Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

peki kızlar bişey sorcam benim sat 12 kasım normalde 3 gün erken olduğum için bat 9 kasım baz aldım yani bugün gebelik testi için önemli olan hangisi
Hay allah ya amma da sevindiydim..dur daha belli olmaz bata var daha..
Bat tarihinde de demek istedigini anlamiyorum.3 gun erken geliyosa adet dongun 27 gun demekki..son adetinin ilk gununden 27 sayarsin bat o gun olur..

kızlar yanlış alarm yanlış alarm
adam bana önce kaset test yapmış haberim yok o pozitif çıkmış kan sonucu 0,5 gülermisiniz ağlarmısınız tercih sizin
Kaset test pozitifse bu da bi kriter zaten baslibasina..yilmadan testlere devam :)

Malesef arkadaslar yine nanik..test yaptim veee yine karbeyaz bir sonuc malesef..bat yarin arkadaslar, artik umitlenmesem iyi olacak, olsa illa bisiy cikardi beaaaa

Malesef arkadaslar yine nanik..test yaptim veee yine karbeyaz bir sonuc malesef..bat yarin arkadaslar, artik umitlenmesem iyi olacak, olsa illa bisiy cikardi beaaaa
Benimde negatıf dayanamadım yaptım ve ağlamaktan helak oldum

kızlar hadi hepimiz kendimizden bahsedelim..yaşlar kaç, çalışıyorsanız meslekler ne? kaç yıllık evlisiniz, hangi şehirlerdesiniz?
Amma mesaj birikmis cok giremiyorum oku oku buraya kadar geldim hic bi ayrintiyi kacirmamaya calisiyorum1 bucuk yillik evliyim bende ogretmenim 26 yasindayim bu sayfayida cok sevdim
hamileyiiim kızlaaaaar
yakamoz tebrik ederim Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Yakın arkadaşım adet gününe kadar test yaptı negatifti adet günü pozitif i gordu

Amma mesaj birikmis cok giremiyorum oku oku buraya kadar geldim hic bi ayrintiyi kacirmamaya calisiyorum1 bucuk yillik evliyim bende ogretmenim 26 yasindayim bu sayfayida cok sevdim
yakamoz tebrik ederim Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Cnm ya cok tatlisin..yakamozdan yankis alarm malesef..bende de durum nanik..ama bu sayfa cok keyifli oldu gercekten..moral ekibiii seviyom sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…