CANIm benimde taşmadı ama yarım parmak köpük oldu :) nasip umudumuzu kaybetmeyelimYaptim canim. kopurdu ve oylece kaldi. kopuk yatmadi. ama asipda dasmadi
Bendede aynen oyle oldu. kismet bakalimCANIm benimde taşmadı ama yarım parmak köpük oldu :) nasip umudumuzu kaybetmeyelim
Ha deyince olmuyor canım yani aslında belli olmuyor benim hem ilk ay da oldu hem 3 ay sonra oldu düştü ikisi de . 1 sene sonra yine hamile kaldım şimdi 1,5 yaşında oğlum :)Aynen kizlar biktim vallahi
Benim bi kizim 4 yasinda o gunden bu gune olmuyoHa deyince olmuyor canım yani aslında belli olmuyor benim hem ilk ay da oldu hem 3 ay sonra oldu düştü ikisi de . 1 sene sonra yine hamile kaldım şimdi 1,5 yaşında oğlum :)
İkinciyi istiyoruz hemen hayırlısıyla arayı uzatmak istemiyorum
Bakalım biz daha yeni istiyoruz ne zaman olursaBenim bi kizim 4 yasinda o gunden bu gune olmuyo
Olur insallahBakalım biz daha yeni istiyoruz ne zaman olursa
Askim ya adetin gecikirse kan vermeye git. testlere guvenmeyin. beni husrana ugratan testHahahaha yaptim erken test..gec test, ara test, uçan test ne varsa yaptim..naniiiiikkkkk
bat 10 Aralik, olsa cikardi beaaaa..bitti umitlerim..days comfort markasi da..
yine mi gol diil be
Cok pis göçtüm beaaaa
oluruna birakirsak olur bence. ay bu ay ay sonraki ay diye diye cildiricazValla kendim yapmış ve negatif görmüş kadar keyfim kaçtı canım bakalım bnm de negatif olursa artık yeni ay yeni umutlar deriz napalım
Sagolun kizlar ya..erken testi nerden cikardiysam..ne guzel bat gunune kadar bi umudum olcakti da erken test şaşmaz ya..Valla kendim yapmış ve negatif görmüş kadar keyfim kaçtı canım bakalım bnm de negatif olursa artık yeni ay yeni umutlar deriz napalım
Sagolun kizlar ya..erken testi nerden cikardiysam..ne guzel bat gunune kadar bi umudum olcakti da erken test sasmaz ya..
aman neyse hayirlisi Allahtan..
canım daha bata var bazılarının idrarda çok sonra görünürmüş ne kadar erken olursa olsunHahahaha yaptim erken test..gec test, ara test, uçan test ne varsa yaptim..naniiiiikkkkk
bat 10 Aralik, olsa cikardi beaaaa..bitti umitlerim..days comfort markasi da..
yine mi gol diil be
Bnm ilk ay daha ama ilk de olsa negatif görme ihtimali korkutuyor valla sanki ilk aydan olmak zorundayım gibioluruna birakirsak olur bence. ay bu ay ay sonraki ay diye diye cildiricaz
Sagolun kizlar ya..erken testi nerden cikardiysam..ne guzel bat gunune kadar bi umudum olcakti da erken test şaşmaz ya..
aman neyse hayirlisi Allahtan..
O zaman insallahhhhhhh neqativi gormezsin. uzucuBnm ilk ay daha ama ilk de olsa negatif görme ihtimali korkutuyor valla sanki ilk aydan olmak zorundayım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?