Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

selamün aleyküm kızlar benimde bat 14 7 ay oldu evlenelim ilk günden beri istiyoruz kısmet olmadı hastaneye gittim iltihap var varmış sogan suyu ve maydanoz süt kaynattm belim ağrıyor gögslrm agryr ve hala adet olmadm sogan suyu içtiğim için geç olmam erken olurm diye düşündüm ama daha gelen yok

100 puanlık uzmanlık sorusu soruyorum :)

Bu idrar testini gün içinde yapıp doğru sonuç alan var mı?

Ben dogru sonuç aldım canım, hamilelik eğer cok yeni değilse her saatde çıkar. Ama en iyisi sabah ilk idrar ile yapman.:) herşey gönlünce olsuuuun..
Teşekkür ederiim , hepimizin canım :)

Benim cuma günü kanda ve erken gebelik testinde çıktı ama bugün akşama doğru yine idrar testi yaptım bembeyaz :) Bat bugündü, sabah tekrar deneyeceğim

Teşekkür ederiim , hepimizin canım :)

Benim cuma günü kanda ve erken gebelik testinde çıktı ama bugün akşama doğru yine idrar testi yaptım bembeyaz :) Bat bugündü, sabah tekrar deneyeceğim
Bence boşa götürme testlerini kuzum idrar testine çok geç düşüyor gene çıkmaz buyuk ihtimalle.. iki gun sonra yap bence yaparsan.. kanda hcg kac çıktı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…