- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
Ahh ben de oldum bugün malesef.Biz de seni seviyoruz..ben adet oldum malesef ama sizden gelen haberleri sevincle takip ediyorum..
Canım klomen ne içün veriliyorAlsef canım biz hep beraber hamile kalcaz inanıyorum ben. Benim adetimin 5 . Günü klomene başladım sabah 2 tane içtim ve önümüzdeki 4 gün de böyle içip perşembe doktora gitcem ve çalışmalara start vercem tekrar
AYNEN CANIm dua edelim bu mübarek gecede birbirimizeAhh ben de oldum bugün malesef.
Artık bir sonraki aya ümidimiz.
Canım klomen ne içün veriliyor
Doktor kontrollü demi yavaş çalıştığı için miYumurtaları çalıştırmak için canim
Aynen zaten bir musluman bir muslumanin giyabinda ettigi dua kabul olurmus yani onun senin duandan haberi yokken edilen dualar. Eksik etmeyelim birbirimize dualarimizi insallah kandilimizde mubarek olsun dualarinimiz kabul olsun insallahAYNEN CANIm dua edelim bu mübarek gecede birbirimize
Doktor kontrollü demi yavaş çalıştığı için mi
Cok dustu moralim cnm ya..telefonu bile almiyorum elime..yarin is yerimden girerim sayfaya konusuruz..sende durum ne?Saglik olsun yeni yila sakliyor kendini seninki
Canım üzülme bugün bu gece çok güzel bir gece dua edelim en kısa zamanda hayırlısıyla muratlarımızı versin bize Rabbim ...Cok dustu moralim cnm ya..telefonu bile almiyorum elime..yarin is yerimden girerim sayfaya konusuruz..sende durum ne?
Bende hala gelen giden yok arada kasiklarim sizliyor ama tam olcam diyorum geri geciyor kremsi bi akinti var devamli yarin kan verecegim bakalim ama umutlu degilim pek sende canini sıkma elbet olacak bir evladin var ikincisi de olur elbet benim kardesimle aramda 10 yas var annemin 10 sene olmamis kucuk kizim gibi benimCok dustu moralim cnm ya..telefonu bile almiyorum elime..yarin is yerimden girerim sayfaya konusuruz..sende durum ne?
tatlım kan testini bekliyorum, hadi inşallahhhhh seninle şöyle güzel bi halay çekeriz bugünBende hala gelen giden yok arada kasiklarim sizliyor ama tam olcam diyorum geri geciyor kremsi bi akinti var devamli yarin kan verecegim bakalim ama umutlu degilim pek sende canini sıkma elbet olacak bir evladin var ikincisi de olur elbet benim kardesimle aramda 10 yas var annemin 10 sene olmamis kucuk kizim gibi benim
hamileyiiim kızlaaaaar
ben 2 gündür sayfaya giremiyorum doğru dürüst ama yakamozunki yanlış alarmdı en son..sonra haber çıkmadı sanırım, okudum şimdi yorumları da, ondan bişey yok..inşallahh hamilelik haberini alırızcanım tebrik ederim 3. hamişimizde çıktı maşallah sağlıkla kucağında göstersin rabbim
Merhaba benim batımı 2. günü bugün. hala olmadım. demin test yaptım çok silikte olsa çıktı ama bakalım yarın kan vercem. Dua edin lütfen. Hepimize yaşatsın Rabbim bu sevinci hayirlisiyla inşallah
Kızlar Merhaba dün adet olmam gerekıyordu olmadım ama sanırım bugun yarın olacam cunku test negatıf cıktı dun aksam yaptıgımda. cok uzulmustum agladım butun gece sonra ruyamda eşimin amcası gılı gordum bıze gelıyorlarmıs araba ıcınde bende varım onlara bızım evı tarıf edıyorum ve esımın amcasının kızı bana hamıle oldugunu ve kızı olacagını soyledı bende tebrık ettım ama ıcten ıce kendım ıcın uzuluyordum ve kızının adını Lala koyacagını soyledı bende lala ne demekkı vs dedım sonrada bızım eve geldık ve ben uyandım. kızlar bu nedemek bılınç altının bana oynadıgı bı oyunmu anlayan varsa lütfen yorumlarmısınız
Benim BAT 10aralik 'di yani dün ve dün kan testi ile hamileligimi ogrendim kizlar darisi sizlere...
Cnm ben kirmizi kart yedim..pembe pembe basladi az once..yerlesme kanamasi olcak degil ya bat gunu, bu ay da gitti malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?