Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Anladim ben hepsini o an cekiyorum hayirlisi artik insallah olmustur eger olmazsa diger ay o sekilde yaparsiniz tek tek atsaniz bile bugun bugun degil diye yardimci oluyor herkes
Çok teşekkür ederm canım yardımların için inş bian önce hepimizin güzel haberleri olur

Bir kere oldum onun nasil illet bisey oldugunu buluyorum idrarin igrenc kokusu oluyor vede yapamiyorsun idrarini o yuzden o degildir muhtemelen

Benim hiç idrarimda yanma olmadi ama 4 yıldır2 ayda bir düzenli tahlil yaptiririm hala gecmemis binlerce ilac kullanmisimdir bazen kasıklarıma baskı yapıyor okadar artık alıştık biz birbirimize onunla :)

Benim hiç idrarimda yanma olmadi ama 4 yıldır2 ayda bir düzenli tahlil yaptiririm hala gecmemis binlerce ilac kullanmisimdir bazen kasıklarıma baskı yapıyor okadar artık alıştık biz birbirimize onunla :)
Allah sifa versin canim kadin olmak boyle bisey cok hassasiz her hususta

canım aslında 10-11-12 gün devam etmiş çift kırmızlar. 11 günü akşam yaptığın test yanıltıyor seni. Şu bir gerçek aldığın sıvı miktarı vs. sonucu etkiliyor. Oyüzden silik olmuş görünüyor. Çift kırmızı sende 3 gün davam etmiş 14. gün silikleşmiş ben böyle düşünüyorum ..
yani 13. gün test yapmamışsın bu nedenle ya 13. gün yada 14. gün yumurtlamış olman muhtemel...

Desene başka bahara kaldı10 11 12 temas oldu canım

merhabalar benim bugün bat günüm gelen yok beklemedeyim ama salı günü test yapmıştım negatifti

Desene başka bahara kaldı10 11 12 temas oldu canım

Yo öyle düşünme Ovulasyon Kiti sadece sendeki LH pikini ölçüyor. Yumurtlamanı tahmin etmene yarıyor. 10-11-12 günleride pik olmuş ve değerlendirmişsin. Umut var yani keşke 13 veya 14 de değerlendirseydin ama sıkıntı yok bence...

Selam kızlar bnm dış gebelik şüphem var bundan kurtulur kurtulmaz derin bir nefes alıcam. Bir daha da çocuk düşünmüyorum uzun yıllar bir tane oğlum var yeter size başarılar inşallah istediğiniz gibi olur

NE OLDU CANIM DRA MI GİTTİN HAYIRDIR

NE OLDU CANIM DRA MI GİTTİN HAYIRDIR
Canım hamileydim burada da paylaşmıştım sizlerle gebelik testimi ama işte test pozitif çıkınca herşey normal ilerleyemeyebiliyormuş salı gününden beri gidiyorum dr dış gebelik şüphem var dedi dr yarım kesinleşecek

İNŞALLAH YARIN GERÇEK BİR GEBELİK OLDUĞUNU ÖĞRENİRSİN
GELİŞMELERDEN HABER ET
RABBİM HAYIRLI HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN ARKADAŞIM

BU SAAT OLDU BENDE HALA ADET YOK
AKŞAMA GELİR SANIRSAM KARNIM ÇOK ŞİŞ

İnşallah canım sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmez ederim canım çok teşekkür ederim
Hakkinda hayirlisi olsun once saglik tabiki cocugun var Allah bagislasin yaslari yakin olsun istiyordun hatirliyorum ama uzulme Allah'in izni ile yaparsin yasin genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…