Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Şu testimin ihtişamına bakın beeee
Dupduruuuuu, karrrbeyazzzzzz
Paylasmasam icimde kalcakti valla..

Şeker ben de bu şekilde görmekten biktim ama yalnız değilsin merak etme. Ben de başlarım 20 gün sonrasında testleri yapip, ardindan dediğin gibi kalbim kadar beyaz tek çizgiyi görüp halay cekmeye.

Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına kan testide yaptırdım 39,77 bişey çıktı hayırlısyla sağlıklı bi şekilde geçsin inşallah bu dönem

Benimkiyle yaristiralim mi hangisi daha beyaz
Yarinkileri yaristiralim..ilk idrardan korkuyom, bu aksam yaptim ya, aksamdan sabaha cok bisey degismez diye..ama saat 2-3 gibi yepyeni testlerimle sizlerleyim tabi reglim baslamazsa..

Yarinkileri yaristiralim..ilk idrardan korkuyom, bu aksam yaptim y,aksamdan sabaha cok bisey degismez diye..ama saat 2-3 gibi yepyeni testlerimle sizlerleyim tabi reglim baslamazsa..
Ben yapmam artik Zaten testimde yok son kursunumu attim adet agrisi da yok sizisi da yok beynimi nasil yikadiysam bu ay adet olamazsam sasirmam bir daha da adet gunu hesaplarsam iki olsun

Ben yapmam artik Zaten testimde yok son kursunumu attim adet agrisi da yok sizisi da yok beynimi nasil yikadiysam bu ay adet olamazsam sasirmam bir daha da adet gunu hesaplarsam iki olsun
Ay resmen psikolojik hamilelik yasiycaz az kaldi..

Ay resmen psikolojik hamilelik yasiycaz az kaldi..
Yakin bi arkadasimda 4 ay denedi adeti iki gun gecti test yapti negatif 2 gun daha gecti uzerinden silik cizgi cikti battan 4 gun sonra ogrendi degeri epey dusuktu gecen ay dogum yapti bu bize umut olmasin tabi de

Merhaba benim batımı 2. günü bugün. hala olmadım. demin test yaptım çok silikte olsa çıktı ama bakalım yarın kan vercem. Dua edin lütfen. Hepimize yaşatsın Rabbim bu sevinci hayirlisiyla inşallah
Hadi insallahh bize de haber ver darisi basimiza isimlerimizin sonu da ayniymis 32

Merhaba benim batımı 2. günü bugün. hala olmadım. demin test yaptım çok silikte olsa çıktı ama bakalım yarın kan vercem. Dua edin lütfen. Hepimize yaşatsın Rabbim bu sevinci hayirlisiyla inşallah
Testin fotosunu koysana seker..hadi insallaaaahhhh

Yakin bi arkadasimda 4 ay denedi adeti iki gun gecti test yapti negatif 2 gun daha gecti uzerinden silik cizgi cikti battan 4 gun sonra ogrendi degeri epey dusuktu gecen ay dogum yapti bu bize umut olmasin tabi de
Umutttttttt hep var iste..biliyoduuuummm

Iyi geceler listemin guselleri..
Herbirinizi ayri ayri opuyorum..
Yarina yeni umutcuklarimizla gorusmek uzereeeee insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…