Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Öncelikle Rabbim inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşlar.bana da yardım eder misiniz benim hcg testinde t kısmı çok çok silik çıktı fotografta göründüğü gibi. Sizce pozitif midir? Yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20161210_202258-600x800.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20161210-WA0005-600x800.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 67
Ben dun hamile oldugumu ogrendim, ve iki haftadir baş ağrım oldu canım belkide vardir bat'a nekdr var senin?

QUOTE="Allah bizimledir, post: 49231661, member: 802560"]Öncelikle Rabbim inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşlar.bana da yardım eder misiniz benim hcg testinde t kısmı çok çok silik çıktı fotografta göründüğü gibi. Sizce pozitif midir? Yardımcı olabilir misiniz?[/QUOTE]
Bende iki,gun once test yaptim ayni boyleysi kan testi yaptim sonra dun ve hamileyim sende.kan testi yaptir canım

Bende iki,gun once test yaptim ayni boyleysi kan testi yaptim sonra dun ve hamileyim sende.kan testi yaptir canım

Bence hamilesin ama kan testi ile kesinlestir

Az önce kan testi yaptırdım ama negatif dedi doktor ben anlamadım bu işi
Bata ne kadar var acaba? Fotoda cok anlasilmiyor ama sen sen silik diyince hamilesindir diye dusundum gecikme olmus olabilir canim bende 4 -5 gun surekli gecikmem oldu bende hamile oldugumu dusunuyordum ama kan testi yaptirinca olmadigimi ogreniyorum

Benim de 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı

Kizlar günaydın. Sizden ayrı kalmak istemiyorum ama bugün giremicem akşama kadar. İnşallah güzel sonuçlar görürüm akşam girince Allah gönlünüze göre versin inşallah. Sizi seviyorum
Biz de seni seviyoruz..ben adet oldum malesef ama sizden gelen haberleri sevincle takip ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…