Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Ben bat gectikten 6 gün sonra eglencesine yaptım testi, 2.cizgi silik cıktı sonra 3 gün daha bekledim gelir nasıl olsa diye, baktı annem gelmedi zorla tuttu kan testine götürdü beni kızkardesimle :) Kan alınırken bile dalga geciyordum, 1 saat sonra sonuc cıkınca ben sok :))))

Masallah ne guseeeel

bu ay ilk kez ovülasyon testi uyguladım. daha da koyulaşır mı sizce maksimum bu kadar mı oluyor? kamerayla çektiklerim buraya sığmadı çözünürlüğü fazla geldi umarım gözükür

Darısı bize bat günümde yapıcam bir tane sağım solum belli olmaz ama battan 5 gün sonrasını da düşünüyorum

Benim hafif hafif kasiklar sizlamaya basladi bat bugundu ama yarin olacagim galiba

Ay kasıklarım dolu dolu karnım belim batıyor ben şimdiden teslim oluyorum adet olurum 5 gün sonra kesin saf gibi beklemeyeyim

Hadii seni bekliyorum..test nerde baciiimm?
cnm 6 gibi yaptım çok su içmiştim ama yine hızlı bi şekilde çizgi belirdi . erken gebelik tetinin birinide yaptım ondada belirdi ama telefondan çok az yansıyo çok çok silik bu erken gebelik testleri hikaye dandik olanlar daha iyi

Eklentiler

• IMG_4300.webp
    8 KB · Görüntüleme: 58
Aa hamilesin

Hemen kan testi yaptir bence var

Biranevvel hastalanayim da rahatliyim modundayim..kocam da bikti aglak aglak gezmemden..amaan hayirlisi napalim
cnm vakti gelince geliyorlar zaten biz geçen ay başladık geçen ay olmadı bu ay ovulasyonları deneyeyim dedim ama şansıma 14. günden başladım 15. gün çift çizgiyi görmüştüm ve çift çizgiden önceki günü ve çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendirdik sadecd sonrasında eşim iş icabı şehir dışındaydı olmadı bişey. bakalım bütün testlerde silikleri görmeye başladım. yarında şu kaç hafta olduğunu gösteren dijital clearblue testi denicem sabah uyandığım gibi. seninkide inşallah seninledir ama dediğim gibi zaten zamanında geliyor bebişler hayırlısıyla sıkma canını hiç alcaz güzel haberler elbet :) Benim yaşta 30 oldu zamanı artık zaten diye düşündüm geç evlendim okuluydu kariyeriydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…