- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlar kan verdim 40 çıktı. Hemşire hayırlı olsun dedi yani pozitif çok şükür. Darısı başınıza insallah
Amin inşallah canım Allah razi olsuntebrikler arkadaşım sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
Benim de gecikmede ucuncu gunum hala gelen giden yok yarin kan vermeyi dusunuyorum
ben 2 gündür sayfaya giremiyorum doğru dürüst ama yakamozunki yanlış alarmdı en son..sonra haber çıkmadı sanırım, okudum şimdi yorumları da, ondan bişey yok..inşallahh hamilelik haberini alırız
iyiyim iyiyim sıkıntı yok..vardır güzel mevlamın bildiği..en hayırlı zamanda olur inşallah..evet ilk mesajına tebrik yazdım sonra gördüm ama yazmış bulundum geçmişten okuyarak geldim sabahtan
nasılsın canım
canım senin adet tarihin ne zamandı en sonAmin inşallah canım Allah razi olsun
9 Kasım canım neden? :)canım senin adet tarihin ne zamandı en son
4 yıldır istiyorum miyon operasyonları filan derken şoka girerim sanırımiyiyim iyiyim sıkıntı yok..vardır güzel mevlamın bildiği..en hayırlı zamanda olur inşallah..
senden de cuma güzel haberler alırız inşallaaahhhhhhh :)
benimkide 19 kasım yakınmı diye sordum sen yeni öğrendin yaa acaba erken test ile mi öğrendin diye sordum9 Kasım canım neden? :)
olur inşallah cnm, herkesin mucizesi farklı..Rabbim yeterki ol desin..4 yıldır istiyorum miyon operasyonları filan derken şoka girerim sanırım
ameliyattan sonraki ilk ay denememiz tutmaz daha diye düşünüyorum ama rabbim bilir hayırlısı ne ise o olsun inşallah
öyle deme canım yaa ne kadardır istiyorsun bebişArkadaslar bata 3 gün kaldi ama ne ovulasyon testim ne gebelik testimde umut var. Olsa cıkardı sanki bu ay olumsuz gibi hissetmeye basladim
adet gününe kaç gün var canım. adet olana kadar ümid var dur hemen olumsuz olmaBu ay denemeye basladik canim. Bu ay icin umutsuzum ama önümüzdeki maçlara bakacağiz artik:)
15 aralik gorunuyor batım. Belki de cıkar o güne kadar tabi haklısın. Bekleyelim bakalim.adet gününe kaç gün var canım. adet olana kadar ümid var dur hemen olumsuz olma
alseff nasılsın canımolur inşallah cnm, herkesin mucizesi farklı..Rabbim yeterki ol desin..
gönlüne göre olur inşallaaaahh
iyiyim cnm yazdım yeni bat tarihimi listeye, hayırlısı bakalım..alseff nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?