Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

sen ne kadardır bekliyorsun bebiş için canım

benim ilk denemem ilk denemeden o kdr çok hevesle girdim ki daha bat günüm gelmeden hevesimi kaçırdım daha da rahatladım ama o kadar test yapıp tek çizgiyi ard arda görürsem olacağı budur kendime kırmızı kart gösteriyorum bu ay oyun dışıyım sizlerden güzel haberler gelir inşallah

canım yerleşme kanaması, internetten okuduğum doktor makalelerine göre yumurtlama tarihinden 9 gün sonra oluyor, yani bat tan 5-6 gün önce..senin bat 10 aralık değil de biraz daha sonrası gibi olabilir mi o zaman?
sat 12 kasım canım normalde 3 gün önce olduğu için 9 aralık baz aldım

hastalandınmı? daha 3 gün var yahu??

3 değil lütfennn şafak 1 ben alta şizofreni takvimi ekleyeğim bu gidişle ilk ay heyecanlı oluyorsa insan benim suçum ne hoş sanki 10 yıldır uğraşmış gibi bezginim ama

herkesin sol kasığı agrıyor arkadaş benim sol kasığım neden uyuyor kalksanaa şaka bir yana benden bu ay bir şey çıkmaz çantama pedimi attım geziyorum nerde yakalarsa yarışmacı arkadaşlara başarılar

yaw şöyle söyleyip durma, öfff içimi baydın valla
umutsuz konuşma şekerim, yarın ola hayrola...inşallaaaaahhh hepimiz hamişizdir de bu sohbet sayfası yıkılııırrr

ya şu çişe karbonat dökme deneyini yapan varmı bizim kızlar? başka sayfalarda baya ilginç yöntemler deneniyor, biz pek bi sakiniz yahu..test yapıp yapıp oturuyoz aşşa

Benim de adetime 6 gün var belirtiler var ama adette olabilir olmaya da bilir Allah bilir ikinciyi istiyorum hadi bakalım

yokmu gebeliği anlamak için kocakarı yöntemleri deneyenler huhuuuuu?
azcık neşelenelim yahu, anlatsanıza

bizler bilimin ışığında ilerleyen çağdaş kadınlarız testler dışında bir şey yapmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…