Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

arkadaşım tebrik ederim kan değerinde çıktığına göre gebesin
bugün verdiğin kanda değerlerin yükselme göstermişse korkma sağlıklı bir gebelik o zaman

ilk değerin kaçtı
İlk değerim 7 ydi canım o yüzden henüz net birşey yok bence. Şimdi yaptırdım testi akşam üzeri çıkacakmış bakalım hayırlısı :)

Haydi hayırlısı bakalım. Bence buralarda da çok takılmamak lazım en azından çalışma zamanlarında :)

Ben şimdi kan verdim akşam üzeri haber ederim muhakkak :)))) yok üzülmem nankörlük olur. İlk denememdi daha Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak biliyoeum o yüzden tevekkül forever :)))

Canim bnm ya, moralim de dustu tabi ama inan buara yogunluktan giremiyorum..arada girip bakiyorum cevap verecegim bisey de olmayinca yazmadim..
Calismalari sıkı tutucam bu ay..2 sefer degerlendirme yetmiyo demekki..
Senden naber?

amin canım. inşallah tutar bu ay. hepimize dua ediyorum..belirtim yok demişsin. bu işler hiç belli olmaz illa ki belirti olcak diye bişey yok ki. inşallah bebiş vardır canım..

az önce merakıma yenik düştüm kaset eski tür gebelik testini işyerinde yapayım dedim
yaptım ama test bozuk çıktı test çizgisi bile çıkmadı bendeki şans bu kadar olur sanırım rabbim bana uğraşma bekle adetini diyor offff

Kızlar bat 15 aralık. Ovulasyon testi ile gebelik tesbiti yapilabiliyormus. Dün ve bugun yaptigim ovulasyon testleri ekte. Sizce umut olabilir mi bir artma var sanki?

Eklentiler

• IMG_20161213_132227.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bat 15 aralık. Ovulasyon testi ile gebelik tesbiti yapilabiliyormus. Dün ve bugun yaptigim ovulasyon testleri ekte. Sizce umut olabilir mi bir artma var sanki?

canım benim deneyimim bilgim yok ama eğer doğru ise bebişin gelmiş senin ayyy inşallah yaa

canım benim deneyimim bilgim yok ama eğer doğru ise bebişin gelmiş senin ayyy inşallah yaa

Bnce var canım. Eğer varsa da yoksa da gelişmelerden haberdar et ki bize de umut olsun canım. Hadi hayırlısı..
Ayy heyecanlandım inşallah vardır. Yarın sabah ilk idrarla hem ovulasyon hem gebelik testi yapayım. Sonuçlardan da elbette haberdar ederim canlar. Çok sağ olun..

Selam kızlar,
Ben malesef hamile değilim.. Cuma günü 7 olan değerim 5,37 ye düşmüş. Doktorumla da konuştum. Zaten 30 un altındaki değerleri henüz gebelik olarak kabuk etmiyoruz, sen reglini bekle şimdi farkknda olmadan yaşayacağın bir düşük olabilir bu dedi...

Hepinize kocaman sevgiler gönderiyorum. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

ayyy canım ya heyecanla bekliyodum ben de sonucunu..adet tatihi gelmeden aslında kan testi yaptırmamak lazım gerçketen, psikolojiyi çok bozuyor..sanırım kimyasal gebelik yaşadın..inşallah bu ay olur cnm, hiiç moralini bozma..
Allahım en hayırlı zamanda versin bebeğini inşallah..

Ay canımmm çok sağol, Allah hepimize sıkıntısız, dertsiz anne olmayı nasip etsin inşallah :)))
Doktorum da aynı şeyi söyledi. Lütfen kendine bınu yapma boşu boşuna üzülürsün sonra dedi.
Biraz buruldum tabii ama kendime geldim ya bunu takmaktan işimi yapamıyorum kaç gündür :)

hayırlısı ne ise rabbim onu nasip ediyor inan canım
inşallah gelecek aya nasip olur güzel haberlerini alırız

kızlar ben ikinci testide az önce yaptım bende bu ay bebiş yok artık buna inanıyorum
size diyordum gününüz geçmeden test yapmayın diye kendim dinlemedim kendi sözümü
bir daha yapmam günüm geçmeden demek nasip değilmiş bu ay

Kızlar haber vericem demistim. Malesef yok birsey. Sabah ilk idrarla ovulasyon testi silik cikti. Bat yarin karnim agrimaya da basladi zaten. İnsallah hayirli zamanda gelir ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…