bugün gitttim kan verdim o kadar idrarda negatif varken ne cesaret gittiysem ögleden sonra çıkacak psikolojiktir diye düşünüyorumiyiyim cnm yazdım yeni bat tarihimi listeye, hayırlısı bakalım..
naaptın kan testini? seni bekliyorum sabırsızlıkla
saat verdilermi, ay çatlarım ben şimdi meraktan..bugün gitttim kan verdim o kadar idrarda negatif varken ne cesaret gittiysem ögleden sonra çıkacak psikolojiktir diye düşünüyorum
olmazsa kafama takmam çünkü ztn olmayacağına eminimsaat verdilermi, ay çatlarım ben şimdi meraktan..
hadi canım inşallaaaahhh..olmazsa da hiç takma kafaya, hemen yeni bat tarihini yazarız benim altıma, herberaber yine başlarız bekleyişimize..
o nasılmış beaa?olmazsa kafama takmam çünkü ztn olmayacağına eminimpes etmek yok hemen soğan kürüne başlayacağım regl olayımda onu da nasıl içeceksek artık
internetten bakabilcenmi yoksa gidip mi alcan sonucu?saat 15:30 da çıkacakmış
tlf etcem canım yazarım buraya hemenyeni batları yazın huhuuuuuuu, bu arada çal
internetten bakabilcenmi yoksa gidip mi alcan sonucu?
ay hemen yaz bana alır almaz
huhuuuuu nerelerdesin şekerama kan 0.5 tatlım
senin bat bugündü, sen naaptın cnm?Benim 12 aralık canım ama yumurtlama testinde hala pozitif göremedim. Geçen ay 28 inde gormustum bu ay hep hafif silik cikiyor anlamadım gitti
soğan kürü nasılmış?olmazsa kafama takmam çünkü ztn olmayacağına eminimpes etmek yok hemen soğan kürüne başlayacağım regl olayımda onu da nasıl içeceksek artık
soğan suyu kaynatıp içiyomuşsun hergün okumadın mı hiç burdasoğan kürü nasılmış?
detaylarını soruyom şeker, çok duydum da hiç nasıl yapılıyo, ne işe yarıyo okumamıştım..soğan suyu kaynatıp içiyomuşsun hergün okumadın mı hiç burda
15 aralik gorunuyor batım. Belki de cıkar o güne kadar tabi haklısın. Bekleyelim bakalim.
adet oldum kızlar
hadi bakalım rast gele arkadaşımSelam kızlar benim bat 11 ocak çalışmalara başlamadı daha adetime dün bitti bekleyip göreceğiz kizlar
Kuzum yok ben normal idrar testi yaptirdim cok silik cikti gozukmuyordu bile kan testi ile kesinlestirdim ben :) beklenen adet tarihin nezaman?benimkide 19 kasım yakınmı diye sordum sen yeni öğrendin yaa acaba erken test ile mi öğrendin diye sordum
Allahim gonlunuze gore versin arkadaşım:)Selam kızlar benim bat 11 ocak çalışmalara başlamadı daha adetime dün bitti bekleyip göreceğiz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?