- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
İlk değerim 7 ydi canım o yüzden henüz net birşey yok bence. Şimdi yaptırdım testi akşam üzeri çıkacakmış bakalım hayırlısı :)arkadaşım tebrik ederim kan değerinde çıktığına göre gebesin
bugün verdiğin kanda değerlerin yükselme göstermişse korkma sağlıklı bir gebelik o zaman
ilk değerin kaçtı
Haydi hayırlısı bakalım. Bence buralarda da çok takılmamak lazım en azından çalışma zamanlarında :)saol canım moralini bozma sakın herkesin dediğine de bakma. yoksa moral olarak çok çökersin. benim adet yeni bitti. çalışmalara start vermedik daha bakalım yapcaz da olcak da ohooo
ama testini mutlaka resmini ya da değerin kaçsa onu yazar mısın. unutma iyi ya da kötü sonuçta moral bozmak yok.!
Canim bnm ya, moralim de dustu tabi ama inan buara yogunluktan giremiyorum..arada girip bakiyorum cevap verecegim bisey de olmayinca yazmadim..first ladyy!!! nerelerdesin sen yaa.. ama olmuyo böyle sensiz tadı yok ama hiç yazmıyosun kırmızı kartı görünce?? ama olmaz ki böyle sen bize böyle mi örnek olcan yol göstercen amaaaaa??? hadi aktifleş bakalım nasıl çalışma yapcan bu moralle biraz zor olur bebiş. hadiiii duuuuyyy sesimiiiiiiiiii....
amin canım. inşallah tutar bu ay. hepimize dua ediyorum..belirtim yok demişsin. bu işler hiç belli olmaz illa ki belirti olcak diye bişey yok ki. inşallah bebiş vardır canım..
İlk değerim 7 ydi canım o yüzden henüz net birşey yok bence. Şimdi yaptırdım testi akşam üzeri çıkacakmış bakalım hayırlısı :)
3 gün önce. Dün de regl günümdü olmadım. Bikaç saate anlayacağız inşallah :))7 değer adete kaç gün kala çıktı canım inşallah katlanarak artar değerin
Kızlar bat 15 aralık. Ovulasyon testi ile gebelik tesbiti yapilabiliyormus. Dün ve bugun yaptigim ovulasyon testleri ekte. Sizce umut olabilir mi bir artma var sanki?
Kızlar bat 15 aralık. Ovulasyon testi ile gebelik tesbiti yapilabiliyormus. Dün ve bugun yaptigim ovulasyon testleri ekte. Sizce umut olabilir mi bir artma var sanki?
canım benim deneyimim bilgim yok ama eğer doğru ise bebişin gelmiş senin ayyy inşallah yaa
Ayy heyecanlandım inşallah vardır. Yarın sabah ilk idrarla hem ovulasyon hem gebelik testi yapayım. Sonuçlardan da elbette haberdar ederim canlar. Çok sağ olun..Bnce var canım. Eğer varsa da yoksa da gelişmelerden haberdar et ki bize de umut olsun canım. Hadi hayırlısı..
ayyy canım ya heyecanla bekliyodum ben de sonucunu..adet tatihi gelmeden aslında kan testi yaptırmamak lazım gerçketen, psikolojiyi çok bozuyor..sanırım kimyasal gebelik yaşadın..inşallah bu ay olur cnm, hiiç moralini bozma..Selam kızlar,
Ben malesef hamile değilim.. Cuma günü 7 olan değerim 5,37 ye düşmüş. Doktorumla da konuştum. Zaten 30 un altındaki değerleri henüz gebelik olarak kabuk etmiyoruz, sen reglini bekle şimdi farkknda olmadan yaşayacağın bir düşük olabilir bu dedi...
Hepinize kocaman sevgiler gönderiyorum. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Ay canımmm çok sağol, Allah hepimize sıkıntısız, dertsiz anne olmayı nasip etsin inşallah :)))ayyy canım ya heyecanla bekliyodum ben de sonucunu..adet tatihi gelmeden aslında kan testi yaptırmamak lazım gerçketen, psikolojiyi çok bozuyor..sanırım kimyasal gebelik yaşadın..inşallah bu ay olur cnm, hiiç moralini bozma..
Allahım en hayırlı zamanda versin bebeğini inşallah..
Selam kızlar,
Ben malesef hamile değilim.. Cuma günü 7 olan değerim 5,37 ye düşmüş. Doktorumla da konuştum. Zaten 30 un altındaki değerleri henüz gebelik olarak kabuk etmiyoruz, sen reglini bekle şimdi farkknda olmadan yaşayacağın bir düşük olabilir bu dedi...
Hepinize kocaman sevgiler gönderiyorum. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
senin de bata az kaldı :) hadi bakalım inşallahhayırlısı ne ise rabbim onu nasip ediyor inan canım
inşallah gelecek aya nasip olur güzel haberlerini alırız
Kızlar haber vericem demistim. Malesef yok birsey. Sabah ilk idrarla ovulasyon testi silik cikti. Bat yarin karnim agrimaya da basladi zaten. İnsallah hayirli zamanda gelir ne diyelim..
Haklısın canım tabi. Ama olmayacak gibi görünüyor. Bakalim yine de. Ama artik test mest yapasım yok. Oturup uslu uslu bekleyecegimnasıl vardın canım bu sonuca? testlere bakma sen akmadık kandan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?