Canim geç yumurtladigim için 18 ine kaydı.senin bat bugündü, sen naaptın cnm?
Karnımın alt kısımlarında hani çok hızlı yürüyünce ağrı olur ya öyle ağrı oluyor bazen ve kaldıklarımda doluluk var gibi ama psikolojik herhalde hamilelik ihtimali bile yok çünküsenin bat bugündü, sen naaptın cnm?
7 cıktı canım 3 gün kala.. Bayağı düşük ama emin olmak için yarın yapacağım yine de. İlk deneme olduğu için biraz stres yaptım açıkçası :)Bence boşa götürme testlerini kuzum idrar testine çok geç düşüyor gene çıkmaz buyuk ihtimalle.. iki gun sonra yap bence yaparsan.. kanda hcg kac çıktı senin?
kuzu benm doğrumu bilemem ama yorumla sen100 puanlık uzmanlık sorusu soruyorum :)
Bu idrar testini gün içinde yapıp doğru sonuç alan var mı?
O zaman bende bi problem var.. Hadi sabah olsun da hayrolsun inşallah :)kuzu benm doğrumu bilemem ama yorumla sen
dün sabah aç karnına yaptm ilk idrarla silik çizgi gördün
ama bugün öğlen yaptım yapmayacaktım yine silik çizgi çıktı bi tık koyusu ama
eskisini aç mı yaptn ilk idrarlaO zaman bende bi problem var.. Hadi sabah olsun da hayrolsun inşallah :)
Ilk idrarin orta kismindan yapmalisiniz onemliO zaman bende bi problem var.. Hadi sabah olsun da hayrolsun inşallah :)
aleyküm selam hoşgeldin..bat 14 demişsin, listeye ekliycem seni de ama sonra da hala adet olmadım yazmışsın..bat günün geçti mi, tam anlayamadım şeker?selamün aleyküm kızlar benimde bat 14 7 ay oldu evlenelim ilk günden beri istiyoruz kısmet olmadı hastaneye gittim iltihap var varmış sogan suyu ve maydanoz süt kaynattm belim ağrıyor gögslrm agryr ve hala adet olmadm sogan suyu içtiğim için geç olmam erken olurm diye düşündüm ama daha gelen yok
O zaman bende bi problem var.. Hadi sabah olsun da hayrolsun inşallah :)
Günaydın tatlım yaptım 1 saat önce ama birşey çıkmadı fotoluk bi durum yok malesef :))kızlar günaydın... eee sonuç ne bakalım canım yaptın mı test? foto bekliyoruz merakla!!!
Günaydın tatlım yaptım 1 saat önce ama birşey çıkmadı fotoluk bi durum yok malesef :))
Ama bugün kan vericem. Malum cuma kanda çıkmıştı kücük de olsa bir değer.. Hakkımızda hayırlısı bakalım :)
Olabilir canım. Reglim dündü benim ama henüz olmadım. Cuma günü erken gebelik testinde ve kanda cıktı.. Sonra ben hamileyim diye sevinirken bir arkadasım acaip moralimi bozdu kimyasal gebelik yaşıyosun sen vs diye.. 2 gündür de o ucuz testte cıkmayınca bi afalladım açıkcası. Şimdi gidicem kan vermeye tekrar :)canım ben ilk hamileliğimde idrarda göremedim adetim geçmişti. o ucuz olan testlerden yapmıştım ve çok üzülmüştüm. sonra adetim iyice geçince ben de başka bi sorun var diye doktora gittim kanda çıkmıştı. bazı şeyler kişiden kişiye değişebiliyo. belki senin durumun da benim gibidir.
arkadaşım tebrik ederim kan değerinde çıktığına göre gebesinOlabilir canım. Reglim dündü benim ama henüz olmadım. Cuma günü erken gebelik testinde ve kanda cıktı.. Sonra ben hamileyim diye sevinirken bir arkadasım acaip moralimi bozdu kimyasal gebelik yaşıyosun sen vs diye.. 2 gündür de o ucuz testte cıkmayınca bi afalladım açıkcası. Şimdi gidicem kan vermeye tekrar :)
Sende durumlar nedir?
ben bu arada soğan kürüne başladım. klomen de içiyorum yarından sonra sabah doktora gidicem bakalım. akşamları da soğan yicem yemeklerle. soğan kürünü de şu şekilde yapıcam sabah ve akşam 1 bardak klorsuz suya kaynamış olcak ama su,soğanı 4 e bölüp 5 dk kadar kaynatıp içicem. içine ben havuç da koycam çünkü havuç yumurta çatlatmakta birebirmiş. 15 gün denicem bakalım. yemeklerden önce içilcekmiş ve soğanı kabuksuz yapcam beyaz soğan olması şart.
Olabilir canım. Reglim dündü benim ama henüz olmadım. Cuma günü erken gebelik testinde ve kanda cıktı.. Sonra ben hamileyim diye sevinirken bir arkadasım acaip moralimi bozdu kimyasal gebelik yaşıyosun sen vs diye.. 2 gündür de o ucuz testte cıkmayınca bi afalladım açıkcası. Şimdi gidicem kan vermeye tekrar :)
Sende durumlar nedir?
bu ay bende kırmızı kart görürsem bende yapacağım bu anlattıklarını arkadaşım
inşallah rabbim bu ay hayırlı haberlerini almayı nasip eder
günaydıııınnnnn..hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?