- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Neqativ canimCanım sonucun ne çıktı
herzamankinden farklı mı lekelenme gibi mi ?günaydın kızlar dün regl olmuştum biraz pembe akıntı bu sabahta kahverengi olmuş pedi kirletmiyor
dün hamilelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı şuan ki durumda eğer yerleşmeyse dün silikte olsa çizgi görünmezmiydi
kaç çıktı sonucun? bat ne zamandı senin? silik ikinci çizgi çıkan testlerinin fotosunu koysana cnm yorum yapalımNeqativ canim
ay tatlım inşallahherzamankinden farklı mı lekelenme gibi mi ?
çünkü adet kanaması olsa dün başladıysa bugün baya yoğun gelmesi gerekirdi..silik de olsa görünmesi bazen bat geçince bile olmayabiliyor..hamile olabilirsin şeker
bugün test yapmadın mı? bugün de yap bitane bakalım o nasıl çıkacak ama hala bat a 1 gün var..bat tarihi geçince bile kan testinde de idrar testinde de negatif görenler oluyor..herşey döllenme zamanına göre değişebiliyor..ümidini yitirme, sabret biraz daha..benim de 2 gün kald, sürekli test yapıyorum kocamaaaan negatif..karbeyaz test görmekten gına geldi..sabredelim artık sonlara geldik..Bat yarin. ben azerbaycandayim burda veriyosun bazi yerlerde sadece neqativ pozitiv yaziyo. bende neqativ yazildi. 4 gun kala test yapdim bunlarEki Görüntüle 1922057 Eki Görüntüle 1922059
bugün de test yaparsın akşama doğru bakalım..buarada sen hastalandım deyince ben silmişim seni listeden..nezamandı bat? yazayım tekrar..umutlar hiç bitmesin kızlaaaaarrrrray tatlım inşallah
evet farklı normalde bayağı yoğun olur çoktan başlaması gerekir ama ne bilim işte heveslenmim boşyere diyorum biraz önce yine baktım aynı lekelenme şeklinde pedesadece iki üç nokta bulaşmış
bat 9 aralık canım sen yine de ekleme canım beni takip edeyim yine debugün de test yaparsın akşama doğru bakalım..buarada sen hastalandım deyince ben silmişim seni listeden..nezamandı bat? yazayım tekrar..umutlar hiç bitmesin kızlaaaaarrrrr
senin bata ne kadar var canımKızlaaar cok heves ettim..herkes testini koyuyo ben de koyayım dedim..lakin benimkii gaayeeeet negatif, resmen bembeyaz bir sayfa hahahhaacaba ikinci çizgi çıkmışmı diye düşünüyorsunuz ya, benimkiyle kıyaslayın işte..çıkmamışı böyle oluyo, tertemiz, karrrbeyazzzz
10 Aralık benim de..senin aynı mı durum çoğaldı mı yoksa?senin bata ne kadar var canım
Bu gun yapmadim. adetim gecikirse yaparim. bakalim insallah hayirlisi olurbugün test yapmadın mı? bugün de yap bitane bakalım o nasıl çıkacak ama hala bat a 1 gün var..bat tarihi geçince bile kan testinde de idrar testinde de negatif görenler oluyor..herşey döllenme zamanına göre değişebiliyor..ümidini yitirme, sabret biraz daha..benim de 2 gün kald, sürekli test yapıyorum kocamaaaan negatif..karbeyaz test görmekten gına geldi..sabredelim artık sonlara geldik..
Benimki poziyiv cikdida noldu bos ver. adetinin gecikmesini bekle insallah hamissindir10 Aralık benim de..senin aynı mı durum çoğaldı mı yoksa?
nedir durum? çoğaldımı kanama?senin bata ne kadar var canım
şuanda hiç bişey yok canım acaba erken olduğum için mi böyle 6 gün erken oldum çünkü10 Aralık benim de..senin aynı mı durum çoğaldı mı yoksa?
canım yerleşme kanaması, internetten okuduğum doktor makalelerine göre yumurtlama tarihinden 9 gün sonra oluyor, yani bat tan 5-6 gün önce..senin bat 10 aralık değil de biraz daha sonrası gibi olabilir mi o zaman?şuanda hiç bişey yok canım acaba erken olduğum için mi böyle 6 gün erken oldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?