Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

güsel niyetinin hatrına inşallah biranevvel kavuşursunuz yavrunuza..ne mutlu size birbirinizi bulmuşsunuz, gerisini de verir mevlam, dua et bol bol

kan tahlili geçerli mi

valla hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye ben 1 yıldır cocuk dusunuyorum her ay erken test yapıp negatıfı gormekten yoruldum kuzum bu sefer geçeçek oyle yapacam söz verdım kendıme

valla hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye ben 1 yıldır cocuk dusunuyorum her ay erken test yapıp negatıfı gormekten yoruldum kuzum bu sefer geçeçek oyle yapacam söz verdım kendıme
canım benim daha 2.ay, o yüzden bi hevestir bu ay da bol bol test yapıporum..emin ol bu ay sonrası hiçbişeyi takip etmiycem..tamamen akışa bırakcam..hayırlısı herşeyin

Hic sanmıyorum olsa da tutunamayip düşüyormuş çocuğum olmayacağını düşündükçe üzülüyorum
herkesin mucizesi ayrı ayrı..asla olmazmış, şöyleymiş, imkansızmış diye düşünme..bi OL demesi yeterli..dua edelim hepberaber hepimiz için..olacak inşallah, güseli düşün her zaman

herkesin mucizesi ayrı ayrı..asla olmazmış, şöyleymiş, imkansızmış diye düşünme..bi OL demesi yeterli..dua edelim hepberaber hepimiz için..olacak inşallah, güseli düşün her zaman
İnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6 ay daha olmazsa tüp bebeğe basliycaz

İnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6 ay daha olmazsa tüp bebeğe basliycaz

canım önce doğal deneyin eşimde de varikosel var dediler hafif biçimde biz de proxseed diye vitamin şeklinde bi toz kullanıyoruz. faydası oluyomuş araştırın derim. bakalım test yaptırcaz sperm testi gelişmeleri yazarım ama deneyin bence

6 ay daha deniycez canım. Doktor evicap ve promotil verdi kullanıyor eşim. Bitince biz de teste gidicez bakalım

kızlar mesai bitti, çıkıyorum birazdan..giderken de alcam 3-5 test..akşam 8,30 da burdayım inşallah..şimdi kimler test yapcak bu akşam hadi bakalım..yakamozu biliyorum, var mı başka?
gerçi ben her an adet olabilirim, çok fena sancım var

Benim bat 12 ydi geç yumurtlama olunca 19 a kaydı. Zaten olduğunu da sanmıyorum adetimi bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…