ovulasyon testine göre mi düşünüyosun yumurtlama gününü? o iraz kafa karıştırabiliyor haberin olsun..Benim bat 12 ydi geç yumurtlama olunca 19 a kaydı. Zaten olduğunu da sanmıyorum adetimi bekliycem
gokce41 pişttt sen de ikinci testi yap akşamaCanım hiç bişey tamamen çözümsüz değildir kimler kimler doğuruyor gerçekten inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur canım umutsuzluk haramdır Allahtan umut kesilmez. İnşallah sen de göreceksin o günleri yakında :)
İnş.aminn.Saglıklı olacaksa nasip etsin Allahım.canım dr miyon var dedi iki kere operasyon oldum temizlendi bakalım hayırlısı artık rabbim nasip edecekmi bilemiyorum hayırlı ne ise rabbim onu nasip etsin onuda kalbimi razı eylesin duam bu
bende 39 yaşındayım
Bilmem ki adet geçince düşünüyordum ben
kan verdim şimdi bekliyorum canım 20 dk ya çıkacakmış kliniğe geldimnerde yaptırıcaksın özel klinikte mi yoksa hastanede mi canım. inşallah koca bir pozitifi yapıştırırsın...
kan verdim şimdi bekliyorum canım 20 dk ya çıkacakmış kliniğe geldim
TEBRik ederim canımmmdeğerin kaç olduğunu öğrenmem için 15 dk daha bekleyin dedler
Tebrikler canımmm :))hamileyiiim kızlaaaaar
İnş canım dua edin banaCanım hiç bişey tamamen çözümsüz değildir kimler kimler doğuruyor gerçekten inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur canım umutsuzluk haramdır Allahtan umut kesilmez. İnşallah sen de göreceksin o günleri yakında :)
Evet canım testte 1 hafta geç yumurtlama oldu. Geçen ay da 2 gün geç yumurtlamistim 2 gün geç regl oldum. Doğru tutuyor bende genelde. 4-5 aralık yumurtlamaydiovulasyon testine göre mi düşünüyosun yumurtlama gününü? o iraz kafa karıştırabiliyor haberin olsun..
sen normalde düzenli adet oluyorsan yine ona göre düşün Bat tarihini
Ben ilk 3 ay kimseye demedim yine olursa yine demem. En iyisi canım.Yok kız demicem kimseye ilk iki ay sadece anneme derinbizim sülale haset demem hemen
Tebrikler canım ay ne heyecanlı ya Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.
Tebrikler canım :)hamileyiiim kızlaaaaar
kızlar yanlış alarm yanlış alarm
adam bana önce kaset test yapmış haberim yok o pozitif çıkmış kan sonucu 0,5 gülermisiniz ağlarmısınız tercih sizin
Hay Allah. Uçtuk havaya burda. Önümüzdeki maçlara bakacağız canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?