- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
inşallah hayırlısıyla teşekkür ederim :)Hayırlısı olsun canım üzülme sakın bak. Yaşın da çok küçükmüş daha. Eninde sonunda olacak bu
ben hemen sonra başlıcam canımKizalr bu ovu testlerine nezaman basliyosunizz yaaa adeten hemen sonrami
Çok teşekkür ederim hepinize. DualarıM bu duyguyu yaşamak için sabırsızlıkla bekleyen güzel anne adaylarıyla... Sizlerle olacak. İnşallah hamilelik sürecimız guzel gecer ve bebislerimizede sağlıkla kavuşuruz....
çook tebrik ederim maşallahhh sağlikla kucagina al insallah bizlere de dua etmeyi unutmaÇok teşekkür ederim hepinize. DualarıM bu duyguyu yaşamak için sabırsızlıkla bekleyen güzel anne adaylarıyla... Sizlerle olacak. İnşallah hamilelik sürecimız guzel gecer ve bebislerimizede sağlıkla kavuşuruz....
Amiiiiiinnnçook tebrik ederim maşallahhh sağlikla kucagina al insallah bizlere de dua etmeyi unutma
Alsef hemen testini bekliyorummmAmiiiiiinnn
Kocam dukkani bi kapatsa hemen eve gidip yapcam da paşanin keyfini bekliyoruz..Alsef hemen testini bekliyorummm
Bugun eczaneler kapali degil mi ben son testimi dun kullandim pazartesine olmazsam bir daha alirim dedim acaba kan mi versem ya ama uc dort gunluk gecikmede erken bence psikolojik diye dusunuyorumKocam dukkani bi kapatsa hemen eve gidip yapcam da paşanin keyfini bekliyoruz..
Senin test ne alemde? Yapalim 8 e dogru ne dersin?
Bu dün yaptigim testtEvet kapışıyor muyuz alseff dün öglen ki testim karbeyaz
Tebrikler canım ben de bata 4 gün kala öğrenmiştimBenim BAT 10aralik 'di yani dün ve dün kan testi ile hamileligimi ogrendim kizlar darisi sizlere...
Benim BAT 10aralik 'di yani dün ve dün kan testi ile hamileligimi ogrendim kizlar darisi sizlere...
Amin canim rabbim isteyen kimsenin kucagini boş birakmasin inşallahCanım çok sevindim darısı başımıza
Cnm ben kirmizi kart yedim..pembe pembe basladi az once..yerlesme kanamasi olcak degil ya bat gunu, bu ay da gitti malesefBu dün yaptigim testtamaan alintiyi da yapamamisim neyse cikmadi yani bir sey yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?