merhaba şeker, hoşgeldin..hadi bakalım rast gelsinyeniden merhabalar kızlar. bizde çalışmalara başladık. yeni bat 26 aralık hadi hayırlısı
merhaba şeker, hoşgeldin..hadi bakalım rast gelsin
huhuuu niye cvp vermiyon bakiim?soğan suyu kaynatıp içiyomuşsun hergün okumadın mı hiç burda
evet test sonucum 0,2 bence puanımı kırmışlarhuhuuu niye cvp vermiyon bakiim?
buarada 3,30 dediklerine bakma, çok daha erken çıkıyo sonuçlar..ara bence şimdi
hamilesin büyük ihtimalle..o yeşil damarlar bi tek hamilelikte belirginleşiyo..bir de göğüs uçların koyulaşacak, halkalar büyüyecek :)
hadi beevet test sonucum 0,2 bence puanımı kırmışlar
bazen hiç olmuyo belirti, ama o damarlar daha önce hiç çıkmışmıydı öyle..en bariz belirti o işte bence..Ama hic halsizlik uykulu hal ağrı sızı yok ki
bazen hiç olmuyo belirti, ama o damarlar daha önce hiç çıkmışmıydı öyle..en bariz belirti o işte bence..
ay hadi inşallaah
soğan kürünün iltihap sökücü özelliği olduğu için döllenmeyi engellemez miolmazsa kafama takmam çünkü ztn olmayacağına eminimpes etmek yok hemen soğan kürüne başlayacağım regl olayımda onu da nasıl içeceksek artık
canm inşallah arkadaşımla görüştm onun bebeği varayy kızzz sen hamilesiinnnnnn.....!!!! tebrik ederimmmmm
bu test ben pozitifim diyor ki
canm inşallah arkadaşımla görüştm onun bebeği var
kopkoyu olması lazm ama dedi
kafamı karıştırdı
gerçi onun 8 haftalıkken yapmış o zamana zaten koyu olması normal değil mi
değeri de bin küsür çıkmış
bu test ben pozitifim diyor ki
yokk bee bariz belli hamiş olduğun. eğer olmasaydın siliğin s si çıkmıyo orda. biz alıştık kar beyazlara. o yüzden hem çal hem oyna hamişşsiiinnn
hayırlı olsuuuuunnnn, süper haber
valla test kesin görünüyor, varsa aynısından bir tane daha yap..test bozuk olabilir ihtimalini de elemiş olursun..kızlar sağolun moral verdiniz inşallah vardır
adeti bekleyim ben
sizlerinde olur inşallah
yok canm kanı beklicem geçen ay gittim bat günü kan verdm adet oldmvalla test kesin görünüyor, varsa aynısından bir tane daha yap..test bozuk olabilir ihtimalini de elemiş olursun..
hiç günün bekleme git kan testi yaptır cnm..testte böyle çıktıysa kanda 40 lar vardır bence..
hadi hayırlı olsuuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?