- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
başlık değişmiyor ki, yada ben beceremedim?konu sahibesi acaba başlığı konu başlığını genel bir başlıkmı yapsa burda güzel bir ortam oldu inşallah tez zamanda sayfada hamiş sayısı hızla çoğalır
o kararı ben de almıştım ama sabırsızlanıyor insan ya, tutamıyorum kendimi..kızlar adet geçmeden yapmayın test bence ben olumsuz test görmeye üzülüyorum çok
o yüzden kendi adıma ben günüm geçmeden test yapmama kararı aldım
Tuma479........5 Aralık
GCA18........7 Aralık
MY HUSBAND........7 Aralık
son izci........7 Aralık
leylaleyla93........8 Aralık
Ecem1109........8 Aralık
Dykdyk........8 Aralık
asya_32........8 Aralık
esmeringunlugu.......8-9 Aralık
humanistmira........8-9 Aralık
Duyguuuuss........9 Aralık
isaretkiz........9 Aralık
Alsef........10 Aralık
kraker........10 Aralık
Mertege123........10 Aralık
BakanCigdem.........10 Aralık
Theteacher00........10 Aralık
asya_32........10 Aralık
zehzeh2........11 Aralık
GorTuu...... 12 Aralik
Askn89........12 Aralık
Glsmmc........13 Aralık
Gmzkry........14 Aralık
Esr02........14 Aralık
Helena........16 Aralik
anneveoglusu........16 Aralık
tusem34........19 Aralık
kırmızı gelmedikçe ümit hep var..yarın yaparsın bi test daha, inşallaah vardır..ben batımı hesaplayamadım tam olarak 27 veya 28 gün döngüsü bugünlük gelen giden yok dün yaptığım test negatifti pek bir şey olacağını sanmıyorum yarın birgün kırmızıları görürüm diye düşünüyorum
işarettir cnm inşallah..Hepimiz güzel haberler veririz inşallah ..belim ağrıyor benim dün kasık ağrılarım vardı .
mesela esmeringunlugu arkadaşımız almış hamilelik haberini..hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alsın evladını inşallaaaahhh..darısı bizlerin başına
amiiinnn..liste şuan 28 kişi..1 mezun kaldı 27..ne mutlu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bir mezun verdik desene canım yaa
darısı bizlere olsun
ben yumurtlama testi kullanmadım bu ay ama yumurta akı gibi iki kere wcde akıntı gördümkızlar bide şöyle bi durum var, ovulasyon testinde koyu çift çizgiyi gördükten sonra, gün aşırı 2 kere değerlendirebildik biz sadece..yani olduysa bu iki seferde olmuş olacak ki burdan da ovulasyon testinin gerçekten ne muhteşem bir icat olduğu kanısına varmış olucaz..
başlık değişmiyor ki, yada ben beceremedim?
kırmızı gelmedikçe ümit hep var..yarın yaparsın bi test daha, inşallaah vardır..
sen ne kadardır bekliyorsun bebiş için canımyapmam canım artık ya yapa yapa bıktırdım kendimi cumadan beri yapıyorum :) hevesim kaçtı valla olursa olur olmazsa da bir hafta 10 gün filan gecikmesi lazım ki ihtimal vereyim yoksa onu da yapmam o derece yani :))
sen ne kadardır bekliyorsun bebiş için canımyapmam canım artık ya yapa yapa bıktırdım kendimi cumadan beri yapıyorum :) hevesim kaçtı valla olursa olur olmazsa da bir hafta 10 gün filan gecikmesi lazım ki ihtimal vereyim yoksa onu da yapmam o derece yani :))
sıkma canınıııı, azcık daha sabredelim, geldik zaten son günlere..yapmam canım artık ya yapa yapa bıktırdım kendimi cumadan beri yapıyorum :) hevesim kaçtı valla olursa olur olmazsa da bir hafta 10 gün filan gecikmesi lazım ki ihtimal vereyim yoksa onu da yapmam o derece yani :))
ben ilk defa geçen ay denedim, ovulasyon testi falan yoktu, öyle internetteki hesaplara göre denemiştim ama tutmadı..bu ay dediğim gibi ovulasyon testi ile denedim, bakalım ne olacak sonuç..sen ne kadardır bekliyorsun bebiş için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?