Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kizalr bu ovu testlerine nezaman basliyosunizz yaaa adeten hemen sonrami

Kizlaar bugun cok yogun bir is gunuydu hic giremedim sayfaya..bat bugundu benim, hala test yapmadim ama hastalanmadim da..1 saat sonra gecicem eve, yapicam testimi de, paylasirim hemen..buarada okuyamadim gecmis yorumlari, varmi guzel haber almis olan?

Hayirli olsuuuuunnnn..masallahh

çook tebrik ederim maşallahhh sağlikla kucagina al insallah bizlere de dua etmeyi unutma

Kocam dukkani bi kapatsa hemen eve gidip yapcam da paşanin keyfini bekliyoruz..
Senin test ne alemde? Yapalim 8 e dogru ne dersin?
Bugun eczaneler kapali degil mi ben son testimi dun kullandim pazartesine olmazsam bir daha alirim dedim acaba kan mi versem ya ama uc dort gunluk gecikmede erken bence psikolojik diye dusunuyorum

Selam. ben klomen kullandim bu ay ve adetimin 10.cu gunu pozitif gordum adetim bitti ovu testleri de rengi acikdi gitti. biz hep gun asiri devam ettik. daha haftaya cumartesiye kadar vaktim var ama kac gundur bas agrisindan oluyorum. hemsire esime telefon actiginda esim sormus bas agrisi normalmi klomende diye. o da hamilr mi esiniz yoksa demis. olabilirmi hamile kalinca ilk haftalarda bas agriyormu bukadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…