- 15 Aralık 2016
- 146
- 55
- 18
- 33
Çok teşekkür ederm canım yardımların için inş bian önce hepimizin güzel haberleri olurAnladim ben hepsini o an cekiyorum hayirlisi artik insallah olmustur eger olmazsa diger ay o sekilde yaparsiniz tek tek atsaniz bile bugun bugun degil diye yardimci oluyor herkes
Bir kere oldum onun nasil illet bisey oldugunu buluyorum idrarin igrenc kokusu oluyor vede yapamiyorsun idrarini o yuzden o degildir muhtemelen
Allah sifa versin canim kadin olmak boyle bisey cok hassasiz her husustaBenim hiç idrarimda yanma olmadi ama 4 yıldır2 ayda bir düzenli tahlil yaptiririm hala gecmemis binlerce ilac kullanmisimdir bazen kasıklarıma baskı yapıyor okadar artık alıştık biz birbirimize onunla :)
Insallah canimÇok teşekkür ederm canım yardımların için inş bian önce hepimizin güzel haberleri olur
Merhaba arkadaşlar ben 2-4 aralık adet dönemimdi adetten sonra 10 gün ovulasyon testi yaptım 10 ve 11 gün netti 11 günü akşamı silikleşti ama 12 günü yine çift çizgi çıktı 14 günü silik olmuş ben anlamadm hala neden çift çizgi cıkıo yumurtlama ne zaman olmuş oluyo yardımcı olurmusuunz fotoğrafıda eklyrm
Kızlarr kırmızı kartı yedim. Bir dahaki bat ocak 14 gibi Üzüldüm ya..
Ve bende ovu testi yaptim hamilelik icin boyle cikti umitlenmeli miyim kizlar?bir yorumlar misiniz?Eki Görüntüle 1925350
Desene başka bahara kaldıcanım aslında 10-11-12 gün devam etmiş çift kırmızlar. 11 günü akşam yaptığın test yanıltıyor seni. Şu bir gerçek aldığın sıvı miktarı vs. sonucu etkiliyor. Oyüzden silik olmuş görünüyor. Çift kırmızı sende 3 gün davam etmiş 14. gün silikleşmiş ben böyle düşünüyorum ..
yani 13. gün test yapmamışsın bu nedenle ya 13. gün yada 14. gün yumurtlamış olman muhtemel...
Desene başka bahara kaldı10 11 12 temas oldu canım
NE OLDU CANIM DRA MI GİTTİN HAYIRDIRSelam kızlar bnm dış gebelik şüphem var bundan kurtulur kurtulmaz derin bir nefes alıcam. Bir daha da çocuk düşünmüyorum uzun yıllar bir tane oğlum var yeter size başarılar inşallah istediğiniz gibi olur
Canım hamileydim burada da paylaşmıştım sizlerle gebelik testimi ama işte test pozitif çıkınca herşey normal ilerleyemeyebiliyormuş salı gününden beri gidiyorum dr dış gebelik şüphem var dedi dr yarım kesinleşecekNE OLDU CANIM DRA MI GİTTİN HAYIRDIR
Insallah ama daha koyu olmaliymis ama belli de olmaz tabiben doğrumu bilmiyorum canım inşallah test sana müjdenin habercisi olmuştur
Canım hamileydim burada da paylaşmıştım sizlerle gebelik testimi ama işte test pozitif çıkınca herşey normal ilerleyemeyebiliyormuş salı gününden beri gidiyorum dr dış gebelik şüphem var dedi dr yarım kesinleşecek
İnşallah canım sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmez ederim canım çok teşekkür ederimİNŞALLAH YARIN GERÇEK BİR GEBELİK OLDUĞUNU ÖĞRENİRSİN
GELİŞMELERDEN HABER ET
RABBİM HAYIRLI HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN ARKADAŞIM
Hakkinda hayirlisi olsun once saglik tabiki cocugun var Allah bagislasin yaslari yakin olsun istiyordun hatirliyorum ama uzulme Allah'in izni ile yaparsin yasin gencİnşallah canım sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmez ederim canım çok teşekkür ederim
Test yaptin mi bugun bat tarihin ise en azindan emin olursunBU SAAT OLDU BENDE HALA ADET YOK
AKŞAMA GELİR SANIRSAM KARNIM ÇOK ŞİŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?