14 aralik canim.bat kaçıydı?
kızlar başka listede ismi olmayan varmı? söyleyin de ekleyeyim
ben varımbat kaçıydı?
BEN VARIMkızlar varmı aramızda sigara içen, benden başka?
kızlar varmı aramızda sigara içen, benden başka?
naapcaz o konuyu yahu? ben ilk çocukta çift çizgiyi görünce bi bıraktım, 1,5 yaşına kadar da emzirdim ve o 2 küsür senede hiç içmedim..amaa emzirme olayı bitti gittim paket aldım yine..BEN VARIM
evet aynen inşallahhhhamileysem eğer hemen bırakcam
aynı şeyi yaşadım tatlımnaapcaz o konuyu yahu? ben ilk çocukta çift çizgiyi görünce bi bıraktım, 1,5 yaşına kadar da emzirdim ve o 2 küsür senede hiç içmedim..amaa emzirme olayı bitti gittim paket aldım yine..
günde yarım paketi geçmiyorum, yine çok zorlanacağımı sanmıyorum ama henüz bırakamadıımm..stres de var ya bu aramalumm
kesin yaktın şimdi de bi taneaynı şeyi yaşadım tatlım
Bizim ocağa kaldı bat tarihi ..hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar hepinizi tebrik ederim ..rabbim en kısa zamanda bana da yaşatsın dün çok üzgündüm adet olduğunu görünce bu ay hevesliydim oysaki ...bugün biraz daha iyi oldum ..hamile olan arkadaşlar bizim içün de dua etsin onların duası kabul olur .bat kaçıydı?
valla kendı kendıme söz verdım ben hamıle oldugumu oğrenır oğrenmez bırakacam dıye bakalım yarın bellı olur :)naapcaz o konuyu yahu? ben ilk çocukta çift çizgiyi görünce bi bıraktım, 1,5 yaşına kadar da emzirdim ve o 2 küsür senede hiç içmedim..amaa emzirme olayı bitti gittim paket aldım yine..
günde yarım paketi geçmiyorum, yine çok zorlanacağımı sanmıyorum ama henüz bırakamadıımm..stres de var ya bu aramalumm
aday tanıtımımı yapıyorum mersinliyim 29 yasındayım mali müşavirim çalısıyorumkızlar hadi herkes kendinden bahsedelim..yaşlar kaç, çalışıyorsanız meslekler ne? kaç yıllık evlisiniz, hangi şehirlerdesiniz?
Ben ilk koydum hiç bişey yoktu biliyordum zaten çıkmıcanı dedim elime yıkıyordum bir baktım çıkmış durdukça koyulaştı canım geç döllenme olmuş olabilir ben büyük ihtimalle adet bitiminden sonra ki 4. günde kaldım
Şu an dersim boş yazayım ..27 yaşındayım 3 aylık evliyim ve öğretmenimkızlar hadi herkes kendinden bahsedelim..yaşlar kaç, çalışıyorsanız meslekler ne? kaç yıllık evlisiniz, hangi şehirlerdesiniz?
Şu an dersim boş ben başlayayım yazmaya 27 yaşındayım 3 aylık evliyim ve öğretmenimkızlar hadi herkes kendinden bahsedelim..yaşlar kaç, çalışıyorsanız meslekler ne? kaç yıllık evlisiniz, hangi şehirlerdesiniz?
canım benim üzülmeeeee, Allah en hayırlı zamanda verir inşallah..akşam Kuran dan bir ayet okuyayım dedim, şöyle yazıyordu "Bizim ocağa kaldı bat tarihi ..hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar hepinizi tebrik ederim ..rabbim en kısa zamanda bana da yaşatsın dün çok üzgündüm adet olduğunu görünce bu ay hevesliydim oysaki ...bugün biraz daha iyi oldum ..hamile olan arkadaşlar bizim içün de dua etsin onların duası kabul olur .
üzülme canım bizim de çoğumuz diğer aylara kalıcaz zaten..Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah..Bizim ocağa kaldı bat tarihi ..hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar hepinizi tebrik ederim ..rabbim en kısa zamanda bana da yaşatsın dün çok üzgündüm adet olduğunu görünce bu ay hevesliydim oysaki ...bugün biraz daha iyi oldum ..hamile olan arkadaşlar bizim içün de dua etsin onların duası kabul olur .
Evet canım çok şaşırdım çok zor kalmıştım oğluma bu hemen oldu şoktayımAyyyyy
Inanamiyorum çok mutlu oldum. Canim sağlıcakla al kucağına. Darısı basima insallah. Ne mutlu sana ilk denemede cok şükür verdi rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?