innnşallaaahhhh çıkar canım..erken olduğunu biliyosun gerçi, bak krakerin de 2 gün kala çıkmıştı, bugün 1 günü var ve kesinleşti..ama forumda 5-6 gün kala bile çift çizgiyi gören şanslı kadınlar da var..inşallaaah sende de çıkar, şööle bi göbek atarızYaa utandımTutcam kıyamam ben teste saklıyorum :))
çıkmadık kandan ümit kesilmezBen test yaptim ve yine kalbim kadar beyazonumuzdeki aylarda olur insallah
Bile bile yapıcam valla canım ya çıkmazsa adetim gecikşnce yaparız bnm hep gecikiyor zaten bakalım inşallah olurinnnşallaaahhhh çıkar canım..erken olduğunu biliyosun gerçi, bak krakerin de 2 gün kala çıkmıştı, bugün 1 günü var ve kesinleşti..ama forumda 5-6 gün kala bile çift çizgiyi gören şanslı kadınlar da var..inşallaaah sende de çıkar, şööle bi göbek atarız
kııız gelmedimi kocan? patlıcak sidik torbanBile bile yapıcam valla canım ya çıkmazsa adetim gecikşnce yaparız bnm hep gecikiyor zaten bakalım inşallah olur
kııız gelmedimi kocan? patlıcak sidik torban
Özelden verilebiliyor sanırım da açıktan yazmak yasak herhaldebu forumlardan isim, iletişim adresi falan vermek yasak mı?
hoşgeldin aramıza :)kızlar merhaba foruma yeni katıldım 4 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi ayın 3 ünde yakaladım dün tekrar ovulasyon testi yaptığımda ikini çizgi 1. kadar olmasada biraz koyu çıktı sizce olma ihtimali var m?
inanmıyoruuuuuummmmmmmmmmm
Çookk teşekkür ederim darısı hepinize inşallah ya iğne başlanması lazım kan sulandırıcı o yüzden dr a gitmem gerek kısa zaman dainanmıyoruuuuuummmmmmmmmmmresmen ikinci çizgi var ya ordaaa, tü tü tü maşallahhhhh
ay çok sevindim, hadi hayırlı olsun cnmmmmm
Ay canım hamilesin tebrik ederim senin adına cok sevindim dua et bizlerde bunu yaşayalım :)
ne iğnesi?Çookk teşekkür ederim darısı hepinize inşallah ya iğne başlanması lazım kan sulandırıcı o yüzden dr a gitmem gerek kısa zaman da
Kan sulandırıcı heparin canım pıhtılaşma var ben de o yüzdenne iğnesi?
selam cnm, o testten ben hiç yapmadım ama acayip heves ettim hakketten..kızlar ben sizin kadar fazla giremiyorum forma. takip ediyorum ama kraker tebrik derim canım. allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. ben de önümdeki maçlara bakcam artık. napalım. bi de krakerin yaptığı dijital test tek seferlik mi? bu arada ilk doğumumu 20 yaşımdayken yaptım suan 27 yaşındayım. ikinci evliliğim ve ikimiz de çok istiyoruz allah isteyen herkese bebiş versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?