- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
16 aralık benimKuzum yok ben normal idrar testi yaptirdim cok silik cikti gozukmuyordu bile kan testi ile kesinlestirdim ben :) beklenen adet tarihin nezaman?
Allahim gonlunuze gore versin arkadaşım:)
oooo kimler burdaymış :) yazıyorum cnm hemen, hoşgeldiiiiiinnBenim bat 22 aralık bende istiyorum listeye girmeeeek :)))) alsef fistigimmm :)
yazdım cnm seni deeee..liste güncelleniyorAmin canım hepimize.. kızlar yılmak yok moral bozmak yok. Ne güzel işte bahaneyle kocalarimizla daha yakın oluyoruz
inşallah olumlu olcak şekerim..benimde 16 aralık günüm hayırlısı olsun bakalım ne olacak sonuç
oooo kimler burdaymış :) yazıyorum cnm hemen, hoşgeldiiiiiinn
ALLAH RAZİ OLSUN guzelim amin,inşallah cok tesekkur ederimmmYasmnn__ canım gormemisim sen hamissinnnnallahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ve buyutursun canım. Cok sevindim ne guzel masallah
burdayım canım 2 ay ara verme kararı aldım oğlum seneye ilköğretime başlayacak yaza sünnet var allah izin verirsehuhuuuuu nerelerdesin şeker
Benim bat 22 aralık bende istiyorum listeye girmeeeek :)))) alsef fistigimmm :)
aramıza hoşgeldin arkadaşımbeni de yazın listeye bari listeye bat 15 aralık
yeniden merhabalar kızlar. bizde çalışmalara başladık. yeni bat 26 aralık hadi hayırlısı
hamilesin büyük ihtimalle..o yeşil damarlar bi tek hamilelikte belirginleşiyo..bir de göğüs uçların koyulaşacak, halkalar büyüyecek :)Kızlar benim göğüslerimde koyu yeşil uzun damarlar çıkmış.
Ve arada 2 3 saniye süren sancilar giriyor ucuna sizce bu ne demek(((
cnm benim, yalnız olduğun için okula başlama dönemi zor bi dönem olur haklısın..en hayırlı zamanda olur inşallah..burdayım canım 2 ay ara verme kararı aldım oğlum seneye ilköğretime başlayacak yaza sünnet var allah izin verirse
ocak ayına olaki hamile kalırsam doğum eylül'e geliyor tam okullar açılınca bu durum benide oğlumuda fazlasıyla zorlayacak yalnızım birde yalnız olmasam hiç problem olmazdı
ya sabah oğlum okula giderken dudaklarını aşağıya doğru sallayıp neden benim kardeşim yok dedi çok üzüldüm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?