ben yapcam bu akşam..gidip oğlumun kinetik kumunun üstüne yapcam çişimiyani üşeniriz hahah
valla negatif görmekten gına geldi, bat tarihine kadar son son herşeyi deniyorum..bir dahaki ay hayatta uğraşmam, adaaam sende deyip akışına bırakırım..bu neymiş arkadaş, millet sokaklarda biri kucağında, biri bebek arabasında, biri karnında dolaşıyor biz burda ordinaryus olcaz nerdeyse aylarca hamile kalamıyoz..yok ovulasyon testi, yok soğan kürü, yok mısır püskülü denemediğimiz nane de kalmıyo üstelik..diğerleri ceketlerini asıyolar karıları hamile kalıyo..aaaa pes valla, bu aydan sonra hiiiç uğraşmam..akısssshhhhNegatif bişey çıkacak diye korkudan yapamam ben zaten
bende korunurken gebe kalan yada tek seferde gebe kalabilen kadınlara hayranım yaavalla negatif görmekten gına geldi, bat tarihine kadar son son herşeyi deniyorum..bir dahaki ay hayatta uğraşmam, adaaam sende deyip akışına bırakırım..bu neymiş arkadaş, millet sokaklarda biri kucağında, biri bebek arabasında, biri karnında dolaşıyor biz burda ordinaryus olcaz nerdeyse aylarca hamile kalamıyoz..yok ovulasyon testi, yok soğan kürü, yok mısır püskülü denemediğimiz nane de kalmıyo üstelik..diğerleri ceketlerini asıyolar karıları hamile kalıyo..aaaa pes valla, bu aydan sonra hiiiç uğraşmam..akısssshhhh
Ben denedim :) bugün sabah idrara çamaşır suyu kattım baya köpürdü karbonat kattım hiç birsey olmadı sırf meraktan yaptımyokmu gebeliği anlamak için kocakarı yöntemleri deneyenler huhuuuuu?
azcık neşelenelim yahu, anlatsanıza
Bende beklemedeyim. bakalim yarin nolucakişarettir cnm inşallah..
Camasir suyu kopurunce hamilemi olmus oluyosun??Ben denedim :) bugün sabah idrara çamaşır suyu kattım baya köpürdü karbonat kattım hiç birsey olmadı sırf meraktan yaptım
Canım forumda okumuştum öle yazmışlardı köpüğünde hamile olabilirmişsin ama çoğunda yanlış çıkmış ben yüne de yaptım ne kaybederim dedimCamasir suyu kopurunce hamilemi olmus oluyosun??
Hadi ben yapayim bakalim noluyo testim pozitiv kan neqativ. adetime bir gun varCanım forumda okumuştum öle yazmışlardı köpüğünde hamile olabilirmişsin ama çoğunda yanlış çıkmış ben yüne de yaptım ne kaybederim dedim
Yaptim canim. kopurdu ve oylece kaldi. kopuk yatmadi. ama asipda dasmadiYap sonucu yaz bakalım
yumurtan çatlamış oluyor canım çalışmalara devam etKizlar bisey sormak istiyorum dun testte 2 cizgi koyuydu bugun ise resimdeki gibi t cizgisi silik hergun saat 17de yaptim testlerimi ve bugun boyle siliklesti simdi benim yumurtlama evrem bitmis mi oluyor? Beni bi aydinlatin yapan arkadaslarEki Görüntüle 1922167
Tesekkur ederim hadi insallahyumurtan çatlamış oluyor canım çalışmalara devam et
valla negatif görmekten gına geldi, bat tarihine kadar son son herşeyi deniyorum..bir dahaki ay hayatta uğraşmam, adaaam sende deyip akışına bırakırım..bu neymiş arkadaş, millet sokaklarda biri kucağında, biri bebek arabasında, biri karnında dolaşıyor biz burda ordinaryus olcaz nerdeyse aylarca hamile kalamıyoz..yok ovulasyon testi, yok soğan kürü, yok mısır püskülü denemediğimiz nane de kalmıyo üstelik..diğerleri ceketlerini asıyolar karıları hamile kalıyo..aaaa pes valla, bu aydan sonra hiiiç uğraşmam..akısssshhhh
Aynen kizlar biktim vallahi
Bence de canım valla hiç kafamı yoramam. Düzenli ilişki yeter olacağı varsa zamanı gelince oluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?