Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

iyiyim cnm yazdım yeni bat tarihimi listeye, hayırlısı bakalım..
naaptın kan testini? seni bekliyorum sabırsızlıkla
bugün gitttim kan verdim o kadar idrarda negatif varken ne cesaret gittiysem ögleden sonra çıkacak psikolojiktir diye düşünüyorum

bugün gitttim kan verdim o kadar idrarda negatif varken ne cesaret gittiysem ögleden sonra çıkacak psikolojiktir diye düşünüyorum
saat verdilermi, ay çatlarım ben şimdi meraktan..
hadi canım inşallaaaahhh..olmazsa da hiç takma kafaya, hemen yeni bat tarihini yazarız benim altıma, herberaber yine başlarız bekleyişimize..

saat verdilermi, ay çatlarım ben şimdi meraktan..
hadi canım inşallaaaahhh..olmazsa da hiç takma kafaya, hemen yeni bat tarihini yazarız benim altıma, herberaber yine başlarız bekleyişimize..
olmazsa kafama takmam çünkü ztn olmayacağına eminim pes etmek yok hemen soğan kürüne başlayacağım regl olayımda onu da nasıl içeceksek artık

benimkide 19 kasım yakınmı diye sordum sen yeni öğrendin yaa acaba erken test ile mi öğrendin diye sordum
Kuzum yok ben normal idrar testi yaptirdim cok silik cikti gozukmuyordu bile kan testi ile kesinlestirdim ben :) beklenen adet tarihin nezaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…