Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Yaa utandım Tutcam kıyamam ben teste saklıyorum :))
innnşallaaahhhh çıkar canım..erken olduğunu biliyosun gerçi, bak krakerin de 2 gün kala çıkmıştı, bugün 1 günü var ve kesinleşti..ama forumda 5-6 gün kala bile çift çizgiyi gören şanslı kadınlar da var..inşallaaah sende de çıkar, şööle bi göbek atarız

Ben test yaptim ve yine kalbim kadar beyaz onumuzdeki aylarda olur insallah

Bile bile yapıcam valla canım ya çıkmazsa adetim gecikşnce yaparız bnm hep gecikiyor zaten bakalım inşallah olur

bu forumlardan isim, iletişim adresi falan vermek yasak mı?

kızlar merhaba foruma yeni katıldım 4 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi ayın 3 ünde yakaladım dün tekrar ovulasyon testi yaptığımda ikini çizgi 1. kadar olmasada biraz koyu çıktı sizce olma ihtimali var m?

hoşgeldin aramıza :)
yumurtlamadan sonra gitgide silikleşiyor ikinci çizgi sonra bat tarihine doğru tekrar koyulaşıyor hamile kalanlarda..kesin veridir diyemem ama çok fazla okudum böyle olup da hamile olduğunu öğrenen..
inşallah vardır

inanmıyoruuuuuummmmmmmmmmm resmen ikinci çizgi var ya ordaaa, tü tü tü maşallahhhhh
ay çok sevindim, hadi hayırlı olsun cnmmmmm
Çookk teşekkür ederim darısı hepinize inşallah ya iğne başlanması lazım kan sulandırıcı o yüzden dr a gitmem gerek kısa zaman da

kızlar ben sizin kadar fazla giremiyorum forma. takip ediyorum ama kraker tebrik derim canım. allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. ben de önümdeki maçlara bakcam artık. napalım. bi de krakerin yaptığı dijital test tek seferlik mi? bu arada ilk doğumumu 20 yaşımdayken yaptım suan 27 yaşındayım. ikinci evliliğim ve ikimiz de çok istiyoruz allah isteyen herkese bebiş versin..

selam cnm, o testten ben hiç yapmadım ama acayip heves ettim hakketten..
bu ay adet olursam bidaha ki ay internetten alcam ondan :)
daha yaşın çok genç, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz hayalinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…