sen ne kadardır bekliyorsun bebiş için canım
ay başkasına sormuşsun, ben atladım anlattım
sat 12 kasım canım normalde 3 gün önce olduğu için 9 aralık baz aldımcanım yerleşme kanaması, internetten okuduğum doktor makalelerine göre yumurtlama tarihinden 9 gün sonra oluyor, yani bat tan 5-6 gün önce..senin bat 10 aralık değil de biraz daha sonrası gibi olabilir mi o zaman?
hastalandınmı? daha 3 gün var yahu??benim ilk denemem ilk denemeden o kdr çok hevesle girdim ki daha bat günüm gelmeden hevesimi kaçırdımdaha da rahatladım ama o kadar test yapıp tek çizgiyi ard arda görürsem olacağı budur kendime kırmızı kart gösteriyorum bu ay oyun dışıyım sizlerden güzel haberler gelir inşallah
yok bende gelen giden yok ben gelmeden oyun dışı oldugumu hissediyorumhastalandınmı? daha 3 gün var yahu??
ay töbeee, bu da ayrı alem..ilk denemesi, bata a 3 gün var, kutum boş diyo ya töbe töbeeeekutumda boş hissediyorum
3 değil lütfennn şafak 1ben alta şizofreni takvimi ekleyeğim bu gidişle ilk ay heyecanlı oluyorsa insan benim suçum ne hoş sanki 10 yıldır uğraşmış gibi bezginim ama
yaw şöyle söyleyip durma, öfff içimi baydın vallaherkesin sol kasığı agrıyor arkadaş benim sol kasığım neden uyuyor kalksanaaşaka bir yana benden bu ay bir şey çıkmaz çantama pedimi attım geziyorum nerde yakalarsa yarışmacı arkadaşlara başarılar
birbirimizi dengeleyelim lütfen alseffay ben de polyanna oldum iyice, hiç de tarzım değildir hee
gokce41 bat ne zaman şeker? seni de ekleyeyim listeye..inşallah hayırlısıBenim de adetime 6 gün var belirtiler var ama adette olabilir olmaya da bilir Allah bilir ikinciyi istiyorum hadi bakalım
gokce41 bat ne zaman şeker? seni de ekleyeyim listeye..inşallah hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?