Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kizlar umidinizi yitirmeyin en guzel zamanda Allah nasip edecek insallah sizi boyle uzgun gordukce bende cok uzuluyorum

Cnm ya cok tatlisin..yakamozdan yankis alarm malesef..bende de durum nanik..ama bu sayfa cok keyifli oldu gercekten..moral ekibiii seviyom sizi
Hay Allah insallah biran once belli olur hamile oldugu
Hem moral ekibi hemde yardimlasma bilgi alisverisi hersey var

Yumurtlama doneminde yani yanlis anlasilmasin gerci otomatik hesaplayicidan baktim gecen hafta carsambaydi galiba tuvalette afedersjniz icimden oyle buyuk bir akinti dustu ki lavaboya panik oldum seffafti belki de o gun yumurtladim esim pazar gunu gitmisti en son o gunu degerlendirmistik yani gec yumurtladim galiba

Gecen ay doktora gittim muayene icin kist var mi diye adet biteli uc gun olmustu yumurta var dedi hic belli olmuyor demek ki

Ayy pek guldum :)
Ya zaten cocuk icin olunca rutin dışı zamanlara denk geldigi icin benim koca da cok hevesli olmuyo makesef..bu ne ya gorev gibi diyo..valla o yuzden bu ay olmazsa onumuzdeki ay yumurtlama gununde cakisma biraz zor olcak gibi

Geneli boyledir iste birinde tutturacagiz Allah izin verirse bakalim hayirlisi Allah'tan

ben bi adet olabilsem de şu soğan kürü zımbırtısını deneyeceğim boş durmayalım

Şu testimin ihtişamına bakın beeee
Dupduruuuuu, karrrbeyazzzzzz
Paylasmasam icimde kalcakti valla..

Eklentiler

• 20161208_191926.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…