- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
salı günü yaptım kaset testten ve negatiftiTest yaptin mi bugun bat tarihin ise en azindan emin olursun
BU SAAT OLDU BENDE HALA ADET YOK
AKŞAMA GELİR SANIRSAM KARNIM ÇOK ŞİŞ
Bat günü mü? Benimde öyle. Ama lavaboya gidemiyorum görmemek icin
kader arkadaşım benimde aynı durumdayım inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde bugün bat her karnıma ağrı girdiğinde korku basıyor bu psikoloji çok zor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benimde bugün bat her karnıma ağrı girdiğinde korku basıyor bu psikoloji çok zor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
aynı durumdayız arkadaşım kaderdaşım inşallah pazartesine adet olmayız da test yapar güzel haberi paylaşırız
Benimde bugün bat her karnıma ağrı girdiğinde korku basıyor bu psikoloji çok zor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
bende olacağım gibi yaaHayırlısı olsun inş. Ama regl olcam gibi gibiiisizin sonuclar nolursa olsun etiketleyin . İnş olur ya
Niye bugun test yapmiyorsunuz tee pazartesi?
Dogruda bat tarihi ya bende ondan dedimSonuc hep hüsran olunca insan artık boşluyo
Evet renkler cok yakin uzme kendini yaa Allah buyuk sabirla devam et sakin pes etme olur mu canimMerhaba bayanlar. üstteki bugun alttaki dun ovulasyon testi. Koyulaşma yok gibi. Hamilelik bu ay da uzaklarda
Dogruda bat tarihi ya bende ondan dedim
Pes edeli 2 ay oldu. İşi de bırakıp rahat kafayla yapcam. Stresten çok bendeEvet renkler cok yakin uzme kendini yaa Allah buyuk sabirla devam et sakin pes etme olur mu canim
Kafanin rahat olmasida onemli tabiPes edeli 2 ay oldu. İşi de bırakıp rahat kafayla yapcam. Stresten çok bende
Aynen eylüle kadar doğal deneyip olmazsa işi bırakıp tüp bebeğe baslicaz insKafanin rahat olmasida onemli tabi
Anladim canim eylule kadar bayagi zaman var insallah gerek kalmaz tup bebegeAynen eylüle kadar doğal deneyip olmazsa işi bırakıp tüp bebeğe baslicaz ins
Bebeğin iki haftalık olduğunu nasıl ANladın canımmerhaba kızlar. ben 5 kasımda düşük yaşamıştım. kendiliğinden düştüğü için korunmana gerek yok dedi doktor. benim bat ım normalde 4 aralık oluyo. göğüslerimde hassasiyet oluştu. inşallah tekrar hamile kalmışımdır. çok heyecanlıyım. perşembe günü kan testi yaptırcam.
İnş canım Rabbim tüm isteyenler e nasip etsinAnladim canim eylule kadar bayagi zaman var insallah gerek kalmaz tup bebege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?