Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Aynen kizlar biktim vallahi
Ha deyince olmuyor canım yani aslında belli olmuyor benim hem ilk ay da oldu hem 3 ay sonra oldu düştü ikisi de . 1 sene sonra yine hamile kaldım şimdi 1,5 yaşında oğlum :)

İkinciyi istiyoruz hemen hayırlısıyla arayı uzatmak istemiyorum

Benim bi kizim 4 yasinda o gunden bu gune olmuyo

Hahahaha yaptim erken test..gec test, ara test, uçan test ne varsa yaptim..naniiiiikkkkk
bat 10 Aralik, olsa cikardi beaaaa..bitti umitlerim..days comfort markasi da..
yine mi gol diil be

Eklentiler

• 20161207_192321.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 50
Hahahaha yaptim erken test..gec test, ara test, uçan test ne varsa yaptim..naniiiiikkkkk
yine mi gol diil be
Askim ya adetin gecikirse kan vermeye git. testlere guvenmeyin. beni husrana ugratan test

Valla kendim yapmış ve negatif görmüş kadar keyfim kaçtı canım bakalım bnm de negatif olursa artık yeni ay yeni umutlar deriz napalım
Sagolun kizlar ya..erken testi nerden cikardiysam..ne guzel bat gunune kadar bi umudum olcakti da erken test şaşmaz ya..
aman neyse hayirlisi Allahtan..

Son düzenleme:
yine mi gol diil be
canım daha bata var bazılarının idrarda çok sonra görünürmüş ne kadar erken olursa olsun

Sagolun kizlar ya..erken testi nerden cikardiysam..ne guzel bat gunune kadar bi umudum olcakti da erken test şaşmaz ya..
aman neyse hayirlisi Allahtan..

Erken canım ya idrarda en geç belli olur zaten 1 hafta geçmesini bekleyin diyorlar ya o yüzden

Ilk hamileligimde 3 gun once cikmisti normal testte..simdi 2 gun var ama erken testte bile cikmadi..pek umut yok kizlar bosuna kendimi kandirmiyim..gerci 10 sene gecti, yas 36 oldu..hemen kalamayabilirim zaten..belki de hic olmaz..off hakketen goctum bu aksam..ne gusel polyannaydim yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…