Edicem canım inşallah en kısa zaman da sağlıkla olur evlatların Rabbim hasretini yaşatmasınİnş canım dua edin bana
Ben ilk 3 ay kimseye demedim yine olursa yine demem. En iyisi canım.
Şu testimin ihtişamına bakın beeee
Dupduruuuuu, karrrbeyazzzzzz
Paylasmasam icimde kalcakti valla..
Maşallah maşallah tütütütütütü
her türlü ispatlandı artık, şimdi herşeyine dikkat etme zamanı geldi şekerim..bütün hayatını değiştirecek o ilk merdivendesin şuan..hadi hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına inşallah..
Benimkiyle yaristiralim mi hangisi daha beyazŞu testimin ihtişamına bakın beeee
Dupduruuuuu, karrrbeyazzzzzz
Paylasmasam icimde kalcakti valla..
Masallah darisi basimiza saglikla kucagina al insallahTeşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başınakan testide yaptırdım 39,77 bişey çıktı hayırlısyla sağlıklı bi şekilde geçsin inşallah bu dönem
Masallah cnm, ilk goz agrimiz, grurumuzsun :)Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başınakan testide yaptırdım 39,77 bişey çıktı hayırlısyla sağlıklı bi şekilde geçsin inşallah bu dönem
mide bulantısı çok hafif mide yanması , uyku özellikle ders anlatırken gözlerimi zor açık tutuyorum, kasık ağrısı, ve arada baş ağrısı şimdilikhiç belirtin var mı?
Yarinkileri yaristiralim..ilk idrardan korkuyom, bu aksam yaptim ya, aksamdan sabaha cok bisey degismez diye..ama saat 2-3 gibi yepyeni testlerimle sizlerleyimBenimkiyle yaristiralim mi hangisi daha beyaz
Ben yapmam artik Zaten testimde yok son kursunumu attimYarinkileri yaristiralim..ilk idrardan korkuyom, bu aksam yaptim y,aksamdan sabaha cok bisey degismez diye..ama saat 2-3 gibi yepyeni testlerimle sizlerleyimtabi reglim baslamazsa..
Ay resmen psikolojik hamilelik yasiycaz az kaldi..Ben yapmam artik Zaten testimde yok son kursunumu attimadet agrisi da yok sizisi da yok beynimi nasil yikadiysam bu ay adet olamazsam sasirmam bir daha da adet gunu hesaplarsam iki olsun
Yakin bi arkadasimda 4 ay denedi adeti iki gun gecti test yapti negatif 2 gun daha gecti uzerinden silik cizgi cikti battan 4 gun sonra ogrendi degeri epey dusuktu gecen ay dogum yaptiAy resmen psikolojik hamilelik yasiycaz az kaldi..
Hadi insallahh bize de haber ver darisi basimiza isimlerimizin sonu da ayniymis 32Merhaba benim batımı 2. günü bugün. hala olmadım. demin test yaptım çok silikte olsa çıktı ama bakalım yarın kan vercem. Dua edin lütfen. Hepimize yaşatsın Rabbim bu sevinci hayirlisiyla inşallah
Kesinlikle haber vericem. İnşallah duam sizlerle de. Bu arada 32 ilk görev yerim Isparta ordan kaldı öyle ☺Hadi insallahh bize de haber ver darisi basimiza isimlerimizin sonu da ayniymis 32
Benim de universite İsparta daydi o zamanlar acmistim hesabi simdide oraya tayin bekliyorum memleketim oldu sayilir. Esimde orada calisiyorhaber vericem. İnşallah duam sizlerle de. Bu arada 32 ilk görev yerim Isparta ordan kaldı öyle ☺
Testin fotosunu koysana seker..hadi insallaaaahhhhMerhaba benim batımı 2. günü bugün. hala olmadım. demin test yaptım çok silikte olsa çıktı ama bakalım yarın kan vercem. Dua edin lütfen. Hepimize yaşatsın Rabbim bu sevinci hayirlisiyla inşallah
Umutttttttt hep var iste..biliyoduuuummmYakin bi arkadasimda 4 ay denedi adeti iki gun gecti test yapti negatif 2 gun daha gecti uzerinden silik cizgi cikti battan 4 gun sonra ogrendi degeri epey dusuktu gecen ay dogum yaptibu bize umut olmasin tabi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?