Bat ne zmn canım? Eve gidince bnde yapcam ovulasyon testiO zaman bu ayda kaldi gibi
21 aralik 6 gunum var senin ne zaman?Bat ne zmn canım? Eve gidince bnde yapcam ovulasyon testi
19 aralık canım21 aralik 6 gunum var senin ne zaman?
Merhaba kızlar. Az önce dersteyken ağzımda demir tadı vardı geçsin diye su içtim midem bulandı. Bat 19u. Bu kadar erken bulantı olmaz sanirim
Ve bende ovu testi yaptim hamilelik icin boyle cikti umitlenmeli miyim kizlar?bir yorumlar misiniz?Eki Görüntüle 1925350
Bi ihtimal deneyeyim dedim henuz hic bisey bitmis degil fakat insan gercekten sabirsizlaniyor bu ay ovalasyon testi ile gunumu netlestirdigim icin ayrica bir umit var cunku ne zaman hamile oldgumu dusundugumde gecikmeli adet oldum duzenim bozuldu ama haklisiniz sabirli olup beklemek lazimOvulasyon testini gebelik için kullanmak sıkıntı oluşturabilir. Bu sizi yanıltmasın. Gebeler bu testi uyguladıklarında kırmızı iki koyu çizgi çıktığını söylemişler. Bu nedenle gebelik var demek için iki çizginin aynı koyulukta olması gerekiyor.
Bence sabırlı olmaya çalışın adet gününüzü bekleyin...
Bi ihtimal deneyeyim dedim henuz hic bisey bitmis degil fakat insan gercekten sabirsizlaniyor bu ay ovalasyon testi ile gunumu netlestirdigim icin ayrica bir umit var cunku ne zaman hamile oldgumu dusundugumde gecikmeli adet oldum duzenim bozuldu ama haklisiniz sabirli olup beklemek lazim
7 aralikta catladi test o gun siliklesti 5 ve 6 aralikta koyu idi c kadarÖyle kafamızın içindekilerle vucudumuz bize cok güzel oyun oynayabiliyor maalesef.
Adete yakın yani 1-2 gün kala denerseniz daha doğru olur bu kadar erken tespit kan dışında zor zaten.
Ne zaman yumurtanız çatladı?
7 aralikta catladi test o gun siliklesti 5 ve 6 aralikta koyu idi c kadar
Yüklerim canım benin hamile kalmam çok çok dusuk esimde sprem bozuklugu varSenin ki daha yakinmis insallah cikar testi yapnca yuklermisin bende ogrenmis olayim
Bir daha hiç olmadı bulantı. Keşke hamilelikten olsaÜmitlendirmek için söylemiyorum ama olabilir. Çünkü Gebelik hormonu kana karışmaya başladığında insanın metabolizmasında değişiklikler yaratıyor. Tabi Hamilesin kesin demek için adet gecikmesi şart...
Cok tesekkur ederim cok guzel acikladiniz iste sabretmem lazim zaman verdiniz ya kesin 2 gun kala test yapacamAnlaşılan LH hormonu pik yaptığı gün 6 aralık var sayarsak 24-36 saat içinde yumurtalama olmuş olması gerekiyor.
Eğer bu hesabımız doğru ise canım daha 8-9 gün olmuş eğer döllenme oldu ise. zaten döllenen yumurta anca rahime yeni gelmiş ve yerleşme yeni yeni oluşuo demek buda. Yani senin bir enaz 3 gün daha ihtiyacın var ki hepsi dediğim gibi bu hesaplamalara göre. Geç Döllenme denen şey var. onu göz ardı edersek.
bence sen adet gününe 1-2 gün kala test yaparsan belki bişey yakalarsın.
Ama nacizane tavsiyem adet gecikmesini bekle canım...
Onu Allah bilir sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi insallah en kisa zamanda nasip etsin Allah o durumunda tedavisi yok mu canim?Yüklerim canım benin hamile kalmam çok çok dusuk esimde sprem bozuklugu var
Ben en net t ve c cizgilerini kiyaslayinca 12de goruyorum digerleri c cizgisinden acik renkte oldugu icin yumurtlama catlamasi 24 ve 48 saat araliginda olur diye biliyorum o vakitler degerlendirilmeliMerhaba arkadaşlar ben 2-4 aralık adet dönemimdi adetten sonra 10 gün ovulasyon testi yaptım 10 ve 11 gün netti 11 günü akşamı silikleşti ama 12 günü yine çift çizgi çıktı 14 günü silik olmuş ben anlamadm hala neden çift çizgi cıkıo yumurtlama ne zaman olmuş oluyo yardımcı olurmusuunz fotoğrafıda eklyrm
Morfoloji bozukluğunun tedavisi yokmuş canım. Tüp bebek dedi doktor ama netten araştırdım az da olsa doğal yolla hamile olan varOnu Allah bilir sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi insallah en kisa zamanda nasip etsin Allah o durumunda tedavisi yok mu canim?
Bunlar dahi guzel haber insallah Allah aratmasin kimseye en kisa zamanda guzel haberler veririz birbirimizeMorfoloji bozukluğunun tedavisi yokmuş canım. Tüp bebek dedi doktor ama netten araştırdım az da olsa doğal yolla hamile olan var
Ama ben testi yaptgmda en belirgin en üsteki 10 ve 11 gün gördüm buarada 4 gün önce göre renkte açılma varBen en net t ve c cizgilerini kiyaslayinca 12de goruyorum digerleri c cizgisinden acik renkte oldugu icin yumurtlama catlamasi 24 ve 48 saat araliginda olur diye biliyorum o vakitler degerlendirilmeli
Amin canım inş Rabbim nasip ederBunlar dahi guzel haber insallah Allah aratmasin kimseye en kisa zamanda guzel haberler veririz birbirimizeamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?