Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Benimde sene gecdi yas 23. ama kalamiyorum. yasla alakali diyil bu. insallah umudumuzu kesmeyelim. benimi kanda neqativ ciksada adetim gecikirse gene test yaparim bakalim...

İkinci cocuk zor olurmuş dyrlar.İkincil kısırlık diye bişey varmış.Elimizden geleni yspalım canım.Sıkma canını.Saglıklı bi gebelik olacaksa nasip etsin Allahım.Böyle dua edyrm ben.Allahım isteyen herkrse nasip etsin.

Amiiinn..insallah hayirlisi..
Valla cumartesi gunune kadar her gun 1 tane test yapacak stogum da var..ama cantama koymuyorum işe gidince yapmayayim, bari sabredip aksamdan aksama yapayim..olmazsa da saglik olsun ama birdaha yeminle bu moda girmiycem..ne yumurtlama nede bat falan hesaplamiycam kesinlikle.sadece korunmam hepsi o..deli isi bu resmen..dert sahibi olur insan valla

Hahahaha yaptim erken test..gec test, ara test, uçan test ne varsa yaptim..naniiiiikkkkk
bat 10 Aralik, olsa cikardi beaaaa..bitti umitlerim..days comfort markasi da..
yine mi gol diil be
Aynen ben de yaptım malesef negatif..

İçimi okudun canim yeminle anneme yumurtlama gunu diyorum o neymis giz diyo daha da hic boyle islere kalkismam bu da bana ders olsun gozum seyirse belirti saniyorum

Kizlar öncelikle Mevla'm herkesin kucağına bir bebis nasip eder ins. Bende subattan beri deneyenlerdenim.cok şükürler olsun ki bu ay güzel sonuçlar aldım. 2 aralıkta adet olma gunumdu.gunumden 2gun önce test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.bugun doktora gittim ve pazartesi ultrasona giricem.cok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.mevlam ins sizlerde nasip eder

Eklentiler

• IMG_2082.webp
    9 KB · Görüntüleme: 46
Dis macununa cis de yaptinmi ahahaha
beyaz dis macubu maviye donerse hamilesiiiinnn :) ay cok guluyorum kendime..
allahtan cevremdekiler durumdan habersiz, yoksa cok fena muhhabbet konusu olurdum

Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah canim ozel bir sey yaptin mi

Dis macununa cis de yaptinmi ahahaha
beyaz dis macubu maviye donerse hamilesiiiinnn :) ay cok guluyorum kendime..
allahtan cevremdekiler durumdan habersiz, yoksa cok fena muhhabbet konusu olurdum
Ben testlerimi copten cikarip gun icinde kontrol ediyorum itiraf.com

Tebrik ederim cnm..masallah subhanallah..
darisi hepimizin badina..bu test battan 2 gun oncesinin mi?

ovulasyon testime bakiim dedim bata 4 kala koyulaşıyor. acaba? çok silikti düne kadar

Canim soğan kuru yaptım bu ay hiç umutlanmamıştım yaparken ama yaptım ve sanırım ondan diye düşünüyorum.
Ben az önce artik bu işleri bırakacağım demistim degil mi sadece genel kultur amacli soruyorum o zaman nasil uyguluyorsunuz kürü burda okuyan arkadaşlara genel kultur olsun diye soruyorum sadece kendim icin soruyorsam ne olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…