Hay agzini opiimYakın arkadaşım adet gününe kadar test yaptı negatifti adet günü pozitif i gordu
Yaw hakketten hepimiz hamile ciksak var yaaaa off bulusuruz kesin en yakin sehirde :)Kendimi nasil sartladiysam adette olamiyorum
Hay Allah insallah biran once belli olur hamile olduguCnm ya cok tatlisin..yakamozdan yankis alarm malesef..bende de durum nanik..ama bu sayfa cok keyifli oldu gercekten..moral ekibiii seviyom sizi
Benim umudum yok malesef negatifi de gprdum ya psikolojik tamamenYaw hakketten hepimiz hamile ciksak var yaaaa off bulusuruz kesin en yakin sehirde :)
Adet olmadan kesin konusmayin cunku belli olmaz yaaBenim umudum yok malesef negatifi de gprdum ya psikolojik tamamen
Ne yalan soliim benim de umudum yok bu ayBenim umudum yok malesef negatifi de gprdum ya psikolojik tamamen
Ya ben bide hergunu degerlendirdim biyoloji bilgim burda bittiNe yalan soliim benim de umudum yok bu ay
Her gunu nasi degerlendirdin valla o da takdire sayan yaniYa ben bide hergunu degerlendirdim biyoloji bilgim burda bitti
Ya ben bide hergunu degerlendirdim biyoloji bilgim burda bitti
Her gunu nasi degerlendirdin valla o da takdire sayan yani
Bizde de tam tersi ya ben resmen sogudum yanibende resmen esimi zorladim 5 gun mola vermeden oda isyan etti bugun son olsun yaa diye
Valla bende biktim ama cocuk icin diyince mecburBizde de tam tersi ya ben resmen sogudum yanihayir o kadar emek verdik sonuc bari alaydik
Geneli boyledir iste birinde tutturacagiz Allah izin verirse bakalim hayirlisi Allah'tanAyy pek guldum :)
Ya zaten cocuk icin olunca rutin dışı zamanlara denk geldigi icin benim koca da cok hevesli olmuyo makesef..bu ne ya gorev gibi diyo..valla o yuzden bu ay olmazsa onumuzdeki ay yumurtlama gununde cakisma biraz zor olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?