Bende ilk bu ay başladım kızıma kardeş çalışmalarına. Ayni belirtiler bende de var ama ara ara kaşıklarım açıyor ahan iste adet olcam diyor korkuyorum.Senin profildeki oglusun mu ?Karışık canım ya belim ve kasığım ağrıyor adet olcakmışım gibi ama midemde bulanıyor şaşırıyorum ben de
Bazen cok bilmek hic güzel değilne zamandır istiyorsun canım bebiş?
başka çocuğun varmı
anlamadımBazen cok bilmek hic güzel değil
Evet oğlum 1 buçuk yaşında o fotoyu tam doğum gününde çekmiştim :) bu arada bu ay bizim de ilk denememiz kardeş için :)Bende ilk bu ay başladım kızıma kardeş çalışmalarına. Ayni belirtiler bende de var ama ara ara kaşıklarım açıyor ahan iste adet olcam diyor korkuyorum.Senin profildeki oglusun mu ?
canım araştırıp herşeye bakıyor okuyoruz sonra kendımızı avutmak ıcın bırının dedıgıne kanamıyoruz çünkü neyın ne olduğunu bılıyoruz.yanı sana katılıyorum o anlamda dedım çok bılmek güzel olmuyor dıeanlamadım
Allah bağışlasın benim kızda 15 aylık. Sende de ben gıbı delı cesaretı var :) ama kızıma kardeş gelsin kaynaşsınlar istedimEvet oğlum 1 buçuk yaşında o fotoyu tam doğum gününde çekmiştim :) bu arada bu ay bizim de ilk denememiz kardeş için :)
Allah bağışlasın benim kızda 15 aylık. Sende de ben gıbı delı cesaretı var :) ama kızıma kardeş gelsin kaynaşsınlar istedim
ayy maşallah ya büyük cesaret ya benim oğlum 5.5 yaşında acabalarla doluyum :)Allah bağışlasın benim kızda 15 aylık. Sende de ben gıbı delı cesaretı var :) ama kızıma kardeş gelsin kaynaşsınlar istedim
Benim oğlum da 15 aylık erken büyütüp keyifini sürcem sonra kardeşimle ben de öyleyiz annem ikimizin arasını kısa tutmuş :))ayy maşallah ya büyük cesaret ya benim oğlum 5.5 yaşında acabalarla doluyum :)
Aynen gökçe er ya da gec 2.bebe istenecek zaten şu an vücudum alismis uykusuzluğa tempoya ikisi birden büyürler inşallah. Bende bi rahat uyurumBenim de ayın 15 inde 15 aylık olcak :) Ben de beraber büyüsünler diye istiyorum bi de zaman geçtikçe kalmak daha da zorlaşıyor diye biliyorum o yüzden en iyisi erkenden yapmak nasıl olsa ikinciyi yapacağız sonuçta :))
ayy maşallah ya büyük cesaret ya benim oğlum 5.5 yaşında acabalarla doluyum :)[/QU
annelik zor ve uzun yol. Aralarında 10 yas bıle olsa sorumlulukarı ayrı ayrı olacak. Sımdı hazır ıkısı mınık mınık buyut gıderler ve oyun arkadası olurlar bırbırıne.
21 aralık'ta 29 olcam :)Yas kaç hanımlar. Ben 25
Bu ay 2.denemem.10 yasinda oglum var cnm.tek cocuk dusunuyoduk ama oglus bizi kardese ikna etti..okadar cok yalvardi ki artik yapalim madem dedik ama 2 aydir tutmadi..yasim 36, esim de 43 yasinda..bakalim artik plan program yapmiycam, tamamen akış..ne zamandır istiyorsun canım bebiş?
başka çocuğun varmı
tez zamanda oğluna bi kardeş gelir inşallahBu ay 2.denemem.10 yasinda oglum var cnm.tek cocuk dusunuyoduk ama oglus bizi kardese ikna etti..okadar cok yalvardi ki artik yapalim madem dedik ama 2 aydir tutmadi..yasim 36, esim de 43 yasinda..bakalim artik plan program yapmiycam, tamamen akış..
belirtilerin varmı canımŞimdi yarin benim 5 gün kalmış oluyor yapsammi test ya :///
Hayirlisi cnm insallahh hepimiz icin..tez zamanda oğluna bi kardeş gelir inşallah
benimde bi oğlum var 5.5 yaşında o kadar kardeş istiyorki 7 aydır deniyoruz canım bizde bakalım bu ay kısmet oldumu merakla bekliyorum
Var ama adet belirtilerine cok benzer bu hamile belirtisi onun icin kestiremiyorum. Farkli olarak gece ates basiyor fayanslara basiyorumbelirtilerin varmı canım
5 gün çok gibi bazılarında erken çıkıyor ama
Kasiklarimda siddetli agri var borde afedersin gaz sancim ve gaz cok :/ gaz belirtimi kiVar ama adet belirtilerine cok benzer bu hamile belirtisi onun icin kestiremiyorum. Farkli olarak gece ates basiyor fayanslara basiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?