Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .hayırlı olsun canım bizler için de dua et

Canim ben adetinim 3.gunu basladim.ve 10 gün içtin günde bir defa içtim.bir adet soğanı bir bardak su ile kaynatıp ilişikten sonra tükettim.5dakika kaynaması gerekiyor ve kaynamaya başladıktan sonra 5dk tutulması Laz'ım.ben önceleri de bu kuru bazen yapıyordum,ama uzun süreli hiç yapmıyordum.ben 13gunu doktora gittim ve doktor bana yumurtlaman olmus dedi o günden sonra soğan suyunu bıraktım, ve çalışmalara basladik Ama her kişide yumurtlama dönemi farklı olduğu icjn herkeste farklı tarihte olabiliyormuş. Ama sana tavsiyem kürü dene ama kafana takmadan dene Allah'ın izniyle ins güzel sonuçlar alirsin

Ben testlerimi copten cikarip gun icinde kontrol ediyorum itiraf.com
Bende 10 sene once ilk hamileligimin testi duruyo kiz sen ne diyon..ay dur aklima gelmisken bulayim onu..yeni testlerime surteyim azcik..iyice devreler yandi : D

Adet olunca uygulayayim bende kucuk bir kistim var en azindan ona tedavi olur belki cook tesekkurler

Sagolun kizlar ya..erken testi nerden cikardiysam..ne guzel bat gunune kadar bi umudum olcakti da erken test şaşmaz ya..
aman neyse hayirlisi Allahtan..
Sabahki idrarin ortasindan alinan sivi ile yapilmali diye biliyorum ben ve bence leke gelmeden emin olmayin hamile degilim diye

Bende 10 sene once ilk hamileligimin testi duruyo kiz sen ne diyon..ay dur aklima gelmisken bulayim onu..yeni testlerime surteyim azcik..iyice devreler yandi : D
Surt surt bolcaa ohhhh belki ikinci cizgiler belirir kalbimiz kadar temiz testlerde

Sabahki idrarin ortasindan alinan sivi ile yapilmali diye biliyorum ben ve bence leke gelmeden emin olmayin hamile degilim diye
Sende durum ne arkadasim?
Emin olmak degil de biraz umudumuz kirik sadece..o ilk idrar hcg nin en yogun oldugu idrar haklisin..aslinda o zaman denemek lazim

Ben de tam bilmiyorum ama kendi kisisel bilgilerinin oldugu sayfadan duzenleniyordu sanirim..asya_32 cadisi biliyodur kesin..aydinlatsana bizi huhuu

Ama kisisel bilgilerden yapiliyor diye yaziyorlardi biraz kurcalamak lazim oralari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…