Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Aynen gökçe er ya da gec 2.bebe istenecek zaten şu an vücudum alismis uykusuzluğa tempoya ikisi birden büyürler inşallah. Bende bi rahat uyurum

Evet canım ben 22 yaşındayım bu arada
Ben tam günümde yapıcam test bu gidişle ya düşüne düşüne kafayı yicez yoksa

Evet canım ben 22 yaşındayım bu arada
Ben tam günümde yapıcam test bu gidişle ya düşüne düşüne kafayı yicez yoksa
Aynen en sağlıklı olanı o. Esım test almam gecerse kan varırız diyor :)

Kraker tebrik ederim Allah kucagina alamayi nasip etsin bu arada kizlar kadinlarin rahmi 2 yilda eski haline donermis siz bayagi erken dusunmusunuz gibi bilemedimbende 26 yasindayim 5 aydir korunmadim ne zaman geciksem hamile oldugumu dusundum ama adetim duzensizlesti hal boyle olunca yumurtlama gunumu tutturamadim bu ay ovu testi kullandim eger ise yararsa gercekten tavsiye edecem herkese

günaydın :) evet artık eminim şu test favorim oldu ya . :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Maşallah maşallah tütütütütütü
her türlü ispatlandı artık, şimdi herşeyine dikkat etme zamanı geldi şekerim..bütün hayatını değiştirecek o ilk merdivendesin şuan..hadi hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına inşallah..

günaydııın herkeslere, hadi bizim liste yok mu başka güzel haberleri olan?

günaydın kızlar yerleşme kanaması ne zaman olmaya başlıyor bilginiz var mı

ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonraymış..bu 8 olur 10 olur..
bata 7 gün var sabah çamaşırımda iki çizgi şeklinde kahverengi lekelenme gördüm acaba erken mi kırmızıları görüyorum diye düşünüyorum, umutlanmak da istemiyorum bir tarafdan da yerleşme kanaması olabilir mı diye düşünüyorum.

evet süre olarak da yerleşmeye benziyo zaten..yumurtlamadan 7 gün geçmiş..ortalama bu aralıkta oluyor..

sende durumlar ne alseff kırmızı kart görmedik hala oyundayız
evet cnm hala oyundayız.. benim bat yarın yada pazar..hala oyundayız ama benim umudum kalmadı pek..gidip kan testi mi yaptırsam onu bile düşünüyorum bugün..biran evvel öğreneyim de kurtulayım diye..

bu arada kasıklarımda ağrı da başladı..adet oldum olacam sanki hiç iyi değilim bu sabah hafif bi baş dönmesi var, tansiyonum oynuyo galba..
aaaayyy gidicimiyim beeeen

Son düzenleme:
sağlık ocağı aynı gün sonucu verirmi..gerçi orda da herkes tanıdık ya, doktora danışmıştım ilk hamile kalmak istediğimde, folik asit vermişti..şimdi eşim ara sıra annesinin ilacını yazdırmak için falan uğruyor, geliyormu bebiş, eşin hamile dimi diye boyna sıkıştırıyo doktor eşimi :)
şimdi teste giderim bide bişey çıkmaz, uğraş dur bu meraklılarla..başlarlar olmuyo heralde falan demeye

doktorun yanına gitmiyorsun ki laboratuvar kısmına gidiyorsun sanırım hiç yaptırmadım ama doktorluk bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…