Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Ama canım erken gebelik testi,sonuc vermesi gerekmez mi en azından silik
Bu kadar erken erken gebelik testinde de çıkmaz. döllenme iliskiden sonra yaklaşık 6 gun sürüyor. senin ki daha yeni dollenmistir ya da dollenmek uzeredir. dollendikten sonra kana ve idrara karışıyor.

Bu kadar erken erken gebelik testinde de çıkmaz. döllenme iliskiden sonra yaklaşık 6 gun sürüyor. senin ki daha yeni dollenmistir ya da dollenmek uzeredir. dollendikten sonra kana ve idrara karışıyor.

Canım iyi hoş diyon da benim yumurtam ayın 22sinde catladi ve adetlerim 42 günde bir oluyor ona istinaden yaptım testi. Sat02 kasim

Canım iyi hoş diyon da benim yumurtam ayın 22sinde catladi ve adetlerim 42 günde bir oluyor ona istinaden yaptım testi. Sat02 kasim
Adet döngün 42 gün ise normal seyleri baz alamayiz. yani yanlış olur.

kızlar merhabalar bir sorum olacaktı sizlere ovulasyon testinde en koyu çıkan günümü değerlendirmek lazım sizce yoksa bir sonraki günümü bende ovulasyon testine başlıcam bu ay benimde bat 20 aralık hayırlısı ile inş. bizlerde evlat sahibi oluruz

o günüde sonraki günüde değerlendir bence canım

Hep ayni saatlerde yapmaya cakis..dongun kac gun? Daha erken olabilir..koyuladaktir devam et
Cnm bn 9. Gun yumurtladim belirtilerden suphelenp hmn test yaptm gordm koyu cizgiyi 5 gun oldu mesajini yeni grdm cnm sagolasn pozitiften sonra bu gun 5. Gun erken yumurtladm bu ay bi 9 gun sonra test yapmayi dusunyrm yani yumurtlmann 14. Gunu varsa illaki cikar cnm

Selam kızlar benim BAT 10 Aralık dayanamayıp yinr kan verdim ve sonuç 0,148 sanırım yine hüsran

Benimde 10 Aralık

Selam kızlar nabersinizzz ? Benim bat 8 aralık evde bi tane test var yapsam çıkma ihtimali varmı ?

Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?

Kizlar haftasonu sinavim vardi, bakamadim birkac gundur kk ya..yarin hepinizi ekliycem bat listemize..
Buarada guzel haber alan oldu mu hic?
Benim bata daha 5-6 gun var..bu aksam ovu testi yaptim..hani ovu testiyle hamileligini ogrenenler falan oluyo ya, birden ekstra koyulasiyomus..oyle olurmu diye denedim ama tam tersi lh seviyem iyice dismus..golge gibi iyice silikkesmis 2.cizgi..biraz moralim dustu ama umut hep var tabi..

Yerlesme lekesidir o, herkes 3 gun kala oldu diyo..ayyy hadi insallah..yap test hadi..catlatma biziiii :)

Ovulasyonun gebelik göstermesi her zaman doğru çıkmayabilir umut hep var :)) ben de bugün yumurtladim daha.

Eklentiler

• IMG_20161204_164439~2.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…