Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

yani üşeniriz hahah
ben yapcam bu akşam..gidip oğlumun kinetik kumunun üstüne yapcam çişimi
hey allahım çat diye çatlıycam yahu, bu laboquick testin hassasiyeti mi düşük acaba? 3-4 gün kala hayalet çizgiler görüyodum ben önceki hamileliğimde..eczaneden bi tane erken test alcam iş çıkışı, farz oldu artık..gece atarım size karrrbeyaz fotosunu

Negatif bişey çıkacak diye korkudan yapamam ben zaten
valla negatif görmekten gına geldi, bat tarihine kadar son son herşeyi deniyorum..bir dahaki ay hayatta uğraşmam, adaaam sende deyip akışına bırakırım..bu neymiş arkadaş, millet sokaklarda biri kucağında, biri bebek arabasında, biri karnında dolaşıyor biz burda ordinaryus olcaz nerdeyse aylarca hamile kalamıyoz..yok ovulasyon testi, yok soğan kürü, yok mısır püskülü denemediğimiz nane de kalmıyo üstelik..diğerleri ceketlerini asıyolar karıları hamile kalıyo..aaaa pes valla, bu aydan sonra hiiiç uğraşmam..akısssshhhh

bende korunurken gebe kalan yada tek seferde gebe kalabilen kadınlara hayranım yaa
önlerinde saygı ile eğiliyorum

ya kızlar hakikaten acaba kafaya takıp duruyoruz diye mi kalamıyoz biz bu işi.. valla çok sıkıldım allah hepimize güç versin ben de ilk çocuğuma nasıl hamile kaldım hatırlamıyom bile anlamadım gitti..

ben kendi adıma oğluma 14 ay bekledikten sonra gebe kaldım
en ümitsiz olduğum ay hemde
şimdilerde bazen biz karı koca kısırızda rabbim bize bir mucizemi gösterdi şükürler olsun bir oğlum var
4 yıldır bebiş gelmiyor

yokmu gebeliği anlamak için kocakarı yöntemleri deneyenler huhuuuuu?
azcık neşelenelim yahu, anlatsanıza
Ben denedim :) bugün sabah idrara çamaşır suyu kattım baya köpürdü karbonat kattım hiç birsey olmadı sırf meraktan yaptım

Kizlar bisey sormak istiyorum dun testte 2 cizgi koyuydu bugun ise resimdeki gibi t cizgisi silik hergun saat 17de yaptim testlerimi ve bugun boyle siliklesti simdi benim yumurtlama evrem bitmis mi oluyor? Beni bi aydinlatin yapan arkadaslar

yumurtan çatlamış oluyor canım çalışmalara devam et

Selammm kızlarrr ne durumdasınız var mı güzel haberi olan ?

Bence de canım valla hiç kafamı yoramam . Düzenli ilişki yeter olacağı varsa zamanı gelince oluyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…