Yumurtlama günündesin çalışmalara başlayınKizlar bende bugun yaptim ilk defa sanki renkleri cok yakin geldi hastaligimin basindan itibaren 16. Gunumde yaptim bu kadar beklemiyordumsizcede renkleri cok yakin degil mi boyle mi olmasi lazim?
Ilk defa yapinca bu kadar koyuluk beklemiyordum demek ki gunuymus tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsinYumurtlama günündesin çalışmalara başlayın
Sen test yap hatun yaaa..cikacak bence huuuuhuuuBelim fena ağrıyo kızlar
InsallahAminn canım bugün yarın ve diğer gün deneyin inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz
Evde bitane test var canısı ama vallahi tırsıyorım yaaaaSen test yap hatun yaaa..cikacak bence huuuuhuuu
Bu testi kullanmadim hic ama gayet koyu..bence yumurtlama her an olabilir..bu aksam ve onumuzdeki birkac gunu es gecmeyinKizlar bende bugun yaptim ilk defa sanki renkleri cok yakin geldi hastaligimin basindan itibaren 16. Gunumde yaptim bu kadar beklemiyordumsizcede renkleri cok yakin degil mi boyle mi olmasi lazim?
Cnm hosgeldin :) ekliyorumben de varım. bat 12 aralık. ekler misin canım
Yap yap alirsin yine ucuzlardanEvde bitane test var canısı ama vallahi tırsıyorım yaaaa
Test fotosu eklermisin cnmBenim durumumda çok enteresan gebelik testlerimden 15 tane olduğu için elimde paket halinde almıştım, 3 gündür yapıyorum 5 test yaptım beşindede 1-2 saat sonra çok çok hafif silik çizgi çıkıyor önceden hiç böyle bişey başıma gelmedi. negatifse beyaz kalırdı . 10 aralık bat. göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas kasık ağrılarm var sanki ateşim var uyku bastırıyor çok fena arada ve metalik bir tat var ağzımda ve baş dönmesi. Testlerin 5 ininde saatler geçince silik çizgi olması beni ciddi manada şüphelendirdi.Bat yaklaştıkça heyecanlanıyorum hayırlısı bakalım
Insallah dediginiz gibidir hayirlisi olursa yazcam mutlaka :)Bu testi kullanmadim hic ama gayet koyu..bence yumurtlama her an olabilir..bu aksam ve onumuzdeki birkac gunu es gecmeyin
Bence hamilesinizBenim durumumda çok enteresan gebelik testlerimden 15 tane olduğu için elimde paket halinde almıştım, 3 gündür yapıyorum 5 test yaptım beşindede 1-2 saat sonra çok çok hafif silik çizgi çıkıyor önceden hiç böyle bişey başıma gelmedi. negatifse beyaz kalırdı . 10 aralık bat. göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas kasık ağrılarm var sanki ateşim var uyku bastırıyor çok fena arada ve metalik bir tat var ağzımda ve baş dönmesi. Testlerin 5 ininde saatler geçince silik çizgi olması beni ciddi manada şüphelendirdi.Bat yaklaştıkça heyecanlanıyorum hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?