Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Alsef canım biz hep beraber hamile kalcaz inanıyorum ben. Benim adetimin 5 . Günü klomene başladım sabah 2 tane içtim ve önümüzdeki 4 gün de böyle içip perşembe doktora gitcem ve çalışmalara start vercem tekrar

AYNEN CANIm dua edelim bu mübarek gecede birbirimize
Aynen zaten bir musluman bir muslumanin giyabinda ettigi dua kabul olurmus yani onun senin duandan haberi yokken edilen dualar. Eksik etmeyelim birbirimize dualarimizi insallah kandilimizde mubarek olsun dualarinimiz kabul olsun insallah

Doktor kontrollü demi yavaş çalıştığı için mi

Pko var demişti doktor o yüzden. Aslında çalışıyor ama yavaş çalışıyor galiba çünkü geçen ay hiç ilaç kullanmadan gittiğimde 20. Günümde catladi. Ne bileyim neden böyle iyi bisey olur inşallah.

Cok dustu moralim cnm ya..telefonu bile almiyorum elime..yarin is yerimden girerim sayfaya konusuruz..sende durum ne?
Bende hala gelen giden yok arada kasiklarim sizliyor ama tam olcam diyorum geri geciyor kremsi bi akinti var devamli yarin kan verecegim bakalim ama umutlu degilim pek sende canini sıkma elbet olacak bir evladin var ikincisi de olur elbet benim kardesimle aramda 10 yas var annemin 10 sene olmamis kucuk kizim gibi benim

kızlaaaar günaydın, şimdi dönüp yorumları okuycam tek tek..ben malumunuz bu ay umudumu yitirdim amaaa heyecanla güzel haberlerini beklediğim tatlışlarım var..buarada güzel haber almış olan, listede henüz yanına hamile yazısını koymadığım kimse varmııııı?

tatlım kan testini bekliyorum, hadi inşallahhhhh seninle şöyle güzel bi halay çekeriz bugün

Gökçe41 takvimini ve testini gördüm canım çok sevindim demek test pozitif sağlıkla kucağında gör evladını inşallah

canım tebrik ederim 3. hamişimizde çıktı maşallah sağlıkla kucağında göstersin rabbim
ben 2 gündür sayfaya giremiyorum doğru dürüst ama yakamozunki yanlış alarmdı en son..sonra haber çıkmadı sanırım, okudum şimdi yorumları da, ondan bişey yok..inşallahh hamilelik haberini alırız

Merhaba benim batımı 2. günü bugün. hala olmadım. demin test yaptım çok silikte olsa çıktı ama bakalım yarın kan vercem. Dua edin lütfen. Hepimize yaşatsın Rabbim bu sevinci hayirlisiyla inşallah

canım gözün aydın canım sağlıkla kucağında göstersin rabbim

o rüyalar bende de var son bir kaç gündür bende benim bebeğim varmış rüyamda öyle görüyorum adet günüm gelmedi diyorum rabbim bana habermi veriyor sonra diyorum kendi kendimi çok mu dinliyorum

Cnm ben kirmizi kart yedim..pembe pembe basladi az once..yerlesme kanamasi olcak degil ya bat gunu, bu ay da gitti malesef

canım hayırlısı demekten başka birşey kalmıyor önümüzdeki maçlara bakacağız ne diyelim bakalım cumaya ben ne olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…