- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
günaydın canım ya galiba ben hamile falan değilim bu sabah normal gebelik testi yaptım bişey yokYaKaMoZz-z şeker sen ne durumdasın?
40 lira mı burda 15 tlkan testi yaptırsakmı yaaa..gerçi ona da 40 lira alıyolar
kan testi yaptırsakmı yaaa..gerçi ona da 40 lira alıyolar
Hayırlısı olsun inş.canım.Yas 35 oldu.Doktrlar ne dyr peki?
Kızlarrr regl oldum ben
Evet oğlum 1 buçuk yaşında o fotoyu tam doğum gününde çekmiştim :) bu arada bu ay bizim de ilk denememiz kardeş için :)
günaydın :) evet artık eminim şu test favorim oldu ya . :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
kuzeniminde miyonları vardı canım ve 42 yaşında üçüncüye hamile kaldı normal doğumla da oğluşumuz dünyaya geldi şimdide çok iyiler çok şükür.canım dr miyon var dedi iki kere operasyon oldum temizlendi bakalım hayırlısı artık rabbim nasip edecekmi bilemiyorum hayırlı ne ise rabbim onu nasip etsin onuda kalbimi razı eylesin duam bu
bende 39 yaşındayım
Teşekkür ederim canım hepimize inşallaharamıza hoşgeldin canım rabbim sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin tez zamanda inşallah
yapma ya valla çok zararlı bebek düşünmeye başladım başlayalı domestos vb. kimyasalları kullanmamaya başladım.ya çok gülüyodum bu çamaşırsuyu karbonatla falan deney yapanlara..okadar da hurafelere bel bağlanırmı ya yuh diyodum, hahaha şimdi tuvalete gidiyorum..resmen domestosun üstüne çiş yapcam..hahahaha ayy 36 yaşındaki kadının düştüğü durumlara bak..valla sitcom olur
maşallah darısı banada olsunkuzeniminde miyonları vardı canım ve 42 yaşında üçüncüye hamile kaldı normal doğumla da oğluşumuz dünyaya geldi şimdide çok iyiler çok şükür.
hiç belirtin var mı?günaydın :) evet artık eminim şu test favorim oldu ya . :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Kızlar eşim cumaya gitti gelirken iki tane test alcak söyledim. Sabah tuvalete gitmemiştim eşim gelene kadar tutcam bir tane test yapıcam bata 4 gün var bakalım ne çıkıcak
ayy çok tatlısın ya..çok tutma, ucundan yap azcıkKızlar eşim cumaya gitti gelirken iki tane test alcak söyledim. Sabah tuvalete gitmemiştim eşim gelene kadar tutcam bir tane test yapıcam bata 4 gün var bakalım ne çıkıcak
Yaa utandımayy çok tatlısın ya..çok tutma, ucundan yap azcık
İnşallah canım çıkmaz da bakalım artık bekliyorum :))HADİ BAKALIM HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?