Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

kızlar adet geçmeden yapmayın test bence ben olumsuz test görmeye üzülüyorum çok
o yüzden kendi adıma ben günüm geçmeden test yapmama kararı aldım

konu sahibesi acaba başlığı konu başlığını genel bir başlıkmı yapsa burda güzel bir ortam oldu inşallah tez zamanda sayfada hamiş sayısı hızla çoğalır

kızlar adet geçmeden yapmayın test bence ben olumsuz test görmeye üzülüyorum çok
o yüzden kendi adıma ben günüm geçmeden test yapmama kararı aldım
o kararı ben de almıştım ama sabırsızlanıyor insan ya, tutamıyorum kendimi..
ama bu ay da olmazsa sanırım bir dahaki aya ben de bu heyecanımı ve hevesmi yitiririm..bat geçmeden yapmam

Kızlaaaaar, listedeki tüm arkadaşlar..konumuzu takip ettiğiniz konulara ekleyip, durumunuz ile ilgili bir gelişme olduğunda bize de haber verirseniz çok seviniriz..hem bize moral olur hem de hayır dualarımız ile size destek oluruz..
hepimiz aynı bekleyiş içindeyiz, birbirimize omuz verelim..ne durumdasınız huhuuuu?

ben batımı hesaplayamadım tam olarak 27 veya 28 gün döngüsü bugünlük gelen giden yok dün yaptığım test negatifti pek bir şey olacağını sanmıyorum yarın birgün kırmızıları görürüm diye düşünüyorum

Hepimiz güzel haberler veririz inşallah ..belim ağrıyor benim dün kasık ağrılarım vardı .

kırmızı gelmedikçe ümit hep var..yarın yaparsın bi test daha, inşallaah vardır..

kızlar bide şöyle bi durum var, ovulasyon testinde koyu çift çizgiyi gördükten sonra, gün aşırı 2 kere değerlendirebildik biz sadece..yani olduysa bu iki seferde olmuş olacak ki burdan da ovulasyon testinin gerçekten ne muhteşem bir icat olduğu kanısına varmış olucaz..

mesela esmeringunlugu arkadaşımız almış hamilelik haberini..hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alsın evladını inşallaaaahhh..darısı bizlerin başına

ne mutlu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bir mezun verdik desene canım yaa
darısı bizlere olsun

ben yumurtlama testi kullanmadım bu ay ama yumurta akı gibi iki kere wcde akıntı gördüm
o günlerde değerlendirdik adetim 19 kasımda idi 25-27-29 kasım 1 -3-6 aralıkta değerlendirdik bakalım ne olacak sonuç

kırmızı gelmedikçe ümit hep var..yarın yaparsın bi test daha, inşallaah vardır..

yapmam canım artık ya yapa yapa bıktırdım kendimi cumadan beri yapıyorum :) hevesim kaçtı valla olursa olur olmazsa da bir hafta 10 gün filan gecikmesi lazım ki ihtimal vereyim yoksa onu da yapmam o derece yani :))

yapmam canım artık ya yapa yapa bıktırdım kendimi cumadan beri yapıyorum :) hevesim kaçtı valla olursa olur olmazsa da bir hafta 10 gün filan gecikmesi lazım ki ihtimal vereyim yoksa onu da yapmam o derece yani :))
sen ne kadardır bekliyorsun bebiş için canım

sıkma canınıııı, azcık daha sabredelim, geldik zaten son günlere..

ben ilk defa geçen ay denedim, ovulasyon testi falan yoktu, öyle internetteki hesaplara göre denemiştim ama tutmadı..bu ay dediğim gibi ovulasyon testi ile denedim, bakalım ne olacak sonuç..
10 sene ara verdim ilk çocuktan sonra, dolayısıyla hemen olmayabilir zaten..ama heyecanlı ve umutlu bir süreç bu, bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…