bat yaz kız dayanamam ben iki ay
ama ama bat ne yazalım ki 6 sında lekelenme başladı 4 gün sürdü 10 da normale döndü bu böyle 7 gün sürer şimdi hangisi olsun 6 mı 10 mu bilemedim
Hahaha 10 yazalim garanti olsun
Tebrik ederim Allah kavustursun insallahALLAH RAZİ OLSUN guzelim amin,inşallah cok tesekkur ederimmm
niye ara veriyorsn canm yaş kaçHelena tebrik ederim
ya kızlar böyle testler görünce çok pis canım çekiyor aynısından
ara vermesem mi acaba ya
29 yaşındayım canım oğlum seneye ilköğretime başlayacak birde sünnet olacak allah izin verirseniye ara veriyorsn canm yaş kaç
Allah razi olsun darisi tum isteyenlere insallah canim:)Tebrik ederim Allah kavustursun insallah
Ben de yazmak istiyorum 3 ocak önümüzdeki bat.bu ay kırmızı kartları yemiş olan kankiler, yeni bat tarihlerinizi alayım lütfennn
o bebişler bu göbüşlere gelecek arkadaş
Kırmızı kartı bu ay da yiyenlerden olarakBen de yazmak istiyorum 3 ocak önümüzdeki bat.
Ben bir ay ara verecegim zaten canim o yuzden farketmiyor dedigini bende dusundjmsoğan kürünün iltihap sökücü özelliği olduğu için döllenmeyi engellemez mi
Cooook guzel bir duygu insanin şu yalan dunyadaki tadabilecegi en güzel şey.. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın canimm:)Burada hamis olanlari gorunce bende sabirsizlaniyorum 21 aralik nasil gelecek diye
Amiiiiin amiiinnCooook guzel bir duygu insanin şu yalan dunyadaki tadabilecegi en güzel şey.. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın canimm:)
Ben dogru sonuç aldım canım, hamilelik eğer cok yeni değilse her saatde çıkar. Ama en iyisi sabah ilk idrar ile yapman.:) herşey gönlünce olsuuuun..100 puanlık uzmanlık sorusu soruyorum :)
Bu idrar testini gün içinde yapıp doğru sonuç alan var mı?
Teşekkür ederiim , hepimizin canım :)Ben dogru sonuç aldım canım, hamilelik eğer cok yeni değilse her saatde çıkar. Ama en iyisi sabah ilk idrar ile yapman.:) herşey gönlünce olsuuuun..
Bence boşa götürme testlerini kuzum idrar testine çok geç düşüyor gene çıkmaz buyuk ihtimalle.. iki gun sonra yap bence yaparsan.. kanda hcg kac çıktı senin?Teşekkür ederiim , hepimizin canım :)
Benim cuma günü kanda ve erken gebelik testinde çıktı ama bugün akşama doğru yine idrar testi yaptım bembeyaz :) Bat bugündü, sabah tekrar deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?