Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

günaydın kızlar dün regl olmuştum biraz pembe akıntı bu sabahta kahverengi olmuş pedi kirletmiyor
dün hamilelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı şuan ki durumda eğer yerleşmeyse dün silikte olsa çizgi görünmezmiydi

Selam kizlar banada yardimci olun lutfen. test yapiyom silikde olsa pozitiv oluyo. adetim yarin. dun kan testi yapdirdim neqativ cikdi. goguslerim sis. belim agriyo. hamile olma sansim varmi. cok saskinim

herzamankinden farklı mı lekelenme gibi mi ?
çünkü adet kanaması olsa dün başladıysa bugün baya yoğun gelmesi gerekirdi..silik de olsa görünmesi bazen bat geçince bile olmayabiliyor..hamile olabilirsin şeker

kaç çıktı sonucun? bat ne zamandı senin? silik ikinci çizgi çıkan testlerinin fotosunu koysana cnm yorum yapalım
Bat yarin. ben azerbaycandayim burda veriyosun bazi yerlerde sadece neqativ pozitiv yaziyo. bende neqativ yazildi. 4 gun kala test yapdim bunlar

ay tatlım inşallah
evet farklı normalde bayağı yoğun olur çoktan başlaması gerekir ama ne bilim işte heveslenmim boşyere diyorum biraz önce yine baktım aynı lekelenme şeklinde pedesadece iki üç nokta bulaşmış

Bat yarin. ben azerbaycandayim burda veriyosun bazi yerlerde sadece neqativ pozitiv yaziyo. bende neqativ yazildi. 4 gun kala test yapdim bunlarEki Görüntüle 1922057 Eki Görüntüle 1922059
bugün test yapmadın mı? bugün de yap bitane bakalım o nasıl çıkacak ama hala bat a 1 gün var..bat tarihi geçince bile kan testinde de idrar testinde de negatif görenler oluyor..herşey döllenme zamanına göre değişebiliyor..ümidini yitirme, sabret biraz daha..benim de 2 gün kald, sürekli test yapıyorum kocamaaaan negatif..karbeyaz test görmekten gına geldi..sabredelim artık sonlara geldik..

bugün de test yaparsın akşama doğru bakalım..buarada sen hastalandım deyince ben silmişim seni listeden..nezamandı bat? yazayım tekrar..umutlar hiç bitmesin kızlaaaaarrrrr

Kızlaaar cok heves ettim..herkes testini koyuyo ben de koyayım dedim..lakin benimkii gaayeeeet negatif, resmen bembeyaz bir sayfa hahahha acaba ikinci çizgi çıkmışmı diye düşünüyorsunuz ya, benimkiyle kıyaslayın işte..çıkmamışı böyle oluyo, tertemiz, karrrbeyazzzz

Eklentiler

• 20161207_112202.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 65
bugün de test yaparsın akşama doğru bakalım..buarada sen hastalandım deyince ben silmişim seni listeden..nezamandı bat? yazayım tekrar..umutlar hiç bitmesin kızlaaaaarrrrr
bat 9 aralık canım sen yine de ekleme canım beni takip edeyim yine de

senin bata ne kadar var canım

Bu gun yapmadim. adetim gecikirse yaparim. bakalim insallah hayirlisi olur

Alsef Canim bozma moralini. Yalniz degilsin. Obur aya hep beraber gebe gireriz insallah

İnşallah kızlar, hepimize hayırlı evlatlar versin Rabbim biranevvel inşaallaahhh

şuanda hiç bişey yok canım acaba erken olduğum için mi böyle 6 gün erken oldum çünkü
canım yerleşme kanaması, internetten okuduğum doktor makalelerine göre yumurtlama tarihinden 9 gün sonra oluyor, yani bat tan 5-6 gün önce..senin bat 10 aralık değil de biraz daha sonrası gibi olabilir mi o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…