Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Merhaba kızlar. Az önce dersteyken ağzımda demir tadı vardı geçsin diye su içtim midem bulandı. Bat 19u. Bu kadar erken bulantı olmaz sanirim

Selam kızlar benim de yumurtlamadan sonra ovulasyn testlerin koyulasyodu sonra tekrar siliklesti ağrılarım da başladı muhtemel kırmızı kartı bu ay da yycm 16sinda benimde sonraki bat 14 ocak

Dün pek bisey yazmadım da baştan anlatayım esinden sıkıntılı arkadaslar proxseed kullandı eşim. Şuanda 1 buçuk ay ancak oldu. Normalde 72 gunde etki ediyormuş spermelere. Ancak 1.5 ayda 16.000.000 dan 39.000.000 a yükselmiş. Bakalım şimdi de çalışmalara başlıyoruz artık,insallah bu ay tutar. Ama proxseede ayda 280lira veriyoruz çok pahalı ancak degdi kızlar şimdi de bebis için tutsa bari..

maşallah değeri iyi yükselmiş arkadaşım gözünüz aydın

bebişinde gelir tez i zamanda inşallah

Bende ovulasyon testi var hamillik icin testi ne zaman deneyeyim kizlar bata kac gun kala yapiyorsunuz birde dogru mu sonuc veriyor?

="Zega, post: 9293391, member: 801571"]Ben var hamillik icin testi ne deneyeyim kizlar bata kac gun kala yapiyorsunuz birde dogru mu sonuc veriyor?[/QUOTE]

Sahsen ben bilmiyorum formlara bi bak canim. Okumustum topiklerde. Bi arastir bakalim

="Zega, post: 9293391, member: 801571"]Ben var hamillik icin testi ne deneyeyim kizlar bata kac gun kala yapiyorsunuz birde dogru mu sonuc veriyor?

Sahsen ben bilmiyorum formlara bi bak canim. Okumustum topiklerde. Bi arastir bakalim[/QUOTE]
Tamam tesekkur ederim bir bakayim ben

Ve bende ovu testi yaptim hamilelik icin boyle cikti umitlenmeli miyim kizlar? bir yorumlar misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…