Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

hangi cumartesi pazar gebelik şansın var? adet olmayı bekliyorsun ve 8 gündür olmadınsa hemen bir test yap arkadaşım..allah korusun başka birşey de olabilir..neyin sabrı bu böyle
:):)doğru söylüyorsun adet sonrasıymış gibi düşünmüşüm.aksine sabırsızım bacım bugün kan testi yaptırım dedim iş dolayısıyla gidemedim yarın yada öbür gün yaptırım o zaman eğer negatif çıkarsa da doktoruma giderim haklısın

Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin canım. Adete kaç gün varken yaptın

Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin canım. Adete kaç gün varken yaptın
Teşekkür ederim cnm öncelikle inşallah tüm anne olmak isteyenler hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi alırlar battan 2 gün önce anında çıkan silik çizgi görmeye başladım

İyi aksamlar. Yeni gordum ve hemen daldim aranıza :) benmde bat 14 aralık.

Teşekkür ederim cnm öncelikle inşallah tüm anne olmak isteyenler hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi alırlar battan 2 gün önce anında çıkan silik çizgi görmeye başladım
Harikasiiiin cok sevindim..e imzani da koy artik bi zahmet..opuyorum kocamaaan

Bende tuvaletle koltuk arasi mekik dokuyorum ha adet oldum ha olcam diyerek

Tebrikler kraker. Darısı başımıza inşallah..

Kızlar üzülmeyin gelecek aya motive olun. Stres en büyük etken.Eşinize keçiboynuzu kürü icirmeyi deneyin. Ben bu ay tutmazsa eşime yapacağım. İlk cocugumda denediğim ay hamile kalmıştım

Kizlar kahveye bi arkadasim geldi az once..yasca buyuk benden epey..aglandim ona da biraz, adet dongusu kisa olanlarin gebeligi gec belli olur diye zugurt tesellisi verdi bana sagolsun..yumurtlsmadan 14 gun sonra adet olmanin standart bisey oldugunu bilmesem ne gusel inancaktim..bazen bilmemek en iyisi galba..fazla arastirmamak lazim oyfff oyfff

ne zamandır istiyorsun canım bebiş?
başka çocuğun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…