ay resmen direk 2.çizgi..kıız öbür testi de yapsana, o da bana gelsin
selam cnm, o testten ben hiç yapmadım ama acayip heves ettim hakketten..
bu ay adet olursam bidaha ki ay internetten alcam ondan :)
daha yaşın çok genç, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz hayalinize
Ayy super ya masallah. Tebrik ederim. Cok sevindim valla darisi basimiza
Benim hic yok kızlar 22 yaşındayım ve pco oldugumu öğrendim gecen ay ilk kez adet gecikmesi ile bunu öğrendim şimdi tarlusal kullanıyorum regl olmak için olduktan sonra bende tekrar dencm bana dua edin cok üzülüyorum
cnm bnm, teşekkür ederim..aynen hayaller ortak olunca herkes içini özgürce dökebiliyor..aile gibi olduk, test yapınca yada bişeyler yaşayınca ilk size koşuyorum valla
ya senin muhabbetini çok sevdim ben çok sempatik şeyler yazıyosun. iyi bir form sahibesisin. moral veriyorun hepimize.. inan ki adet oluşumu hepinizin sayesinde hiç üzülmeden atlattım. hepiniz çok tatlısınız kızlar. bi de sorun ortak olunca
Hee zaman şükür ediyorum cok şükür bunada ve ben ilk kez gecikti gebelik sandım meğer ise pco imiş ben nerden bileyim hic gecikme olamayınca doktor da yokmuş o sorunun kilo aldın mı dedi evet aldım 4-5 kilo dedim ver dedi düzelir tekrar dedi matofin verdi kilo vermeye yardımcı olsun diye tarlusal da verdi çözülsün diye oda bugün bitti bakalım olunca tekrar dencm soğan kürü ve incir kürü varmış birini dencmmerak etme canım bende de varmiş pko o çok önemli değil klomen veriyo doktorlar.yaşın da küçük. benim 20 yaşındayken tedavisiz olmuştu ilk çocuğum tek sorununuz o olsun. daha önemli sorunu olanlar daha kötü durumda bence haline şükret ve çalışmalara devam et ve asla pes etme..
cnm bnm, teşekkür ederim..aynen hayaller ortak olunca herkes içini özgürce dökebiliyor..aile gibi olduk, test yapınca yada bişeyler yaşayınca ilk size koşuyorum vallakocam da diyo, hayırdır bu ara telefon elinden hiç düşmüyo..yeni bi aile edindim, senin veremediğin mutluluğu buldum falan diyorum
günaydııın herkeslere, hadi bizim liste yok mu başka güzel haberleri olan?
adetmi oldun canım?Ben yokum
aynen çocuk yaparken lazım oluyolar tabi, bu ay aramız limoniydi, nerdeyse yumurtlama günün kaçıracaktım trip yapayım derken..baktım o akşam 2 çizgi, tuttum kolundan özür dilettim kendimden..napiim ay, bekle bekle nereye kadaralemsin valla.. benimki de diyo da napıyon telefonla o kadar, bende kulüpde arkadaşlarla takılıyorum diyorum kıskanıyo. o yüzden o varken yanımda fazla kurcalayamıyorum telefonu. bizim kocalar gölge düşürmeye çalısıyolar arkaşlığımıza ama yenilmeyiz..ancak onları da boşlamamak lazım. malum çocuk yaparken lazım oluyolar. arayı iyi tutmak gerek ama dimi
Inanamiyorum çok mutlu oldum. Canim sağlıcakla al kucağına. Darısı basima insallah. Ne mutlu sana ilk denemede cok şükür verdi rabbim
foto da görünmüyor mi tatlım gün ışığında net gördüm akşam kan tahlili vercem dayanamıyorum artıkaaa gölge de varsa kabulümüz..koysana foto huhuuuu
ver ver, sonucu da paylaş hemen cnm..foto da görünmüyor mi tatlım gün ışığında net gördüm akşam kan tahlili vercem dayanamıyorum artık
Ay cok güzel bir sey :)
Liste de ismim yok canim. Olmadim 5 gunum var. Bende 4 gun kala test yapacağım gökçe heveslendirdi beni.adetmi oldun canım?
bat kaçıydı?Liste de ismim yok canim. Olmadim 5 gunum var. Bende 4 gun kala test yapacağım gökçe heveslendirdi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?