOTE]

bu gunler iyi degerlendirin bence cunku en verimli doneminiz insallah tutar.

Benim adetim başlıyor malesef. bi pembelik geldi. inşallah sizinki gelmez

Anladım canım ne diyon hayırlısı. İnşallah dediğin gibi olur bari benimki ve benim gibi bekleyen herkesin yüzü güler. Bekleyenlerin de önümüzdeki ay inşallah Allah yüzümüze güler..

benim de bat 19 aralık. beklemedeyim. herkesin gönlünce olsun. stres yapmamaya çalışın :)

bu gunler iyi degerlendirin bence cunku en verimli doneminiz insallah tutar.[/QUOTE]
Insallah degerlendirmeye calisiyorum bu ay insallah hepimizin yuzu guler

Test fotosu eklermisin cnm
cnm o kadar silikki resimden anlaşılıyormu banamı öyle geliyor bilmiyorum 6 gün varken bata diğerleride bu şekilde

Eklentiler

• IMG_4140.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar benim kahverengi akıntım kesildi sanırım bel ağrım devam ediyor ama

cnm o kadar silikki resimden anlaşılıyormu banamı öyle geliyor bilmiyorum 6 gün varken bata diğerleride bu şekilde
cnm açıkçası ben bunda 2.çizgiyi hiç göremedim ama fotograftan kaynaklanmış olabilir..tekrar yap bence test..
bat 10 Aralıktı dimi senin de benim gibi..Bende hala testler negatif ve en ufak bi belirti de yok..aşırı uyku dışında..

Kızlar benim kahverengi akıntım kesildi sanırım bel ağrım devam ediyor ama
arkadaşım sana sürekli test yap diyoruz çünkü bat günün yarın, çift çizgi çıkma ihtimali yüksek..ama sen adet oldum galiba, evde bir tane test var, kesin adet olucam onun için test yapmıycam falan diyorsun..bak şakır şakır akan bir adet kanaman falan da yok ortada..neden test yapıp kendini de bizi de rahatlatmıyorsun?

Kızlar bat 10 aralık dün test yaptım yine tek çizgi ve hiç bisey hissetmiyordum belirtilerim kayboldu sanırım olmadı bu ay

Kızlar bat 10 aralık dün test yaptım yine tek çizgi ve hiç bisey hissetmiyordum belirtilerim kayboldu sanırım olmadı bu ay
canım benim de bat 10 aralık, testler hep tek çizgi ve sıfır belirti var..
niye ümitsizsin, böyle erken belli olması zaten zor ihtimal..bakma sen 5-6 gün kala testte çıktı diyenlere, onlar istisna %10 luk dilimdeler...%90 oranda bat günü veya sonraki gün öğreniliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…