Tarih olarak 12.12.2016 yazani dedim bende tarihleri yazarimda ondan digerini dikkat etmemisim kusura bakma canimAma ben testi yaptgmda en belirgin en üsteki 10 ve 11 gün gördüm buarada 4 gün önce göre renkte açılma var
Ayy çok tesekkr ederm bende öyle düşündüm ama hafif silik çıkıp snra yine çift olması normal mı o benm kafamı çok karıştırdı böylemi oluo snra hep sizin fikrinizi almak istedim biseyler öğrendim sayenizdeTarih olarak 12.12.2016 yazani dedim bende tarihleri yazarimda ondan digerini dikkat etmemisim kusura bakma canim
Benimki de böyle çıktı. Dün daha koyuydu. Bu ayda tam bekledigim gibi negatifYüklerim canım benin hamile kalmam çok çok dusuk esimde sprem bozuklugu var
Ama orada yinede t cizgisi c den koyu degil bu negatif demek sivi tuketimi ile alakali olabilir en az 2 saat sivi tuketilmeden yapiliyor ya bu ovu testleri onun disinda benimde cok bi bilgim yok canim yaa bende buradaki arkadaslara sora sora ogreniyorum sagolsun herkes birbirine yardimci oluyorAyy çok tesekkr ederm bende öyle düşündüm ama hafif silik çıkıp snra yine çift olması normal mı o benm kafamı çok karıştırdı böylemi oluo snra hep sizin fikrinizi almak istedim biseyler öğrendim sayenizde
Yinede bati bekleyelim cunku bende oyle yapacam suanda sanki adet olacakmisim gibi agri var karnimda psikolojik mi bilmiyorum bakalimBenimki de böyle çıktı. Dün daha koyuydu. Bu ayda tam bekledigim gibi negatif
Yinede bati bekleyelim cunku bende oyle yapacam suanda sanki adet olacakmisim gibi agri var karnimda psikolojik mi bilmiyorum bakalim
Bende de var hayirdir insallah diyelimBende 20 21 aralık arası regl olacam ama kasıklarım catlayacak sanki adet olmak üzere gibiyim
Bende de var hayirdir insallah diyelim
Tuvaletimi tutunca cok oluyor ama dedigin gibi krem gibi oluyoSende akıntı da varmi? Sanki orası hep ıslak benim.
Krem rengi akintim var
Ya bende ozellikle bugun basladi karnima bisey batiyor gibi oluyo sonra geciyo ara sira oluyoSende akıntı da varmi? Sanki orası hep ıslak benim.
Krem rengi akintim var
Ya bende ozellikle bugun basladi karnima bisey batiyor gibi oluyo sonra geciyo ara sira oluyo
Cok tutmuyorumda azicik olunca bile sıkışık oluyorumTuvaletini tutma kız sistit olursun Allah korusun.
Bende birşey batma yoksa adet sancısı gibi karıncalaniyor gibi agriyiii işte :))
Iste idrar yolu enfeksiyonu var muhtemelen gerçi hangi kadinda yokki hepimizde var benim 4 yildir var hic iyileşmez : )))Cok tutmuyorumda azicik olunca bile sıkışık oluyorumcok su icen biride degilim icsem hic cikamam wcden herhal
Dört gün yapınca aynı koyuluktaydı ama gün geçtikçe açılıo hepsi bilemedim smdi desene olmamış die:/Ama orada yinede t cizgisi c den koyu degil bu negatif demek sivi tuketimi ile alakali olabilir en az 2 saat sivi tuketilmeden yapiliyor ya bu ovu testleri onun disinda benimde cok bi bilgim yok canim yaa bende buradaki arkadaslara sora sora ogreniyorum sagolsun herkes birbirine yardimci oluyor
Ben de hicbir şey yok belirti olarak. Hayırlısı bakalımYinede bati bekleyelim cunku bende oyle yapacam suanda sanki adet olacakmisim gibi agri var karnimda psikolojik mi bilmiyorum bakalim
O gunleri degerlendirdiysen niye olmasin birde fotolari 5 dk gectikten sonra cekmelisin 30 dk gectikten sonra dikkate almayin derler hattaDört gün yapınca aynı koyuluktaydı ama gün geçtikçe açılıo hepsi bilemedim smdi desene olmamış die:/
Yada ben kendimi cok dinliyorumBen de hicbir şey yok belirti olarak. Hayırlısı bakalım
Hahaha bunlardan günler geçti bacım Yen'i üye oldum ondan smdi attım ama baya koyuydu hepsi açıldı Kısmet bakalımO gunleri degerlendirdiysen niye olmasin birde fotolari 5 dk gectikten sonra cekmelisin 30 dk gectikten sonra dikkate almayin derler hatta
Bir kere oldum onun nasil illet bisey oldugunu buluyorum idrarin igrenc kokusu oluyor vede yapamiyorsun idrarini o yuzden o degildir muhtemelenIste idrar yolu enfeksiyonu var muhtemelen gerçi hangi kadinda yokki hepimizde var benim 4 yildir var hic iyileşmez : )))
Anladim ben hepsini o an cekiyorum hayirlisi artik insallah olmustur eger olmazsa diger ay o sekilde yaparsiniz tek tek atsaniz bile bugun bugun degil diye yardimci oluyor herkesHahaha bunlardan günler geçti bacım Yen'i üye oldum ondan smdi attım ama baya koyuydu hepsi açıldı Kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?