evet oldum canımnoldu hasta oldun mu
Hay allah ya amma da sevindiydim..dur daha belli olmaz bata var daha..peki kızlar bişey sorcam benim sat 12 kasım normalde 3 gün erken olduğum için bat 9 kasım baz aldım yani bugün gebelik testi için önemli olan hangisi
Hayirlisi olsun tatlim..birdahaki aya olur insallah..evet oldum canım
Bekliyorum valla 8.00 den sonra..Bilmem ki adet geçince düşünüyordum ben
olsun sağlık olsun stres yapma bnm stresten olmuyordu kafyı ona takınca da olmuyo çocuk inş olur kısa zamndaevet oldum canım
Kaset test pozitifse bu da bi kriter zaten baslibasina..yilmadan testlere devam :)kızlar yanlış alarm yanlış alarm
adam bana önce kaset test yapmış haberim yok o pozitif çıkmış kan sonucu 0,5 gülermisiniz ağlarmısınız tercih sizin
ama kan 0.5 tatlımKaset test pozitifse bu da bi kriter zaten baslibasina..yilmadan testlere devam :)
Bata daha var amaaama kan 0.5 tatlım
Tebrik ederiim canim yaa Allah kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere amiin
Kaset test ne demek kızlarama kan 0.5 tatlım
Normal eczaneden aldigimiz testKaset test ne demek kızlar
Benimde negatıf dayanamadım yaptım ve ağlamaktan helak oldumMalesef arkadaslar yine nanik..test yaptim veee yine karbeyaz bir sonuc malesef..bat yarin arkadaslar, artik umitlenmesem iyi olacak, olsa illa bisiy cikardi beaaaa
Aaaa aglama cnm bnm ya, ben de baya göctüm ama kendimizi helak etmenin de anlami yok..en hayirli zamanda olacak Allahin izniyleBenimde negatıf dayanamadım yaptım ve ağlamaktan helak oldum
Tam 1 yıldır denıyorum cnmAaaa aglama cnm bnm ya, ben de baya göctüm ama kendimizi helak etmenin de anlami yok..en hayirli zamanda olacak Allahin izniyle
Biliyorum cnm, ama ne ornekler var..hic olmayanlar var..benim de 1.5 2 sene olmayan arkadaslarim cok oldu..hepsi simdi cocuk sahibi..tup bebek sansi da var dahaTam 1 yıldır denıyorum cnm
Amma mesaj birikmis cok giremiyorum oku oku buraya kadar geldim hic bi ayrintiyi kacirmamaya calisiyorumkızlar hadi hepimiz kendimizden bahsedelim..yaşlar kaç, çalışıyorsanız meslekler ne? kaç yıllık evlisiniz, hangi şehirlerdesiniz?
yakamoz tebrik ederim Rabbim kucagina almayi nasip etsinhamileyiiim kızlaaaaar
Yakın arkadaşım adet gününe kadar test yaptı negatifti adet günü pozitif i gorduMalesef arkadaslar yine nanik..test yaptim veee yine karbeyaz bir sonuc malesef..bat yarin arkadaslar, artik umitlenmesem iyi olacak, olsa illa bisiy cikardi beaaaa
hamileyiiim kızlaaaaar
Cnm ya cok tatlisin..yakamozdan yankis alarm malesef..bende de durum nanik..ama bu sayfa cok keyifli oldu gercekten..moral ekibiii seviyom siziAmma mesaj birikmis cok giremiyorum oku oku buraya kadar geldim hic bi ayrintiyi kacirmamaya calisiyorum1 bucuk yillik evliyim bende ogretmenim 26 yasindayim bu sayfayida cok sevdim
yakamoz tebrik ederim Rabbim kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?