- 10 Aralık 2016
- 164
- 77
- 13
Ben dun hamile oldugumu ogrendim, ve iki haftadir baş ağrım oldu canım belkide vardir bat'a nekdr var senin?Selam. ben klomen kullandim bu ay ve adetimin 10.cu gunu pozitif gordum adetim bitti ovu testleri de rengi acikdi gitti. biz hep gun asiri devam ettik. daha haftaya cumartesiye kadar vaktim var ama kac gundur bas agrisindan oluyorum. hemsire esime telefon actiginda esim sormus bas agrisi normalmi klomende diye. o da hamilr mi esiniz yoksa demis. olabilirmi hamile kalinca ilk haftalarda bas agriyormu bukadar?
Bende iki,gun once test yaptim ayni boyleysi kan testi yaptim sonra dun ve hamileyim sende.kan testi yaptir canımÖncelikle Rabbim inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşlar.bana da yardım eder misiniz benim hcg testinde t kısmı çok çok silik çıktı fotografta göründüğü gibi. Sizce pozitif midir? Yardımcı olabilir misiniz?
Hayirli olsuuuunnnnBenim BAT 10aralik 'di yani dün ve dün kan testi ile hamileligimi ogrendim kizlar darisi sizlere...
Teşekkür ederim:)Bende iki,gun once test yaptim ayni boyleysi kan testi yaptim sonra dun ve hamileyim sende.kan testi yaptir canım
Allah razi olsun canım darisi isteyenlere inşallah :) ogrenmek cok guzel bi duygu hastanede başladım aglamaya doktor tebrikler diyince gözlerim hemen doldu.. rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inş..Hayirli olsuuuunnnn
Tsk ederm canm sanada hayirli olsun rabbim kucağımiza almayi nasip etsin inşTebrikler canım ben de bata 4 gün kala öğrenmiştim
Yok Balım üzülmedim vardır bir hayır diyorum teşekkür ederim cevabın için Allah razı olsun :)Canım üzülme sakın herşey kısmet belki bu ay hepimiz hamis kalırız. Üzülme nolur
Bence hamilesin ama kan testi ile kesinlestirÖncelikle Rabbim inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşlar.bana da yardım eder misiniz benim hcg testinde t kısmı çok çok silik çıktı fotografta göründüğü gibi. Sizce pozitif midir? Yardımcı olabilir misiniz?
Az önce kan testi yaptırdım ama negatif dedi doktor ben anlamadım bu işiBence hamilesin ama kan testi ile kesinlestir
Tsk ederm canm sanada hayirli olsun rabbim kucağımiza almayi nasip etsin inş
Ne kadar gzl bir resim yaaa hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına al inşallahgünaydın :) evet artık eminim şu test favorim oldu ya . :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Bata ne kadar var acaba? Fotoda cok anlasilmiyor ama sen sen silik diyince hamilesindir diye dusundumAz önce kan testi yaptırdım ama negatif dedi doktor ben anlamadım bu işi
Benim de 3 gün gecikti hiç böyle olmazdıBata ne kadar var acaba? Fotoda cok anlasilmiyor ama sen sen silik diyince hamilesindir diye dusundumgecikme olmus olabilir canim bende 4 -5 gun surekli gecikmem oldu bende hamile oldugumu dusunuyordum ama kan testi yaptirinca olmadigimi ogreniyorum
Cok kafamiza takiyoruz stres yapiyoruz ondan vucut hazir hissetmiyo yumurtlama gunu degisiyo yada o ay yumurtlayamiyoruz bile o yuzden rahat olmak cok onemliBenim de 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı
Biz de seni seviyoruz..ben adet oldum malesef ama sizden gelen haberleri sevincle takip ediyorum..Kizlar günaydın. Sizden ayrı kalmak istemiyorum ama bugün giremicem akşama kadar. İnşallah güzel sonuçlar görürüm akşam girince Allah gönlünüze göre versin inşallah. Sizi seviyorum
Benim de gecikmede ucuncu gunum hala gelen giden yok yarin kan vermeyi dusunuyorumBenim de 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı
Saglik olsun yeni yila sakliyor kendini seninkiBiz de seni seviyoruz..ben adet oldum malesef ama sizden gelen haberleri sevincle takip ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?