Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

ben 2 gündür sayfaya giremiyorum doğru dürüst ama yakamozunki yanlış alarmdı en son..sonra haber çıkmadı sanırım, okudum şimdi yorumları da, ondan bişey yok..inşallahh hamilelik haberini alırız

evet ilk mesajına tebrik yazdım sonra gördüm ama yazmış bulundum geçmişten okuyarak geldim sabahtan

nasılsın canım

evet ilk mesajına tebrik yazdım sonra gördüm ama yazmış bulundum geçmişten okuyarak geldim sabahtan

nasılsın canım
iyiyim iyiyim sıkıntı yok..vardır güzel mevlamın bildiği..en hayırlı zamanda olur inşallah..
senden de cuma güzel haberler alırız inşallaaahhhhhhh :)

iyiyim iyiyim sıkıntı yok..vardır güzel mevlamın bildiği..en hayırlı zamanda olur inşallah..
senden de cuma güzel haberler alırız inşallaaahhhhhhh :)
4 yıldır istiyorum miyon operasyonları filan derken şoka girerim sanırım
ameliyattan sonraki ilk ay denememiz tutmaz daha diye düşünüyorum ama rabbim bilir hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Arkadaslar bata 3 gün kaldi ama ne ovulasyon testim ne gebelik testimde umut var. Olsa cıkardı sanki bu ay olumsuz gibi hissetmeye basladim

4 yıldır istiyorum miyon operasyonları filan derken şoka girerim sanırım
ameliyattan sonraki ilk ay denememiz tutmaz daha diye düşünüyorum ama rabbim bilir hayırlısı ne ise o olsun inşallah
olur inşallah cnm, herkesin mucizesi farklı..Rabbim yeterki ol desin..
gönlüne göre olur inşallaaaahh

maşallah hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıklı şekilde yavrularını kucaklarına almayı Rabbim nasip etsin kırmızılara gören arkadaşlar da üzülmeyin en kısa zamanda hamiş haberleri almak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…