Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

"rahimlerdekini bir tek O bilir, O zaman ilminin tek sahibidir" tam olarak böyle değilse bile içerik böyleydi..ve öylesine açıp okuduğum ayette böyle bir yerin denk gelmesi çok etkiledi beni..herşeyin bir zamanı var, sabredip şükretmek lazım..

Amin çok istiyoruz ikimizde Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla versin

Kesinlikle canım Aalah razı olsun

Hayırlısı olsun canım gözün aydın. Belirtilerin nelerdi? Bizim olması çok çok zor. Sizi duyunca seviniyorum

kızlar sohbet konusu açmaya çalışıyorum ama hepiniz maşallah tut yemiş bülbül gibisiniz..iyi ben de pes ediyorum ozaman, bir tek test yapmadan test yapmaya yazacam buraya küstüm

Kızlar ben mugla nin ilçesinde yaşıyorum. Havalimanında iyi bir uçak firmasinda muhasebeciyim.27 yaşındayım.19 yaşında evlendim bi kizim var 5yılın sonunda bosandik. Şimdi tekrar evlendim.2015 ağustosda evlendikkocam 31yasinda. Kocam dünya tatlısı çok seviyorum kızıma da sahip cikiyo. Kendi babasından çok dusunuyo. Onun da ikinci evliliği onun 3.bucuk yaşında kızı var ve alçak kadın kocama çocuğun zerresini gostermiyo. İcra marifetiyle gormeye mecbur bırakıyor. O yüzden ona bi an önce bi evlat vermek istiyorum en azından hasretii bi nebze diner diye. Ayy kızlar çenem dustu..

kızlar sohbet konusu açmaya çalışıyorum ama hepiniz maşallah tut yemiş bülbül gibisiniz..iyi ben de pes ediyorum ozaman, bir tek test yapmadan test yapmaya yazacam buraya küstüm
Herkes bebeği olsun derdinde olan görünce seviniyoruz bizde istiyoruz takıyoruz zaten pco var onu düşünğyorum hic cocugum yok 22 yaşındaym yarışmaya bursadan katılıyorum arkadaşın dediği gibi :)

küsme kız
dur bende tanıtayım kendimi
istanbuldan katılıyorum 29 yaşındayım ( 21 aralık'ta gircem daha var )
kadrolu ev hanımıyım
7 yıllık evliyim
7 aydır bebek çalışmaları içerisindeyim
sevgilerimle

he şööleee, ne güsel hareketlendi ortalık.. şuana kadar öğretmen ve muhasebe kulvarı ağırlıktayız..
bu akşam saat 8 de aynı anda gebelik testi yapalım, yapacak olanlar tabi, 8,30 da da yayınlayalım..varmısınız?

Hayırlısı olsun canım gözün aydın. Belirtilerin nelerdi? Bizim olması çok çok zor. Sizi duyunca seviniyorum
Neden zor ki canım ? Bulantım var canım 4 gündür üstelik batıma 4 gün var kasıklarım ağrıyor bi de belim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…