Bende eşimle orda tanıştım. Esimde sdu mezunu. Ilk gorev yerimiz Isparta. Memleketim Malatya ya tayin geldik şükür. Darısı başınıza inşallah hem tayin hem bebis te diyelim Bu arada resmi atamiyorumBenim de universite İsparta daydi o zamanlar acmistim hesabi simdide oraya tayin bekliyorum memleketim oldu sayilir. Esimde orada calisiyor
Günaydın 10 gün geçiktim bu üçüncü test kan tahlili yaptıramadım çalışıyorum ama artık bugün acile gidip yaptırıcam vede kasıklarımda çok ufacık ağrı var onun dışında da belirti YokGünaydın kızlar hani herkes uyuyo mu? Testler nerde bakalım?? Alsef hanım uyan da at bakalım testini merak ediyorum
Günaydın 10 gün geçiktim bu üçüncü test kan tahlili yaptıramadım çalışıyorum ama artık bugün acile gidip yaptırıcam vede kasıklarımda çok ufacık ağrı var onun dışında da belirti Yok
Testin fotosunu koysana seker..hadi insallaaaahhhh
İyi yapmışsın her yönden bilgi sahibi oluyorum sizin sayenizde kızlar benim ablam bir kaç Aydır deniyor ondada troit var bide kan düşüklüğü çıkmıyor deniyor geçen ay adeti 18 gün geçikti sağlık ocağına kan verdi sonuç olumsuzduBenim de ilk denedigimiz aylarda senin gibi olmuştu hastaneye gittim gebelik yok kanda da çıkmadı. Sonra doktor troidin var dedi guatr var dedi yani o yüzden 2 buçuk ay adet olamamıştım. Sadece senin için söylemiyorum. Baska arkadaşlarımıza da fikir olur diye yazıyorum bu ihtimali canım. Hayırlısı. Ben şuan troid için tedavi goruyorum
Kızlar Merhaba dün adet olmam gerekıyordu olmadım ama sanırım bugun yarın olacam cunku test negatıf cıktı dun aksam yaptıgımda. cok uzulmustum agladım butun gece sonra ruyamda eşimin amcası gılı gordum bıze gelıyorlarmıs araba ıcınde bende varım onlara bızım evı tarıf edıyorum ve esımın amcasının kızı bana hamıle oldugunu ve kızı olacagını soyledı bende tebrık ettım ama ıcten ıce kendım ıcın uzuluyordum ve kızının adını Lala koyacagını soyledı bende lala ne demekkı vs dedım sonrada bızım eve geldık ve ben uyandım. kızlar bu nedemek bılınç altının bana oynadıgı bı oyunmu anlayan varsa lütfen yorumlarmısınız
2.5 yıllık evliyim son bir aydır Bebek düşünüyorum bu zaman içerisinde 3-4 defa Bebek gördüm rüyam da inanılmaz güzeldi bunların psikolojik bilinç altı olduğunu düşünüyorumKızlar Merhaba dün adet olmam gerekıyordu olmadım ama sanırım bugun yarın olacam cunku test negatıf cıktı dun aksam yaptıgımda. cok uzulmustum agladım butun gece sonra ruyamda eşimin amcası gılı gordum bıze gelıyorlarmıs araba ıcınde bende varım onlara bızım evı tarıf edıyorum ve esımın amcasının kızı bana hamıle oldugunu ve kızı olacagını soyledı bende tebrık ettım ama ıcten ıce kendım ıcın uzuluyordum ve kızının adını Lala koyacagını soyledı bende lala ne demekkı vs dedım sonrada bızım eve geldık ve ben uyandım. kızlar bu nedemek bılınç altının bana oynadıgı bı oyunmu anlayan varsa lütfen yorumlarmısınız
İnşallah Can'ımHadi bakalım hayırlısı merakla bekliyoruz canım hayırlı haberler..
Hayırlı olsun Can'ım :)Kızlar kan verdim 40 çıktı. Hemşire hayırlı olsun dedi yani pozitif çok şükür. Darısı başınıza insallah
Hayır olsun canımKızlar kan verdim 40 çıktı. Hemşire hayırlı olsun dedi yani pozitif çok şükür. Darısı başınıza insallah
Hayırlısı olsun canım üzülme sakın bak. Yaşın da çok küçükmüş daha. Eninde sonunda olacak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?