Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kizlar bende bugun yaptim ilk defa sanki renkleri cok yakin geldi hastaligimin basindan itibaren 16. Gunumde yaptim bu kadar beklemiyordumsizcede renkleri cok yakin degil mi boyle mi olmasi lazim?

Eklentiler

• CYMERA_20161205_173144.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar bende bugun yaptim ilk defa sanki renkleri cok yakin geldi hastaligimin basindan itibaren 16. Gunumde yaptim bu kadar beklemiyordumsizcede renkleri cok yakin degil mi boyle mi olmasi lazim?
Yumurtlama günündesin çalışmalara başlayın

Aminn canım bugün yarın ve diğer gün deneyin inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz

Bat a 3 gun kaldi falan derken bat gunu de sayiliyomu ya? Amma detaylara takilmaya basladim ha..benim bat 10 aralik..4 gunmu var?

ben de varım. bat 12 aralık. ekler misin canım

Bu testi kullanmadim hic ama gayet koyu..bence yumurtlama her an olabilir..bu aksam ve onumuzdeki birkac gunu es gecmeyin

Benim durumumda çok enteresan gebelik testlerimden 15 tane olduğu için elimde paket halinde almıştım, 3 gündür yapıyorum 5 test yaptım beşindede 1-2 saat sonra çok çok hafif silik çizgi çıkıyor önceden hiç böyle bişey başıma gelmedi. negatifse beyaz kalırdı . 10 aralık bat. göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas kasık ağrılarm var sanki ateşim var uyku bastırıyor çok fena arada ve metalik bir tat var ağzımda ve baş dönmesi. Testlerin 5 ininde saatler geçince silik çizgi olması beni ciddi manada şüphelendirdi.Bat yaklaştıkça heyecanlanıyorum hayırlısı bakalım

Test fotosu eklermisin cnm

Bence hamilesiniz

Kizlaaar bat gununu de sayiyomusunuz bata 3 gun var derken? Benim bat 10 aralik..yani kac gun var sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…