Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

senin bat bugündü, sen naaptın cnm?
Karnımın alt kısımlarında hani çok hızlı yürüyünce ağrı olur ya öyle ağrı oluyor bazen ve kaldıklarımda doluluk var gibi ama psikolojik herhalde hamilelik ihtimali bile yok çünkü

Bence boşa götürme testlerini kuzum idrar testine çok geç düşüyor gene çıkmaz buyuk ihtimalle.. iki gun sonra yap bence yaparsan.. kanda hcg kac çıktı senin?
7 cıktı canım 3 gün kala.. Bayağı düşük ama emin olmak için yarın yapacağım yine de. İlk deneme olduğu için biraz stres yaptım açıkçası :)

100 puanlık uzmanlık sorusu soruyorum :)

Bu idrar testini gün içinde yapıp doğru sonuç alan var mı?
kuzu benm doğrumu bilemem ama yorumla sen
dün sabah aç karnına yaptm ilk idrarla silik çizgi gördün
ama bugün öğlen yaptım yapmayacaktım yine silik çizgi çıktı bi tık koyusu ama

aleyküm selam hoşgeldin..bat 14 demişsin, listeye ekliycem seni de ama sonra da hala adet olmadım yazmışsın..bat günün geçti mi, tam anlayamadım şeker?

kızlar günaydın... eee sonuç ne bakalım canım yaptın mı test? foto bekliyoruz merakla!!!
Günaydın tatlım yaptım 1 saat önce ama birşey çıkmadı fotoluk bi durum yok malesef :))
Ama bugün kan vericem. Malum cuma kanda çıkmıştı kücük de olsa bir değer.. Hakkımızda hayırlısı bakalım :)

ben bu arada soğan kürüne başladım. klomen de içiyorum yarından sonra sabah doktora gidicem bakalım. akşamları da soğan yicem yemeklerle. soğan kürünü de şu şekilde yapıcam sabah ve akşam 1 bardak klorsuz suya kaynamış olcak ama su,soğanı 4 e bölüp 5 dk kadar kaynatıp içicem. içine ben havuç da koycam çünkü havuç yumurta çatlatmakta birebirmiş. 15 gün denicem bakalım. yemeklerden önce içilcekmiş ve soğanı kabuksuz yapcam beyaz soğan olması şart.

canım ben ilk hamileliğimde idrarda göremedim adetim geçmişti. o ucuz olan testlerden yapmıştım ve çok üzülmüştüm. sonra adetim iyice geçince ben de başka bi sorun var diye doktora gittim kanda çıkmıştı. bazı şeyler kişiden kişiye değişebiliyo. belki senin durumun da benim gibidir.

Olabilir canım. Reglim dündü benim ama henüz olmadım. Cuma günü erken gebelik testinde ve kanda cıktı.. Sonra ben hamileyim diye sevinirken bir arkadasım acaip moralimi bozdu kimyasal gebelik yaşıyosun sen vs diye.. 2 gündür de o ucuz testte cıkmayınca bi afalladım açıkcası. Şimdi gidicem kan vermeye tekrar :)

Sende durumlar nedir?

arkadaşım tebrik ederim kan değerinde çıktığına göre gebesin
bugün verdiğin kanda değerlerin yükselme göstermişse korkma sağlıklı bir gebelik o zaman

ilk değerin kaçtı

bu ay bende kırmızı kart görürsem bende yapacağım bu anlattıklarını arkadaşım

inşallah rabbim bu ay hayırlı haberlerini almayı nasip eder

saol canım moralini bozma sakın herkesin dediğine de bakma. yoksa moral olarak çok çökersin. benim adet yeni bitti. çalışmalara start vermedik daha bakalım yapcaz da olcak da ohooo
ama testini mutlaka resmini ya da değerin kaçsa onu yazar mısın. unutma iyi ya da kötü sonuçta moral bozmak yok.!

bu ay bende kırmızı kart görürsem bende yapacağım bu anlattıklarını arkadaşım

inşallah rabbim bu ay hayırlı haberlerini almayı nasip eder

amin canım. inşallah tutar bu ay. hepimize dua ediyorum..belirtim yok demişsin. bu işler hiç belli olmaz illa ki belirti olcak diye bişey yok ki. inşallah bebiş vardır canım..

günaydıııınnnnn..hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah

first ladyy!!! nerelerdesin sen yaa.. ama olmuyo böyle sensiz tadı yok ama hiç yazmıyosun kırmızı kartı görünce?? ama olmaz ki böyle sen bize böyle mi örnek olcan yol göstercen amaaaaa??? hadi aktifleş bakalım nasıl çalışma yapcan bu moralle biraz zor olur bebiş. hadiiii duuuuyyy sesimiiiiiiiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…