Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

ya çok gülüyodum bu çamaşırsuyu karbonatla falan deney yapanlara..okadar da hurafelere bel bağlanırmı ya yuh diyodum, hahaha şimdi tuvalete gidiyorum..resmen domestosun üstüne çiş yapcam..hahahaha ayy 36 yaşındaki kadının düştüğü durumlara bak..valla sitcom olur

ve sonuç köpük köpük her yer köpük..nooldu şimdi, hamilemiyim yani
buarada kimseye tavsiye etmiyorum, tuvaleti acayip keskin bi koku sardı anında, çamaşır suyundan kat kat fazla bir gaz çıkışı olduğu ve çok zararlı olduğu kesin..sakın solumayın

Hayırlısı olsun inş.canım.Yas 35 oldu.Doktrlar ne dyr peki?

canım dr miyon var dedi iki kere operasyon oldum temizlendi bakalım hayırlısı artık rabbim nasip edecekmi bilemiyorum hayırlı ne ise rabbim onu nasip etsin onuda kalbimi razı eylesin duam bu

bende 39 yaşındayım

Evet oğlum 1 buçuk yaşında o fotoyu tam doğum gününde çekmiştim :) bu arada bu ay bizim de ilk denememiz kardeş için :)

aramıza hoşgeldin canım rabbim sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin tez zamanda inşallah

günaydın :) evet artık eminim şu test favorim oldu ya . :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla

canımmm çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağında gör evladını inşallah maşallah

canım dr miyon var dedi iki kere operasyon oldum temizlendi bakalım hayırlısı artık rabbim nasip edecekmi bilemiyorum hayırlı ne ise rabbim onu nasip etsin onuda kalbimi razı eylesin duam bu

bende 39 yaşındayım
kuzeniminde miyonları vardı canım ve 42 yaşında üçüncüye hamile kaldı normal doğumla da oğluşumuz dünyaya geldi şimdide çok iyiler çok şükür.

yapma ya valla çok zararlı bebek düşünmeye başladım başlayalı domestos vb. kimyasalları kullanmamaya başladım.

Kızlar eşim cumaya gitti gelirken iki tane test alcak söyledim. Sabah tuvalete gitmemiştim eşim gelene kadar tutcam bir tane test yapıcam bata 4 gün var bakalım ne çıkıcak

Kızlar eşim cumaya gitti gelirken iki tane test alcak söyledim. Sabah tuvalete gitmemiştim eşim gelene kadar tutcam bir tane test yapıcam bata 4 gün var bakalım ne çıkıcak

HADİ BAKALIM HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH

Kızlar keçiboynuzu kürü bal çörek otu tarçın kürünü deneyen var mı

ayy çok tatlısın ya..çok tutma, ucundan yap azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…