Yok kız demicem kimseye ilk iki ay sadece anneme deringokce41 kayıplara karıştı, 7 sülaleye haber veriyo şuan..
patlasın konfetiler yuppiiii başlasın partiler..
canım benim üzülmeeeee, Allah en hayırlı zamanda verir inşallah..akşam Kuran dan bir ayet okuyayım dedim, şöyle yazıyordu "
üzülme canım bizim de çoğumuz diğer aylara kalıcaz zaten..Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah..
Amin çok istiyoruz ikimizde Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla versincanım benim üzülmeeeee, Allah en hayırlı zamanda verir inşallah..akşam Kuran dan bir ayet okuyayım dedim, şöyle yazıyordu "
üzülme canım bizim de çoğumuz diğer aylara kalıcaz zaten..Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah..
Kesinlikle canım Aalah razı olsun"rahimlerdekini bir tek O bilir, O zaman ilminin tek sahibidir" tam olarak böyle değilse bile içerik böyleydi..ve öylesine açıp okuduğum ayette böyle bir yerin denk gelmesi çok etkiledi beni..herşeyin bir zamanı var, sabredip şükretmek lazım..
senden de razı olsun cnm..daha taze gelinmişsin, hiiç acele etme..akışına bırakKesinlikle canım Aalah razı olsun
Çok haklısın neden bu kadar üstüne düşüyorum anlamadım aile baskısında olabilir hep bi ağız araştırma var mı yok mu insan stres oluyor iyicesenden de razı olsun cnm..daha taze gelinmişsin, hiiç acele etme..akışına bırak
Hayırlısı olsun canım gözün aydın. Belirtilerin nelerdi? Bizim olması çok çok zor. Sizi duyunca seviniyorumBen ilk koydum hiç bişey yoktu biliyordum zaten çıkmıcanı dedim elime yıkıyordum bir baktım çıkmış durdukça koyulaştı canım geç döllenme olmuş olabilir ben büyük ihtimalle adet bitiminden sonra ki 4. günde kaldım
Neden sizin zorHayırlısı olsun canım gözün aydın. Belirtilerin nelerdi? Bizim olması çok çok zor. Sizi duyunca seviniyorum
Herkes bebeği olsun derdinde olan görünce seviniyoruz bizde istiyoruz takıyoruz zaten pco var onu düşünğyorum hic cocugum yok 22 yaşındaym yarışmaya bursadan katılıyorum arkadaşın dediği gibi :)kızlar sohbet konusu açmaya çalışıyorum ama hepiniz maşallah tut yemiş bülbül gibisiniz..iyi ben de pes ediyorum ozaman, bir tek test yapmadan test yapmaya yazacam burayaküstüm
Eşimin morfoloji 1 çıktı. Doktor tüp bebek dedi. 6 ay daha deneyip tedaviye başlayacağizNeden sizin zor
küsme kızkızlar sohbet konusu açmaya çalışıyorum ama hepiniz maşallah tut yemiş bülbül gibisiniz..iyi ben de pes ediyorum ozaman, bir tek test yapmadan test yapmaya yazacam burayaküstüm
canım inşallah doğal yollardan olur biranevvel..Eşimin morfoloji 1 çıktı. Doktor tüp bebek dedi. 6 ay daha deneyip tedaviye başlayacağiz
noldu hasta oldun muselam kızlarrr bende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım ve bat 8 aralık beklemedeyimmm heycanlaa
Neden zor ki canım ? Bulantım var canım 4 gündür üstelik batıma 4 gün var kasıklarım ağrıyor bi de belimHayırlısı olsun canım gözün aydın. Belirtilerin nelerdi? Bizim olması çok çok zor. Sizi duyunca seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?