güsel niyetinin hatrına inşallah biranevvel kavuşursunuz yavrunuza..ne mutlu size birbirinizi bulmuşsunuz, gerisini de verir mevlam, dua et bol bolKızlar ben mugla nin ilçesinde yaşıyorum. Havalimanında iyi bir uçak firmasinda muhasebeciyim.27 yaşındayım.19 yaşında evlendim bi kizim var 5yılın sonunda bosandik. Şimdi tekrar evlendim.2015 ağustosda evlendikkocam 31yasinda. Kocam dünya tatlısı çok seviyorum kızıma da sahip cikiyo. Kendi babasından çok dusunuyo. Onun da ikinci evliliği onun 3.bucuk yaşında kızı var ve alçak kadın kocama çocuğun zerresini gostermiyo. İcra marifetiyle gormeye mecbur bırakıyor. O yüzden ona bi an önce bi evlat vermek istiyorum en azından hasretii bi nebze diner diye. Ayy kızlar çenem dustu..
kan tahlili geçerli mihe şööleee, ne güsel hareketlendi ortalık.. şuana kadar öğretmen ve muhasebe kulvarı ağırlıktayız..
bu akşam saat 8 de aynı anda gebelik testi yapalım, yapacak olanlar tabi, 8,30 da da yayınlayalım..varmısınız?
he şööleee, ne güsel hareketlendi ortalık.. şuana kadar öğretmen ve muhasebe kulvarı ağırlıktayız..
bu akşam saat 8 de aynı anda gebelik testi yapalım, yapacak olanlar tabi, 8,30 da da yayınlayalım..varmısınız?
verdinmi kan? aaakan tahlili geçerli mi
yok kız akşam vercem inşallahverdinmi kan? aaa
niye akşam yahu, akşam verdiğin nezamana çıkacak?yok kız akşam vercem inşallah
Hic sanmıyorum olsa da tutunamayip düşüyormuşcanım inşallah doğal yollardan olur biranevvel..
1.30 saate çıkıyor canım akşam yaptırıncaniye akşam yahu, akşam verdiğin nezamana çıkacak?
Morfoloji sorunu var canim. 1 çıktı eşiminNeden zor ki canım ? Bulantım var canım 4 gündür üstelik batıma 4 gün var kasıklarım ağrıyor bi de belim
canım benim daha 2.ay, o yüzden bi hevestir bu ay da bol bol test yapıporum..emin ol bu ay sonrası hiçbişeyi takip etmiycem..tamamen akışa bırakcam..hayırlısı herşeyinvalla hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye ben 1 yıldır cocuk dusunuyorum her ay erken test yapıp negatıfı gormekten yoruldum kuzum bu sefer geçeçek oyle yapacam söz verdım kendıme
herkesin mucizesi ayrı ayrı..asla olmazmış, şöyleymiş, imkansızmış diye düşünme..bi OL demesi yeterli..dua edelim hepberaber hepimiz için..olacak inşallah, güseli düşün her zamanHic sanmıyorum olsa da tutunamayip düşüyormuşçocuğum olmayacağını düşündükçe üzülüyorum
1.30 saate çıkıyor canım akşam yaptırınca
İnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6 ay daha olmazsa tüp bebeğe basliycazherkesin mucizesi ayrı ayrı..asla olmazmış, şöyleymiş, imkansızmış diye düşünme..bi OL demesi yeterli..dua edelim hepberaber hepimiz için..olacak inşallah, güseli düşün her zaman
İnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6 ay daha olmazsa tüp bebeğe basliycaz
6 ay daha deniycez canım. Doktor evicap ve promotil verdi kullanıyor eşim. Bitince biz de teste gidicez bakalımcanım önce doğal deneyin eşimde de varikosel var dediler hafif biçimde biz de proxseed diye vitamin şeklinde bi toz kullanıyoruz. faydası oluyomuş araştırın derim. bakalım test yaptırcaz sperm testi gelişmeleri yazarım ama deneyin bence
Benim bat 12 ydi geç yumurtlama olunca 19 a kaydı. Zaten olduğunu da sanmıyorum adetimi bekliycemkızlar mesai bitti, çıkıyorum birazdan..giderken de alcam 3-5 test..akşam 8,30 da burdayım inşallah..şimdi kimler test yapcak bu akşam hadi bakalım..yakamozu biliyorum, var mı başka?
gerçi ben her an adet olabilirim, çok fena sancım var
Morfoloji sorunu var canim. 1 çıktı eşimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?