Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Benim bat 22 aralık bende istiyorum listeye girmeeeek :)))) alsef fistigimmm :)

Yasmnn__ canım gormemisim sen hamissinnnnallahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ve buyutursun canım. Cok sevindim ne guzel masallah

Bnm de bugun 29.uncu gunum gecen ay 27.nci gunde adet oldum ondan once hep 29.uncu gunde olurdum 28 gundu yani dongum bi gecen ay 26 gunde olmustm 2 gun erken bu ay bakalim bugun yarin herhalde

Kızlar benim göğüslerimde koyu yeşil uzun damarlar çıkmış.
Ve arada 2 3 saniye süren sancilar giriyor ucuna sizce bu ne demek (((

huhuuuuu nerelerdesin şeker
burdayım canım 2 ay ara verme kararı aldım oğlum seneye ilköğretime başlayacak yaza sünnet var allah izin verirse
ocak ayına olaki hamile kalırsam doğum eylül'e geliyor tam okullar açılınca bu durum benide oğlumuda fazlasıyla zorlayacak yalnızım birde yalnız olmasam hiç problem olmazdı
ya sabah oğlum okula giderken dudaklarını aşağıya doğru sallayıp neden benim kardeşim yok dedi çok üzüldüm yaaaa

Kızlar benim göğüslerimde koyu yeşil uzun damarlar çıkmış.
Ve arada 2 3 saniye süren sancilar giriyor ucuna sizce bu ne demek (((
hamilesin büyük ihtimalle..o yeşil damarlar bi tek hamilelikte belirginleşiyo..bir de göğüs uçların koyulaşacak, halkalar büyüyecek :)

cnm benim, yalnız olduğun için okula başlama dönemi zor bi dönem olur haklısın..en hayırlı zamanda olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…