- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
:):)doğru söylüyorsun adet sonrasıymış gibi düşünmüşüm.aksine sabırsızım bacım bugün kan testi yaptırım dedim iş dolayısıyla gidemedim yarın yada öbür gün yaptırım o zaman eğer negatif çıkarsa da doktoruma giderim haklısınhangi cumartesi pazar gebelik şansın var? adet olmayı bekliyorsun ve 8 gündür olmadınsa hemen bir test yap arkadaşım..allah korusun başka birşey de olabilir..neyin sabrı bu böyle
Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin canım. Adete kaç gün varken yaptıncnm 6 gibi yaptım çok su içmiştim ama yine hızlı bi şekilde çizgi belirdi . erken gebelik tetinin birinide yaptım ondada belirdi ama telefondan çok az yansıyo çok çok silik bu erken gebelik testleri hikaye dandik olanlar daha iyi
Teşekkür ederim cnm öncelikle inşallah tüm anne olmak isteyenler hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi alırlarAllah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin canım. Adete kaç gün varken yaptın
cnm vakti gelince geliyorlar zaten biz geçen ay başladık geçen ay olmadı bu ay ovulasyonları deneyeyim dedim ama şansıma 14. günden başladım 15. gün çift çizgiyi görmüştüm ve çift çizgiden önceki günü ve çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendirdik sadecd sonrasında eşim iş icabı şehir dışındaydı olmadı bişey. bakalım bütün testlerde silikleri görmeye başladım. yarında şu kaç hafta olduğunu gösteren dijital clearblue testi denicem sabah uyandığım gibi. seninkide inşallah seninledir ama dediğim gibi zaten zamanında geliyor bebişler hayırlısıyla sıkma canını hiç alcaz güzel haberler elbet :) Benim yaşta 30 oldu zamanı artık zaten diye düşündüm geç evlendim okuluydu kariyeriydi :)
Harikasiiiin cok sevindim..e imzani da koy artik bi zahmet..opuyorum kocamaaanTeşekkür ederim cnm öncelikle inşallah tüm anne olmak isteyenler hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi alırlarbattan 2 gün önce anında çıkan silik çizgi görmeye başladım
Canım üzülme. Hayırlı zaman degilmis demek ki..Hemen adetin bitsin ve diger ay icin calismalar baslasinnn:)Kızlarrr regl oldum ben
Ay okadarda üzülmicem diye kendimi şartlamıştım ama insanın elinde değil ister istemez buruluyor canımCanım üzülme. Hayırlı zaman degilmis demek ki..Hemen adetin bitsin ve diger ay icin calismalar baslasinnn:)
Bnm de 13 yakın günlerimizİyi aksamlar. Yeni gordum ve hemen daldim aranıza :) benmde bat 14 aralık.
Teşekkür ederim cnm öncelikle inşallah tüm anne olmak isteyenler hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi alırlarbattan 2 gün önce anında çıkan silik çizgi görmeye başladım
Ay okadarda üzülmicem diye kendimi şartlamıştım ama insanın elinde değil ister istemez buruluyor canım
Uzulme seker..ben de olmak uzere hissediyorum kendimi..bizim totem listesi biraz sallantiya girdi bu ay ama tutturanlar da var masallah subhanallah..hayirlisi neyse o olsun ins..Kızlarrr regl oldum ben
Kıyamam. Haklısın. Üzül ama çok takılma. Atlat geç. Hayat umudunu kaybetmeyenlerindirAy okadarda üzülmicem diye kendimi şartlamıştım ama insanın elinde değil ister istemez buruluyor canım
Ay ne heyecanlı gelsin ınşallah bebısler. Belirtin var mi canımBnm de 13 yakın günlerimiz
ne zamandır istiyorsun canım bebiş?Kizlar kahveye bi arkadasim geldi az once..yasca buyuk benden epey..aglandim ona da biraz, adet dongusu kisa olanlarin gebeligi gec belli olur diye zugurt tesellisi verdi bana sagolsun..yumurtlsmadan 14 gun sonra adet olmanin standart bisey oldugunu bilmesem ne gusel inancaktim..bazen bilmemek en iyisi galba..fazla arastirmamak lazim oyfff oyfff
Karışık canım ya belim ve kasığım ağrıyor adet olcakmışım gibi ama midemde bulanıyor şaşırıyorum ben deAy ne heyecanlı gelsin ınşallah bebısler. Belirtin var mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?